Lego haditechnikai makettek/modellek

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Galthran

Well-Known Member
2020. január 31.
1 946
7 261
113
neten találtam, egy arc önerőből csinált egy 44m Tas harckocsit
szerintem badass :D 

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
12 075
16 357
113
Nem pont LEGO, de idevágó: valaki látott már korrekt Lynx KF41 3D modellt online?

Ami a TurboSquiden van, az egyrészt nem pontos, másrészt kizárt, hogy $200 adnék érte, de egy korrektül megcsinaltra egy szazast raszannek, mert abból gyorsabban csinalhatok egy printelheto verziót. :)