1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - molnibalage által indítva @ 2016. január 13..

 1. dudi

  dudi Well-Known Member

  Nem folyamatosan kapható.
   
 2. Pocok75

  Pocok75 Well-Known Member

  Ok
   
 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ha valaha bárki posztapokaliptikus játékkal tolná, akkor ajánlom a Fallout New Vegast. Fantasztikus. Néhány moddal egész széppé és még jobbá tehető. A saját beállítást megmutathatom, ha valakit érdekel. Nem kell hozzá ismerni az F1-2-3-ból semmit, teljesen különálló.
   
  fedett_mókus and Ooorky like this.
 4. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Death Money DLC, BAR fix moddal (sniper rifle lőszerét használja, ezért megmod-olták, hogy annyit is sebezzen) a legjobb része a játéknak.
  egyetlen hibája a DLC-nek, hogy a végjáték 100-as repair (vagy science?) nélkül lehetetlen mivel a holografikus katonák sebezhetetlenek, csak a készülék megbütykölésével lehet legyőzni őket.
   
 5. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A DLC sanszosan megvan, mert a Ultimate változatot adta a GoG. A BAR fix mod az micsoda? Nem tetszett a lőszer használat? Én valami mega fegyveres mod-ot használok. Az lehet, hogy ezt is tartalmazza.
   
 6. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Sniper lőszerből nagyon kevés van, mivel nagyot sebző puskához tartozik, BAR meg alig sebzett vele, cserébe gyorsan felemésztette a készletet. Megmod-olták hogy ugyanannyit sebezzen, mint a mesterlövész puska, így egy tár páncéltörővel már megfektet egy alpha deathclaw-ot.
  Igaz a legerősebb fegyver még így is a nevesített hologram puska amit egy másik DLC-ben tök véletlenül szedtem össze (egy lakókocsi tetején volt).
  A brotherhood-os csaj sztoriküldetéseit érdemes megcsinálni, 2 dlc is kapcsolódik történetileg hozzá.
   
 7. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Tavaly elegem lett belőle, hogy notebook táskát is cipelnem kell munkába, a hűtőalátéttel rengeteg helyet elfoglal az asztalon, ráadásul az otthoni gépet is fejleszteni kellett volna, mert a 2017-18-ban kiadott játékok már eléggé recsegve futottak.
  Végül hosszas morfondírozás és hardverapró böngészés után hirtelen felindulásból vettem egy Nintendo Switch-et december elején és nagyon nem bántam meg :)

  A kis masina meg a 8 dobozos játék (8 kártya fér a hordtáskába) nem kis befektetés volt indulásnak, azóta a megunt játékokat a használt piacon becserélgettem másikra, akciókkor pedig behúztam 1-1 címet az online shop-ban is (na jó 16-ot), igaz ehhez venni kellett egy 128 GB-os SD kártyát, mert a beépített 32GB nem sok mindenre elég.
  Nemrég a Microsoft bejelentette, hogy cloud-stream-ben szeretné elérhetővé tenni az Xbox Game Pass játékait mobiltelefonokon és Switch-en, így végre a Forza-k után se kell majd vágyakozni :) .
  Ős pc-sként azt kell mondjam, úgy néz ki soha többé nem fogok pc-re játékot venni, annyira kényelmes a használata, otthon tv-n és munkában kézi üzemmódban is, talán csak a beépített kijelző lehetne nagyobb méretű.  Sajnos nem fizetett hirdetésünket olvasták, ajándék játékokat elfogadok.
   
  molnibalage likes this.
 8. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Akkor nálad betaláltak. Én el nem tudom képzelni, hogy konzolozzak, de rá kényszerítenek. Egyszer veszek majd PS4-et, de csak pár játék miatt.
   
 9. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member  Nem maga a játék kemény kritikája a lényeg - bár mivel nem vettem meg jót tudok röhögni rajta, így nem fogok soha semmi ilyesmive játszani - , hanem az, ahogy ez már egy általános jelenséggé kezd válni a AAA játékpiacon. Mondjuk ki, hogy befejezetlen és/vagy hulladék termékeket árulnak 60-80 USD-ért is. Lényegében ahhoz képest, hogy mekkora pénzekről van szó, lényegében nincs semmiféle olyan szabályozás, hogy egy játékszoftvernek minek kell megfelelnie. Lényegében, ha bug miatt végigjátszhatatlan, akkor is egy "na bumm" válrándítással intézik el már néha a kiadók és fejlesztők, ahogy pl. a beta visszajelzéseket is (lásd FO 76.)

  Hol lesz ennek vége...?
   
 10. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Erről sem hallottam eddig.
   
 11. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  A Foxhole - al tolja valaki? Jó? Most 12 ojró gondolkozom rajta, de fázom az early acesstől.
   
 12. arbalest

  arbalest Well-Known Member

  Végre van időm, második nekirugaszkodásra pörög a Horizon: Zero Dawn. Fantasztikus történet, csodálatosan, aprólékosan kidolgozott, megírt karakterek, észbontó grafika, látvány. Akinek van PS 4-e, ki ne hagyja! Talán a legfontosabb célpont volt, amikor megvettem a konzolt, az utolsó fillérig megérte ez a játék!
   
 13. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Tavaly én is gondolkoztam rajta, de eléggé lehúzták, exploit vadászat volt az egész.
  Azóta javítgatták, ahogy látom már átfordult pozitívba az értékelése.
   
 14. Kurfürst

  Kurfürst Well-Known Member

 15. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Nem egészen világos, hogy ez amolyan This War of Mine féle "menedzselés" vagy szimulátor.
   
 16. Kurfürst

  Kurfürst Well-Known Member

  Nekem inkább szimulátornak tűnik, kis Sims / SH5 féle crew managelős beütéssel.
   
 17. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

 18. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 19. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Tudom, az enyém különösen, mivel 5 éve béta rendszert futtatok, hogy bent legyek az adatbázisban, így bétahozzáférést kapok játékokhoz is, amik közül egy se fut a gépemen :-D
  Remélem az xCloud bétára is bejutok.
   
 20. Loken

  Loken Well-Known Member

  Nekem nagyon bejön...már évek óta megvan. Az egyik kedvenc játékom. Van benne vagy 800 órám...Rendkívül jó ww feeling...nincs hasonló sem a piacon. Sokkal több mint akármelyik real-time lövöldözős játék. Van minden a mi kell...két ellenséges oldal, történelmi múlt. Összetett logisztika, épület, védelmi rendszer és technológia fejlesztés. Egyedi grafikájú, felülnézetes játék, nincsenek kasztok mindenki azt csinál amit akar. Harcolhatsz a frontvonalon, teherautóval szállíthatsz utánpótlást, építheted a különböző védelmi építményeket akár a fronton akár a hátországban, vagy bányászoda nyersanyagot (ez utóbb szerncsére kezd automatizálódni). Realisztikus háborús pillanatok, egy két golyó, (vagy egy közeli gránát) és már csupa vér vagy halott vagy (persze van first aid lehetőség sőt egy rövid ideig a trauma kittel még a kidőlt katona is talpra állítható). Elhalálozás esetén a legközelebbi spawn point (város vagy előretolt bázis) jelensz meg. Az adminok folyamatosan jelen vannak. Elég gyorsan bekorlátozzák, vagy bannolják az idiótákat.
  Tankok (ezeket és néhány egyéb járművet több főből álló legénység is kezelheti pl. könnyű tank 1 sofőr, 1 lövegkezelő, 1 parancsnok), tüzérség (távolság és beesési szög alapján lőhet be területet) gyalogság (mindenféle fegyver és kütyü hozzá) partraszálló eszközök, kisebb hajók...Elfoglalható települések, elpusztítható épületek. Interaktív, állandóan frissülő nagy térképek és több átjárható területből álló permanens világ. Jól optimalizált játék élmény (nem kell hozzá nagy vas), minden katona játékos. A taktika és stratégia folyamatosan változik a hadjárat során a kifejlesztésre kerülő újabb dolgok és építhető, fejleszthető védelmi rendszerek miatt. Van közösségi élet és klán tevékenység, de ad-hoch jellegű szakasz alapú szerveződés is támogatott. Szofisztikált chat és voip + Discord támogatás. Folyamatosan fejlődő tartalom, odafigyelnek a játékosok kívánalmaira...azonban nem moddolható. Ja és van ultimate weapon is...várospusztító ballisztikus rakéta (végjátékban). Természetesen nem ez dönti el a háborút. Nem kell kiegészítőket vásárolni hozzá. Most jött ki a relics of war fejlesztés...azaz a régi háború bizonyos járműveit is lehet használni már a játék elején ( a modernebb komolyabb járműveket ugyanis csak a mid game-late game tájékán lehet kifejleszteni).
  Érdemes kipróbálni mert teljesen eltérő játékélményt kapsz mint egy ww FPS-ben mégis a multiplayer és a játék intenzitása miatt hozza azt az élményt mintha valóban ott lennél. Csak úgy repül az idő... Van ugyan szintje a karaktereknek és rangod is nő ahogy egyre többet játszol, de ez csak azt mutatja mennyire tapasztalt játékos vagy. Nincs nyomás rajtad, hogy ha nem játszol vele lemaradsz a többiekhez képest. Ráadásul még mindig van sok dolog amit bele tudnak pakolni. 2017. július 27-én megjelent hivatalosan is, régen kinőtte már a gyerekcipőt...Ja és gyakorolhatod az angolt mert mindenféle népség van fent;-) Persze azért sok magyar is játszik...
  Úgy tudom jön majd páncéltörő ágyú és valami szuper harckocsi is (valami wh40k szerű relic monstrumra kell gondolni).
   
  Ooorky and Fennek like this.

Ezen oldal megosztása