Leader LK-110 szuperjégtörő

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

fizikus

New Member
2013. május 18.
19
2
3
Már egy ideje nézegetem a dolgot, de most az atomenergiainfo is beszámolt róla, hogy Vlagyimir Sljacskov, a hajóépítéssel kapcsolatos kutatásokra szakosodott intézmény részlegvezetője bejelentette zajlik a műszaki tervdokumentáció kidolgozásának előkészítése ... hivatalosan is. Az új, Leader (Лидер – ЛК-110Я) néven futó hajóosztály 200 méter hosszú és ötven méter széles lesz, vagyis méretei jócskán meghaladják a Balti Üzem szentpétervári hajógyárban most épülő, ugyancsak hatalmas LK-60-as jégtörőkéit is. A részletek itt vannak még: http://atomenergiainfo.hu/orosz-atomenergetika/tervasztalon-a-jegtoro-orias
 

Luthero

Well-Known Member
2010. április 25.
1 411
1 545
113
Annyira divatos a formaterv, hogy azt hinné az ember valamelyik arab sejk legújabb atommeghajtású magán jachtja.