1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - molnibalage által indítva @ 2016. január 13..

 1. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 2. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 3. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Úgy látszik a nagyok mégsem tettek le a stream alapú játékokról.
  Most jelentette be a Google és a Microsoft is építi a saját megoldását.  De jó, hogy most vettem 100k-ért videókártyát. :D
  Na jó soká lesz ebből még valós szolgáltatás.
   
 4. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  https://www.nvidia.com/en-us/geforc...bMjOutGHFnOlYUq44QOjhrXQY9Pin8pPRa0xRJwbrlz3o
  Meg volt már egy bukás a túl nagy latency miatt.
   
 5. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Tudom a videóban is mondják. A Gugli most új technológiát talált ki amivel csökkenthető. Persze kompetitív játékokra alkalmatlan lesz, de casual pistikének Dirt3-azni meg tombréderezni jó lesz ez.
   
 6. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Nálam anno teljesen jól futott az Onlive, ott inkább az elbaltázott üzleti döntésekkel volt baj, ráadásul 10 év alatt rengeteg fejlődött a technika. Japánban Nintendo Switch-re már csak stream-elve adták ki a Resident Evil 7-et és az Assassin's Creed Odyssey-t.
   
 7. Lator

  Lator Well-Known Member

 8. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member


  Az egyetlen játék, aminek nem csak a videó változatát, de egy duma nélküli full longplay-et is végignéztem. Egyszer fogok konzolt venni a ND játékai miatt is.

  A WG jó volt, de számomra már halott. Amit viszont látok a StDV 2-nél, az egyre jobban tetszik.
   
 9. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Hát nem állítom, hogy teljesen értem, de érdekes.
   
 10. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 11. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 12. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Fallout : New Vegas
  Összességében tetszett a játék, de a DLC-k egyikét sem ajánlanám, nagyon keveset tesznek hozzá a történethez cserébe túl sokszor roppantul idegesítőek, cserébe némelyik hosszú is.

  Hol kellett volna hozzá? Nekem meg volt magazin olvasásával, de a vaultban feltört számítógép nem csinált semmit, vagy csak nem láttam hatását.
  Legyaktam Eliaht és kifutottam aztán. Ennyi történt.
  A DLC hangulata még jó lett volna, de....
  ... a története miatt az mondanám so-so, de játéktechnikailag annyira szar, hogy kb. arany málna díjat érdemelne az egész a játék többi részéhez képest. Ennyire idegesítő, szart keveset láttam. Reload az egész, mert előre nem lehet látni, hogy mi lesz a safe spot, hol lesz holoizé stb. Arra is csak halvány utalást tesz, hogy mi szétlőhető és mi nem. Szétütni nem engedi, de szétlőni igen egyes csipogókat és rádiókat.

  A harcok taktikázási lehetősége 0 volt. Ide 20. szintűként érkezve esélyed nem lenne.

  A hely nyomasztó jellege és elhagyatottsága átjön, de a terminálok rendszere is olyan foshuzatos raklapszar, hogy az ember sírva fakad. Ugyanazon terminál egyes opciók választása után máshogy viselkedik. Frankó. Csak erre kb. a "próbáljun ki mindent" alapon lehet rájönni...
   
 13. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Lehet kijavították, én egyből megjelenés után toltam a DLC-t, akkoriban még sokan sírtak, hogy nem lehet a hologram katonákat se kikerülni, se megölni, csak a holokivetítőt meghekkelve lehet kiiktatni őket, amihez 100-as repair vagy science kell (már nem emlékszem melyik, nekem 100-as volt szinte minden skill-em addigra).

  Nyakörvet is megmodoltam, órákig kellett volna a rádióknál állni, hogy felrobbanjon.
   
 14. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A holokatonák nálam úgy működek, hogy kékek, amikor nem látnak fenyegetést, sárga, amikor már töprengenek és piros már az agresszív mód. Szét lehet lőni egyes kivetítő pontokat vagy ki is lehet kapcsolni 100-as scienc-szel, de csomó helyen simán el lehet menni mellettük lopakodva.
   
 15. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Akkor kijavították, eredetileg az volt a lényegük, hogy teljesen sebezhetetlenek voltak, a vetítők is.  Kis off (mivel konzol :p )

  Mivel t*köm tele lett a PC-s kliens mizérával (lassan minden kiadó saját klienst akar használni + Epic spyware balhé), a jelenlegi gép upgrade-je laza 150-200k lett volna, hogy elbírja az Outer Worlds-t és Cyberpunk '77-et, Assassin's Creed Origins-t is refund-olnom kellett Steam-en mert már sok volt neki, ezért vettem 1 hete egy PS4 Slim-et a Switch mellé. Így most maradt a kis munkahelyi notebook netezni/nosztalgiázni, "komoly" játékokat meg tolom konzolon, nagy gép egyelőre várja, hogy eladjam.

  Switch után abszolút negatív volt az első néhány óra a Sony gépével, beindítás után kiírta, hogy 5.50-es rendszert észlel, frissít 6.20-re. Rányomtam, hogy oké. 10 perccel később újraindult, majd kiírta, hogy 6.20 rendszert észlel, frissít 6.51-re. Most ezt miért nem lehetett egyből? Újabb 15 perc várakozás, profil-t elkészítem, beizzítottam a PS Plus-t, behúztam Store-ban a 2 ingyen játékot.
  Gondoltam, míg letölti azt a laza 100 gigát addig kipróbálom a Dirt Rally 2.0-át. Hát lóf****. Beolvasta a lemezről a 9 GB-ot, majd kiírta, hogy akkor most letölt 18 GB frissítést, ráadásul a Switch-el ellentétben nem egyesével tölti a cuccokat, elsőbbségbe hozva azt amit a játékos el akar éppen indítani, hanem párhuzamosan egyszerre mindent. Kézzel kell leállítgatni és elindítgatni a letöltéseket, ha szeretném, hogy valami hamarabb lejöjjön.

  Végül sikerült belépnem a játékba és eszembe jutott miért nem játszottam a PS2-vel se sokáig. Valami irdatlan sz*r a PS-ek gamepad-je. Nem mechanikailag, hanem ergonómiailag. Miközben mindenki más aszimetrikus cuccokat használ, ők ragaszkodnak az őskövület alul 2 analóg karos megoldáshoz, amit kényszermegoldásként biggyesztettek oda a PS1 gamepad-jére megjelenése után utólag.
   
 16. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Most is sebezhetetlenek maguk a hologramok. Csak ki lehet kapcsolni és szét lehet lőni a kék sugárzókat. Nem mindenhol. Mondjuk a Lonesome Road-on is kellenek egyes skillek, csak onnan ki lehet menni bármikor. Viszont az ellenfelek olyan, hogy LVL25 helyett úgy LVL35 alatt nem mennék oda.
   
 17. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Mire megjelentek a DLC-k én már a titkos deathclaw sziget népességét is kiírtottam, sétagalopp volt az összes, főleg a nevesített hologrampuska megszerzése után...
   
 18. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A LS-nál AR 0.5 és gauss rifle kellett. LV25-ön tök reménytelen az egész még célzottan fejlesztett karakterrel is. Plazma gránát is fogyott rendesen.
  A kis szaros robotot annyira kedveltem, hogy majdnem hagytam mindenkit hamuvá válni...
   
 19. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Ezt most találtam a hordozható vinyón, kis érdekesség, ha jól emlékszem másfél éve léptem ki abból a csoportból ezt követően.

  [​IMG]


  [​IMG]
   
 20. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

Ezen oldal megosztása