Közlemények

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

Phoenix

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
522
944
93
Frissítés: gazdára is talált mind3 magazin.

‼️
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY
‼️

Költözés és helyszűke miatt egyik szerkesztőségi tagunknak sajnos meg kell válnia Aranysas, Aeromagazin és Hadtudomány gyűjteményétől. A papírgyűjtésnél nemesebb jövőt szánva a három doboznyi újságnak felajánljuk, hátha valamely Olvasónk számára hasznos lenne.
A gyűjteményt az Aranysas és Aeromagazin 2006 és 2020 közötti számai, a Hadtudomány 2013 és 2022 közötti számai alkotják, többnyire teljes évadokkal, egy-egy szám hiányzik néhol kölcsönadásból (és vissza-nem-kapásból).
A gyűjtemény egyben (esetleg évadonként) a Budapesten, Budaörsön, Győrben, vagy az M0-M1 útvonalán átvehető.
Érdeklődni privát üzenetben.
Jelige: szeretjük a jó bort.


 
Last edited:
Status
Not open for further replies.