Kaplan / Harimau MT (Medium tank)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Vlad

Well-Known Member
2020. november 22.
1 681
5 907
113
FN4jfZAXoAUqQZA
Nagyszerű hordozó alváz lehet a Kuzgun számára.

FWYEPoZWIAE1rk8
FWYEP2EX0AEJsfJ
FWYEQBVXgAAIOh4
FWYEQXpXwAYx-Wv
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
10 834
29 167
113
"Helyi [indonéz] 105mm-es automata töltési rendszerű torony, amit később Fekete tigris közepes tankokon fognak használni.
A helyi tornyok gyártása 2023-ban a II. szakaszba lépett.
Ez a Local Turret Autoloader képességgel rendelkezik és 2 kezelő működteti, kifújó panel (Blowout panels) és kompozit anyagokat használ. A helyi torony gyártása régóta a gyakorlatban olcsó opció fekete tigris közepes Tank gyártásához 105mm cockerill ára miatt A jelenleg használt tornyot nagyon drágának tartják, ami maga a fekete tigris MT gyártási költségének 67%-át fogyasztják el.
Remélhetőleg ez a helyi torony projekt simán fog működni és nem zavarja a költségvetés."
331271411-927470248576044-2532947943377175820-n.jpg

Industry Made in Indonesia facebook oldala.

Az említett közepes harckocsi egy közös indonéz-török fejlesztés ami az indonéz Harimau és a török Kaplan képében valósult meg, amelynek belga tornyát (Cockerill CT-CV 105HP) váltanák ki saját fejlesztéssel.