Az akkor nem ér!IED okozta a legtöbb teljes veszteséget.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az akkor nem ér!IED okozta a legtöbb teljes veszteséget.
Amiben biztos hátrányban lesznek, hogy itt nem kell majd az oroszoknak gondolkodni, hogy saját erő vagy ellensèg.Azt mondta az öreg Mcgregor ezredes, hogy a Abrams tankoknak kb minden üzemórájára 3 óra karbantartás kell,nem tudom mennyi üzemóránként kell neki karbantartás, szervizelés,és, hogy milyen, mennyi célszerszám kell 1-1 szervízhez,de lehet többe lesz a leves, mint a hús az Orosz sztyeppén használva.
Nem mellesleg kiemelt célpontok lesznek a nyugati tankok,szerintem érik egy giga zakó a nato páncélosoknak,ezrével várják őket az Orosz tüzérek,atgm kezelők, harckocsizók.
Mindegy, hátha lesz pár,amelyik kibír 1 hetet...
Ezt úgy is lehet érteni, hogy 500 üzemóra után 1500 órányi nagyjavítás kell. Ami amúgy nagyjavítás szintén nem sok. Általában azokba a takarítónő, meg a biztonsági őrök munkaideje is bele van számolva. Szóval ettől még működhetnek hónapokig gond nélkűl. Szerintem nem a tervszerű karbantartás lesz az ami miatt harcképtelenné fognak válni.Az Abrams az egyik legkevesebb harctéri karbantartást igénylő hk.Legsűrűbben az ágyú csövét és a lánctalpat kell cserélni.GT javitásközi üzemideje 3x annyi,mint az Leo dizeljéé.Ruszki hk dizelmotor meg kisebb élettartamű,mint a német MTU......
Bocs, nem a te kommentedre akartam reagálni.Az Abrams az egyik legkevesebb harctéri karbantartást igénylő hk.Legsűrűbben az ágyú csövét és a lánctalpat kell cserélni.GT javitásközi üzemideje 3x annyi,mint az Leo dizeljéé.Ruszki hk dizelmotor meg kisebb élettartamű,mint a német MTU......
Elvileg 19000 üzemóra a gt nagyjavitásközi üzemideje.Lánctalp 6-8000km-t bir ki,ágyú csöve 4-500 lövést,de ez nagyon képlékeny.Sabotbol jóval kevesebbet (8xos szorzórol találtam emlitést,nagyon eszi a csövet.Muszka gépeknél is detto igy van).Ezt úgy is lehet érteni, hogy 500 üzemóra után 1500 órányi nagyjavítás kell. Ami amúgy nagyjavítás szintén nem sok. Általában azokba a takarítónő, meg a biztonsági őrök munkaideje is bele van számolva. Szóval ettől még működhetnek hónapokig gond nélkűl. Szerintem nem a tervszerű karbantartás lesz az ami miatt harcképtelenné fognak válni.
Elvileg 19000 üzemóra a gt nagyjavitásközi üzemideje.
Nem irtam el.És az amcsi és német hk dizelek 6-7000 üzemorát birnak ki.Orosz motorok jóval kevesebbet.Ez szinte biztos, hogy nem valós, vagy elírtad egy 0-ával.
Nagyjából 1000-2000 óra között vannak ezek az idők a dízeleknél és a gázturbináknál is.
KétlemNem irtam el.És az amcsi és német hk dizelek 6-7000 üzemorát birnak ki.Orosz motorok jóval kevesebbet.
Nagyjavitás közti üzemidő a 19k.Két nagyjavitás között azonban vannak köztes karbantartási idők is. (és persze erősen függ a használati körülményektől is)
Tudsz linket küldeni?Nagyjavitás közti üzemidő a 19k.Két nagyjavitás között azonban vannak köztes karbantartási idők is. (és persze erősen függ a használati körülményektől is)
Armypublishról le lehet tölteni az Abrams kezelési kézikönyvét.
Azthiszem a könyvespolc rovatba betettem a honlap linkjét.Egy rakat US Army kézikönyvet le lehet tölteni onnan szabadon.Kezelési,karbantartási,harcászati utasitásokat,mindent ami nincs titkositva.Tudsz linket küldeni?