1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Kis létszámú magyar missziók

Diskurzus a(z) 'Magyar vonatkozású hírek, elemzések' témában - Terminator által indítva @ 2013. március 18..

 1. Star Trek

  Star Trek New Member

  Keresem de máshol még ne jelent meg külföldi portokon se ...
   
 2. boki

  boki Well-Known Member

  Dezinformáció !
   
 3. marton

  marton Well-Known Member

  Már a tetü hvg is levette a cikket.
   
 4. ruckoj

  ruckoj New Member

  Joker, hiryu-nak izrael a hazája? ezt ő mondta, vagy csak mivel nem a te véleményedet fújja akkor már izraeli? Vagy hogy van ez nálad?
   
 5. joker

  joker Well-Known Member

  Mivel Magyarországot ahol lehet köpködi és Izraelt ahol csak lehet isteníti (beleértve háborús bűnök, népirtások, megszállások, titkosszolgálati likvidálások esetében is, stb), emellett elég gyakran ad meg izraeli forrásokat az agymenéseihez, így meg mertem kockáztatni egy ilyen következtetést. Ennek pedig semmi köze ahoz, hogy egyezik vagy sem a véleményünk.
   
 6. ruckoj

  ruckoj New Member

  Tehát nem tudod, értem, de hol/mikor is köpködte Magyarországot?Kezdetektől olvasom a HTKA-t, de nem rémlik, vagy ha valaki a jelenlegi rendszert szidja az már egyenlő a hazaárulással? :)
   
 7. nyugger

  nyugger Well-Known Member

  Kiderült, hogy hoax :D
  https://www.facebook.com/magyarhonvedseg
   
 8. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Hehh, leszedték a hírt.
  Balfaszok:)))
  Jó, hogy nem lett bajuk. Ez a lényeg.
   
 9. joker

  joker Well-Known Member

  Mivel a regisztráció a fórumon nem úgy van, hogy meg kell adni száz másik adat mellett az 1-2-3 állampolgárságot, ezek közül az elsődlegesen preferált állampolgárságot (vagyis amelyiket a hazájának tartja), és ezt nem követi le CIA módjára GrGLY valami titkos és nagyon aktuális adatbázisból, s csak ezután engedélyezi a regisztrációt, így marad a következtetés azok alapján amiket tőle olvasok. Itt nem a jelenlegi rendszer szidásáról van szó, és a hazaárulást ne keverd bele, mert ilyent nem írtam.
   
 10. dudi

  dudi Well-Known Member

  Most tényleg hiryu -n vitatkoztok?
   
 11. dudi

  dudi Well-Known Member

  https://www.facebook.com/magyarhonvedseg
   
 12. pela3

  pela3 Well-Known Member

  Azért ne hiryut basztassátok már, az ő hírforrása a hvg, az ő szájízének ez a megfelelő, ahogy másnak az mno vagy az index.

  A hvg lehozta a hírt, valószínű kapkodva, de...

  "Fegyveresek megtámadták az egyiptomi hadsereg katonai buszát a Sínai-félszigeten vasárnap, a rajtaütésben négy katona életét vesztette, kilenc másik pedig megsebesült - jelentették biztonsági források.

  A neve elhallgatását kérő tisztségviselő arról számolt be, hogy a járművet Szuez és Iszmáilíja kormányzóság között, az Ahmed Hamdi közúti alagút közelében támadták meg ismeretlen fegyveresek rakétagránáttal.

  Egyelőre egyetlen csoport sem vállalta magára a rajtaütést, egy szemtanú szerint azonban a fegyveresek az al-Kaida nemzetközi terrorszervezethez kötődő, Anszár Beit al-Makdisz elnevezésű sínai-félszigeti dzsihádista csoportra jellemző ruhákat viseltek.

  Korábban azt állítottuk, hogy magyar katonák érintettek az ügyben, ez azonban téves információ volt: az egyiptomi hadsereg járművéről van szó. Az olvasóktól és az érintettektől elnézést kérünk."

  Az utolsó bekezdés a lényeg.
   
 13. hiryu

  hiryu New Member

  oké, megvan a forrás, egyiptomi hírügynökség adott meg először fals információt, ezt vették át (reuters - innen pedig a magyar médiába)
  négy egyiptomi katona vesztette életét.
   
 14. hiryu

  hiryu New Member

  http://www.globalpost.com/dispatch/news/thomson-reuters/140126/four-egyptian-soldiers-killed-attack-bus-sinai-security-sources
   
 15. hiryu

  hiryu New Member

  Magyar katonák mennek Közép-Afrikába
  Index
  2014. február 19., szerda 21:41

  Döntött a kormány a magyar katonai részvételről az Európai Unió Közép-afrikai Köztársaságbeli Műveletében (EUFOR RCA), írta az MTI.

  Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.
  A Magyar Honvédség állományából legfeljebb hat (váltási időszakban maximum 12) törzstisztet küldenek a missziót vezető műveletparancsnokságra, részben pedig a Közép-afrikai Köztársaság fővárosában települő hadszíntéri parancsnokságra a művelet mandátumában meghatározott ideig, de legfeljebb 2014. december 3
   
 16. hiryu

  hiryu New Member

 17. joker

  joker Well-Known Member

  Van valami köze Magyarországnak közép-afrikához? Nem emlékszem, hogy gyarmat lett volna vagy akár a honfoglalás alatt arra jártak az őseink. Akkor meg minek odamenni? Szomorú, hogy a víztiszttás, meg a sohasemmiközünkhozzuk négerfalvak megfigyelése lett a MH feladatköre, és sokkal többre nem is képes.
   
 18. GrGLy

  GrGLy Active Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  http://www.kormany.hu/hu/honvedelmi-miniszterium/vedelempolitikaert-es-tervezesert-felelos-helyettes-allamtitkarsag/hirek/magyar-tabornok-az-eufor-ban
   
 19. Luthero

  Luthero Well-Known Member

  Egy jól sikerült írás a ciprusi konfliktusról és magyar szerepvállalásról.

  http://www.kalasnyikov.hu/dokumentumok/ciprusi_ensz_misszio_tanulmany_wp.pdf
   
 20. joker

  joker Well-Known Member

  Magyarország katonákat küldhet a világ legkorruptabb országába. (nem, nem Ukrajnába)
  http://www.origo.hu/itthon/20150304-magyar-katonakat-kuldhetnek-szomaliaba.html
   

Ezen oldal megosztása