Los Angeles-osztály

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Hpasp

Well-Known Member
2018. január 28.
2 912
13 667
113

Tom Fargo, a valódi Bart Mancuso kapitány a Vadászat a Vörös Október filmből (Csendes Óceáni flotta főparancsnoki posztjáig vitte...)
Scott Glenn az ő viselkedését másolta a filmben, miután pár napot eltölthetett vele az SSN Salt Lake City fedélzetén.
 

Wilson

Well-Known Member
2017. szeptember 19.
8 027
15 364
113
Dave Goggins,haditengerészet tengeralattjáró-beszerzési admirálisa., november 18-n, a Tengeralattjáró Liga éves szimpóziumán azt mondta, hogy a SLUAS (tengeralattjáró által indított pilóta nélküli légi rendszer) idén szeptemberben érte el kezdeti működési képességét

Goggins egy PowerPoint-tájékoztatón elmondta, hogy három demonstrációt hajtottak végre 2019-n és 2020-n a a Los Angeles-i osztályú SSN USS Annapolis részvételével.
"Ma öt SLUAS rendszer van telepítve a flottában"- mondta Goggins.


USS Annapolis (SSN 760)