1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - molnibalage által indítva @ 2016. január 13..

 1. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Nem tudom, nem olvastam. A játékot sem tudtam végigjátszani, de gondolom valakit csak érdekel.
   
 2. Horizon

  Horizon Well-Known Member

  Azonnal nekikezdeni. :) Elég lassú, de a hangulata elképesztő és elgondolkodtató, mint minden Sztrugackij mű.
  Ha már könyvajánló, még régebben, talán egy drónos hozzászólásod kapcsán jutott eszembe, hogy olvastad Lem-től a Legyőzhetetlent? Olyan újszerű hadászati elképzeléseket, mint például a 'saturation attack', amiket csak most kezdünk megismerni és a technikai fejlődésnek köszönhetően új dimenzióban értelmezni, a Mester már a 62-ben papírra vetett. Hogy milyen technoevolúciós végpontba futhat ki a dróntechnológia alkalmazása, azt Lem, szokása szerint, egy könnyű, kalandos sci-fi kisregény formájában tárja elénk. Ha érdekel, vagy szereted a stílust, akkor:
  https://adoc.tips/queue/stanislaw-lem-a-legyzhetetlen-stanisaw-lem-niezwyciezony-mon.html
   
  fulcrum11 likes this.
 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Merre tovább Xbox? Gamepass vs. prémium fejlesztések.
   
 4. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Többször kijelentették, hogy fő piac az orosz ami hardveresen ~5 évvel ezelőtti nyugati átlagot jelent. Már is csoda volt, hogy a hangvezérlés nem azt az egy db magot terheli amit a játék többi része. Ha már kikapcsolni nem lehet, még akkor se ha lenémítod.
  Az, hogy beleférceltek nVidia-tól készen kapott kódrészleteket nem sokat jelent az optimalizálásnál, főleg olyan balhék után ahol kinyírt bizonyos típusu videókártyákat ha túl sokáig voltak a garázsban a játékosok, majd jött a duma, hogy ez nem bug hanem feature.

  A máz alatt a mai napig egy koreai mmo motor recseg.
   
 5. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Rég nem játszom vele, régen brutál jól volt optimalizálva. Év elején elindítottam, két csatát mentem, és töröltem. Fogyatékosok voltak a csapattársaim (Tier IX), kezdésnél hátba lőttek kétszer, amiért kilőttem egy lövéssel a kretént, majd bannoltak egy időre :p Nem hiányzik, de az accountom eladó.
   
  nyugger likes this.
 6. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  ~3 hete felraktam, mert Total War Arena bezárása után oda rakták át az aranyat amit vettem.
  Azután töröltem mikor oldalba küldtem egy Pz IV-et szovjet Valentine 45mm-esével majd kiírta "-60 hp".
  Egy lövedék telibekúrta a küzdőteret és odabent elpukkant "-60 hp", meg a parancsnoki kupolát eltaláló és a váltóművet rommálövő is...
   
 7. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Sosem volt tökéletes szimuláció, de a régi izgalma csaták helyett csak rengeteg hülye van, prémium tankokkal.
  A hajós is elég gyengusz (már az emberanyag miatt), és klános majomsághoz nincs időm (és pénzem), de kb csak úgy élvezhető valamelyest.
   
 8. nyugger

  nyugger Well-Known Member

  Anno WOT karrierem során szerintem több időt voltam bannlistán mint játékban, mert az ilyen seggbelövős kreténeket általában hasonlóan instant visszaszórtam a garázsba :D Na és mikor fél vagy egy éves bannal szórt meg az isteni belarusz random szám generátor (RNG) akkor ugrottam át WT-re hátha nincs annyi agyhalott alapon
   
 9. Galthran

  Galthran Well-Known Member

  egy ideje nem wotozom, de az uccsó egy évben már csak klános játékmóddal toltam, nagy ritkán szakaszoztunk randomban pont az ilyenek miatt
   
  nyugger likes this.
 10. megazez

  megazez Well-Known Member

  Már nincs csapattárs sebzés a wotban.
   
 11. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

 12. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Megmenekült a világ!
  Itt a hiánypótló gamer szájmaszk. Nem véd, de RGB :D

   
  Heim likes this.
 13. Heim

  Heim Well-Known Member

  Sose értettem miért terjedt el a gamer cuccoknál ez a világítós színváltoztatós faszság. Nem az lenne az alap, hogy tök sötét szobában ne legyen semmilyen más fényforrás a monitoron kívül? Engem nagyon zavar ha fejem körül a monitoron kívül erős fényt látok.

  Vettem kb egy éve egy új egeret. Sose volt nagy igényem egerek terén bármilyen FPS-el el játszottam egy 1000 forintos lézeressel is. Viszont az rpg-khez már akartam egy több gombosat. Rendeltem is egyet a legolcsóbbak közül, de a neten azt írták attól, hogy olcsó még az egyik legjobb minőségű. Nem emlékszem pontosan valahol 10k körül volt az ára. Matt fekete, faék egyszerűségű design, semmi csillivilli hülyeség. Oké. Logitech egér, grögővel, 5 gombbal és +1 gombnyomásra állítható érzékenységgel. Teljesen jó, kézre esik, hibátlanul működik, és ha be van kapcsolva a gép akkor világít a szivárvány minden kib@szott színében, miközben váltogatja a színét.

  Játék közben az ujjaim között látom a világítást, filmnézésnél meg ha megy a gép le kell takarni egy gatyával, hogy ne irritáljon a fény.

  Rákerestem a neten, csak egy plusz segédprogrammal lehet kikapcsolni a világítást, ami nem is minden gépen működik, a hozzászólóknál is valakinek ment valakinek nem. Persze, hogy nekem nem működött.. Azóta szivárványos egerem van, és megfogadtam soha többet nem veszek semmilyen Logitech terméket.
   
 14. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Ha már nem garis (egy év letelt), akkor szétszereled, kiforrasztod a led-et, és kész vagy. :D
   
 15. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Detto. A ház power vilagitasa is le van ragasztva nálam.
   
 16. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Miért nem húzod le az alaplapról?
   
 17. Heim

  Heim Well-Known Member

  Nincs tőlem ügyetlenebb, kétbalkezesebb ember a földön. Bármit szét tudok szedni, bármennyi és bármilyen pici darabra.. De összerakni az egy másik kérdés.
   
 18. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Nekem egy csing-csong (najó Tecknet) bluetooth-os egerem van 3000ft-ért, 2 AAA elemmel elvan 2 hónapig, pedig elég sokat nyüstölöm, ráadásul nem is világít (na jó, alul igen) :D
   
  fulcrum11 likes this.
 19. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Nekem a drótos Logitech M-500 asszem 6 évvel ezelőttről adja. A gumírozása kopott meg kicsit, és annyi. Vezetéknélkülieket nem igazán szeretem, merül az elem, könnyű lehallgatni, néha összeakadnak emiatt (volt irodában egyen gépek egyen egereivel ilyen fiaskó egy melóhelyen :D), lagosabb (típusa válogatja).

  Fülhallgatókkal/headsetekkel vagyok nagy bajban. Munka miatt meg játék miatt is (már amikor néha nekiülök) kellene valami, a mostani eléggé elhasznált. A vezetéknélküliek merülnek, a gépemben a bluetooth adapter gagyi, jót szerezni külön harc, épp elég a füles kiválasztani, ismerősöknek gyorsan merülnek (egy telkós munkanapot nem bírnak végig), viszont nem tépem meg a kábelét véletlen (most ez az egyik gondom a jelenlegivel). A piacon főleg meme gamer gagyik vannak RGB ledes terminátorok basznak stílusú dizájnnal, vagy a gagyi irodista cuccok, amikkel nem tudok zenét hallgatni. Tartok tőle, hogy kelleni fog egy állványos stúdió mikrofon, meg egy jó füles külön, mert együtt nem találok értelmes áron semmit.
   
 20. Kurfürst

  Kurfürst Well-Known Member

  Audio Technica M 50x. Ennyi, nem kell többet keresgélni.

  Van belőle BT is, ezt nem próbáltam meg drágább is, de a sima 50-eshet is adnak 3 féle zsinórján, az egyik asszem 3-4 méteres, szóval minek.

  illetve van az AT-nem egy (levehető) headsetes gémer változata, havernak azt ajánlottan, nagyon elégedett vele, gondolom az se szólhat rosszul.
   

Ezen oldal megosztása