Krivak IV fregattok (Talwar/Admiral Grigorovics-osztály/Projekt 11356)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

DINAMO

Well-Known Member
2017. április 5.
3 365
1 489
113
Ennyi nato (?) hajót làtott?


Nem !

Van egy kulso fedelzeti figyelo ugyelet. Ez altalaban a hid tetejen vagy annak kornyeken van. 24 oraban van raja szemelyzet aki furkeszi a tengert. Azok a sziluettek azert vannak felfestve hogy rogzuljon bennuk es felismerjek oket. Valamilyen formaban ez mindenhol megvan . Kirakjak a vece ajtajara hogy azt bamuld amig tronolsz meg kirakjak a kajalda folyosojanak falara is hogy azt bamuld amikor sorbanallsz kajaert es igy rogzul es a masodperc tort resze alatt ( sokszor ennyi all csak rendelkezesedre ) felismered vagy fogalmat tudsz alkotni mi az amit lattal.
 

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
5 897
4 790
113

#ВМФ #ЧФ Admiral Essen hídjára felfestett Nato hadihajók és repülőgépek sziluettjei, a Boszporuszon való áthaladásakor fotózva.

+i képek az A.Essenről

 
  • Tetszik
Reactions: Python and fishbed

yangwenli

Well-Known Member
2015. június 19.
733
1 079
93
Amugy ilyenkor mik az eloirasok? Hogyhogy felujitas kozben volt legenyseg a hajon? Azt hittem olyankor csak a felujito brigad dolgozik rajta. Vagy van ilyenkor valamilyen szintu orseg a hajokon, ami a legenyseg allomanyabol van, esetleg csak felre lett forditva az eredeti hir?
 

Capslock27

Well-Known Member
2017. október 30.
844
880
93
Szevasztopol. A Grigorovics kicsit pihenni megy a szárazba. Első nagy karbantartása következik.

.
.
A hajon, söt az összes orosz hajon az elmult 30 evben, ott van a tetejen az furcsan csalen allo ket siklap antenna. Tudja valaki, hogy mi lehet az elönye, hogy igy kicsit elcsavarva szerelik fel öket, ahhoz kepest, mintha "rendesen" allnanak?