1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Kiber-hadviselés

Diskurzus a(z) 'Egyéb, vegyes haditechnikai témák' témában - Terminator által indítva @ 2013. február 26..

 1. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Nem azt mondták, hogy ők sem tudják mi a helyzet és ezért halasztást kérnek, így teljesen normális lett volna. Csakhogy amikor feltették nekik a kérdést szó nélkül felálltak és kivonultak.
   
 2. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Ilyet kormány nem fog mondani soha sehol. Ilyenkor egy szó is segíthet annak aki kitolt velük (mert ez leginkább nekik lesz bukta, nem a Yandexnek vagy másoknak).
  Amúgy nagy kérdőjel számomra, hogy az oroszok mihez tudnának kezdeni ezekkel az adatokkal. Erről senki nem beszél. Mert kb. semmihez.
   
  fip7 likes this.
 3. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Azért ha kiírják a honlapra, hogy az adatokat senkinek nem továbbítják, pláne nem külföldre, közben meg mennek az adatok egy orosz szerverre mégis csak valakinek vállalnia kéne valami felelősséget, legalább annyit mondani, hogy elszúrtuk. Nem azt, hogy szó nélkül felállnak és kivonulnak, meg sem próbálnak magyarázatot adni.
   
 4. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Értem amit mondasz, de szerintem ez meg a kétségbeesés jele. Ha fel lettek volna készülve, már ott lett volna valami szövegük és következő nap a médiarendszerük is címlapon foglalkozott volna vele, ez a doktrínájuk.
  Nem látom a megszokott logikát.
   
 5. boki

  boki Well-Known Member

  Semmi jelentosége, szenzációkeltés , felfújtákaz egészet.
  Inkább azon lovagolnának az agyatlanok, hogy a FB-on, google-n keresztul minden adat, képek, levelezés az amerikai titkosszolgálatokhoz jut.
   
  fip7 likes this.
 6. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Lehet ők se tudtak róla. Fancy Bear csendben bekúszott egy kiskapun és ottfelejtett egy kódot. Ez persze csak spekuláció, de ezzel hogy nem képesek megszólalni sem csak teret adnak a spekulációknak.
   
 7. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Igen valszeg így van.
  Tegyük hozzá, hogy európai szakemberek, NATO-partner (!) cégek is folyamatosan verik az asztalt, hogy fogjon össze pár európai ország és legyen vége az amerikai dominanciának a web2-n mert ez így veszélyes. Azóta sem kezdek el építeni semmit...
   
 8. boki

  boki Well-Known Member

 9. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

Ezen oldal megosztása