• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
37 929
73 367
113
Persze kommentelni nem lehet. Nehogy már szembesitsek hülyeségevel
Ő így látja a világot vagy ezt volt az elvárás hogy ilyen cikket kellett írni. Ez van. Inkább az a probléma, hogy be lett ide a fórumra linkelve és ezzel is hoztunk neki még néhány ezer kattintást/nézettséget/ismertséget. Illetve innen majd átkerül egy tucat facebook csoportba és még egy hét múlva is keringeni fog a neten az, ami egyébként meg egy nap alatt lekerült volna az index kiemelt blogok oldaláról.
 

Pocok75

Well-Known Member
2010. április 19.
2 823
2 541
113
Legkedvencebb!!

u.i:bocs a minőségért!:p:oops:


Ex2auEn.jpeg
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
37 929
73 367
113
Ha jól látom, ez még nem volt...

Millenium, Falcon repült Kecskeméten! - Beszámoló a repülőnapról, egy kissé másként.

 
  • Tetszik
Reactions: SilvioD

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
37 929
73 367
113
A járművek elé kitett információs táblákat lefotózta valaki? Vagy nem is voltak, csak a Leo és a Pzh előtt?
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 380
23 092
113
Index címlapra persze az ilyenek kerülnek ki, ennél ellenszenvesebb szöveget már régen olvastam, jól felcsesztem magam rajta... Ráadásul hülyeségeket.
Ha csak fikázni tudja, minek ment oda?
https://utazaseuropaba.hu/2021/09/03/a_leendo_birodalom_epitmenyei_1
Valószínűleg politikai megrendelésre készült a cikk (na ja kezdődik a választási kampány).
Tipikusan a laikus olvasóknak szól, tele van pontos típusjelzésekkel és fogalmakkal, azt a látszatot keltve hogy egy komoly szakértő írta a szöveget. Látványos számokkal próbálja igazolni a fals téziseit, amit egy teljesen laikus aki nem volt ott simán elhisz. Szándékosan olyan képekkel illusztrálja a szöveget amin régi vagy kivont technika szerepel, aki nem volt ott higyje csak el, hogy ennyi a Honvédség. De amikor odaér hogy vettünk is valamit próbálja bizonygatni hogy teljesen felesleges beszerzés volt és rohadtul drága (bájosan kirja számmal a Rheinmetal beszerzes összeget, nagyvonalúan megfeledkezve arról hogy mi van még a szerződésben és hogy nem is tudjuk a pontos összeget csak sejtjük, arról mondjuk nem is beszélve hogy a szárazföldi technika beszerzése a NATO részére felajanlott nehézdandár technikáját fedik le, mondjuk ezt a kormány sem nagyon mondja a nagy szabadságharcban)

Pár hete volt egy ellenzéki roadshow pont hallottam ahogy két ellenzéki politikus bőszen bizonygatja hogy OV vesz egy új jachtot mai 52 méteres mert neki a 42 méteres már nem elég pedig egy tizemeletes ház (lakótelepen egy parkban volt a show) csak 30 méter! És abból a közpénzből amiből vette egy évig ehetne a megye összes hátrányos helyzetű gyereke.
Szóval szépen összemosva csúsztatva lehet hergelni a lakosságot a választásokra és mivel van valóság alapja a történetnek onnan az átlagszavazó tényként is kezeli a dolgot.

(Bocs a belpol bűnözésért, csak így egyszerűbb volt illusztrálni a politikai marketing ezen formáját)
 

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 147
10 864
113
  • Tetszik
Reactions: fulcrum11

Rferi66

Well-Known Member
2020. február 14.
2 498
5 035
113

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
1 410
5 002
113
Vagy sokan kattintanak rá. Ez is fontos szempont abban, hogy egy hír meddig marad elől. Ha jól eltalálod a címet, bármilyen gyenge cikk sokáig a főoldalon van.
Ez a kis gyökér valami iszonyatos helyesírással, és magyartalan mondatokkal ír folymatosan. Olyan mondatokat vetett eddig papírra, hogy: "A Vörös Hadsereg mielőtt elfoglalta az auschwitzi haláltábort, a magyar zsidókat is gyalog útnak indította nyugat felé, többek között a buchenwaldi táborba:"

Nem bírom abbahagyni a röhögést, hogy most jól leleplezte a szovjeteket. És igen, én kommenteltem oda a facebookjára...

különben aki megfejti nekem, hogy miről szól a Magyar Csernobil vs. német látnivaló cikk címe annak fizetek. Mi a fene az a Magyar Csernobil?

Gondolom a kölyök valami DK vezér pereputtya.
 
  • Tetszik
Reactions: fulcrum11