Most már tényleg kezdjél valamit Boki mert csak a fekete képeket linkeled![]()
Nekem rendesen mutatja a videót. Próbáld Foxon keresztül.
Most már tényleg kezdjél valamit Boki mert csak a fekete képeket linkeled![]()
Jaja ez működik, valamiért a vkontakt nem akar csak bejönni
Ez aztàn penetrátor, nem gondoltam volna hogy ilyen hosszú
Nem hiszem, hogy újra indítanák 108 tank gyártása miatt a gyártósort....
Szerintem az usa ban legyártják az elemeket. Egyiptomban össze legozák. Az elektronikát vagy ott egyiptomban vagy az usa ban rakják bele. Szerintem az utobbiban.Itt a helye:
https://www.dsca.mil/major-arms-sal...ative-office-united-states-tecro-m1a2t-abrams
Nem utal arra semmi, hogy új gyártású lenne, valószínűleg átépítik őket M1A2T megnevezéssel.
Ez ám a jó biznisz. Használt 35-30 éves teknőket eladni felújítás és modernizálás után új és erősen árazott árbanTiszta haszon
![]()
Tudod milyen egy ilyen general felujjitas?Ez ám a jó biznisz. Használt 35-30 éves teknőket eladni felújítás és modernizálás után új és erősen árazott árbanTiszta haszon
![]()
A gyáróriások sorozat Abrams részében szépen elmondják, ha valakit érdekel.Tudod milyen egy ilyen general felujjitas?
A gyáróriások sorozat Abrams részében szépen elmondják, ha valakit érdekel.
Természetesen.Őőő.
Azért amit a gyáróriásokban látni, nem kell teljesen készpénznek venni.
Én dolgoztam egy helyen ami ugyancsak szerepelt ebben a sorozatban.
No a kényes részek szépen ki vannak hagyva.
tiszta sor de ezek a 30-35 éves vasak amiket még az amiknál gyártottak még mindig a világ legbiztonságosabb harckocsija + anno direkt úgy tervezték őket hogy jó legyen a felújított ne kelljen belőle újat gyártaniEz ám a jó biznisz. Használt 35-30 éves teknőket eladni felújítás és modernizálás után új és erősen árazott árbanTiszta haszon
![]()