Magyar őstörténet és a sztyeppei civilizáció

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 344
55 853
113
Értem én hogy te mire gondolsz.
bd8f39dea163188cddf1178dee904a13.jpg

- Vízzel, borral, kenyérrel fogadnak minket! Így mondhatjuk hogy hon visszafoglalás történt!
Mivel a hunok távozása után jöttünk mi. Ez éppen olyan mint Erdélyben is ott élnek honfitársaink (minden tiszteletem az övék) s sajnos nem mondhatjuk hogy a mi hazánkban élnek. Pedig ott élnek!
- Azzal nem értek veled egyet hogy hozzuk vissza az ős rituálés vallást! Mondjuk nekem a J. srác vallása sem tetszik, ám ez legyen az én meghitt gondom. Ám mi már mint sajáthoni keresztényként jöttünk vissza e-honba! S nem volt semmi ősi rituálénk! Ugye csak Pista fiúnk intézte a J.srác vallására való áttérést! Nagy népirtással! Magyarul vallásháború volt!


Mesélj már nekem erről a saját honi kereszténységről,mondj már valamit belőle,ami működik,amiben van értelem,logika?
Lehet kedvet kapok hozzá,olyan szimpatikus az egész,semmi erőszak,semmi hazugság,nem is értem,hogyan élhettünk pár százezer évig nélküle?
Magyarázd már el nekem,hogy mit szimbolizál az asszimetrikus kereszt,mint a fő szimbólum?
Vagy mond már el,miért lett eredendő bűn a tudás,amit a gyümi elfogyasztásával kaptak meg,amitől kinyíltak az ő szemeik,és olyanok lettek mint az Isten?
Az is érdekel,hogy mitől jó az a vallás,ami hivatkozik egy tanítóra,aki még életében elzavarta a vallás alapítóját,mert az a rontására volt melette,sátánnak nevezte,majd a szimpatikus fiatalember megfordítva vésette a szimbólumot a trónjára,mert még a halálában sem kívánt azonosulni a tanítóval,akire hivatkozik a vallás,hogy fér ez össze?
Van még pár kérdésem,szóval segíts ki lécci.
Nem kötekszem,lehet én vagyok alul informált.
Honnan tudod,hogy nem volt ősi rituálénk? Az 1600 éve kitalált vallásnak pont van pár,de mi ezekből is kimaradtunk?
Picsába,tényleg csak bőgatyás,sztyeppei nomádok vagyunk?
Ne hagyj a sötétségben. :D
 
 • Vicces
Reactions: Kim Philby

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 736
32 427
113
Kis adalék, az elmaradott sztyeppei fosztogatókhoz...

A szarmaták-hunok-magyarok...
"A Current Biology-ban 2022-ben megjelent genetikai tanulmány a hunok, avarok és a honfoglaló magyarok genetikai eredetéről. 265 ősi genomot elemeztek, és kiderült, hogy a magyar honfoglalók szarmatákkal és hunokkal keveredtek . Több hun mintában is kimutattak szarmata származást, ami jelentős szarmata hatást jelent az európai hunokra ."

A kangjuk...
"A Nature- ben 2018 májusában megjelent genetikai tanulmány 6 Kangju maradványait vizsgálta, amelyeket kb. 200 CE és 300 CE. [38] A 2 kivont Y-DNS minta az R1a1a1b2a és R1a1a1b2a2b apai haplocsoportokba tartozott , [39] [40] míg a 6 kivont mtDNS minta a H6a1a , C4a11 , U2a1h , H2a1h , U2a1h , U2a1h , U2a1h anyai haplocsoportokba, [40] . [41] [40] A tanulmány szerzői azt találták, hogy a Kangju és a Wusun kevesebb kelet-ázsiai keverékkel rendelkezik, mint a Xiongnu és a Sakas . Mind a Kangju, mind a Wusun a késő bronzkori nyugati sztyeppei pásztorok (WSH) leszármazottja volt, akik szibériai vadászó-gyűjtögetőkkel és a Bactria–Margiana régészeti komplexumhoz kapcsolódó népekkel keveredtek . [12]

Egy 2021-es tanulmány rekonstruálta a Kangju genetikai profilját a szarmatákból származó 90%-ban, a többi (10%) pedig a BMAC ősöktől származik."

Ha megnézzük a "kangju" népnevet, feltűnő, a k-h hangalak felcserélhetősége, vagyis akár khangju/hungju is lehetett, ja akkor valószínűleg egy újabb olyan birodalomról van szó, amit rokonaink, őseink alapítottak...hol is? A Selyem-úton....a magyar sírokban pedig bronztükröt általánosan találtak.


 

Törppapa

Well-Known Member
2022. január 29.
814
1 600
93
Mesélj már nekem erről a saját honi kereszténységről,mondj már valamit belőle,ami működik,amiben van értelem,logika?
Nem vagyok én vallástörténész, sőt vallásos sem, már régen gyerek koromban kiábrándultam a vallásból! Ugye csak olvasgatok! Szóval nekem lehet prédikálni ki, mit akar! Ám:

Minden vallásban van logika! Az a kérdés csak kinek a szemszögéből nézed!

- Mezopotámiában városállamok voltak, hol egy gazdag családfő volt az uralkodó a városon belül! A másik városban egy másik családfő! - (Mint manapság a polgármester!) - Na de ha az egyik családfő hozzáadta a másik családfőhöz a lányát, a fiait pedig 3-4-ik város vezetőjének gyermekéhez. Akkor kialakult egy kisebb társadalom, majd családi kapcsolatokon keresztül egy nagyobb társadalom, aminek vezető kellet! Így kellet egy király, uralkodó akit választottak, vagy önjelölt volt gazdagságán keresztül. Így kialakult egy hatalmi osztály akinek mindig bizonyítani kellett hatalmát! Az emberek "köznép" "tudatlan" írástudatlan emberek voltak akik mindenben hittek s mindennek - áldoztak - a bajok ellen! Annyi áldozati isten volt hogy nem győzték már számon tartani! - (Őstörténelem) - Kialakult egy közös vallási kultusz, amiben a társadalom hitt! Ám ennek a kultusznak kellet egy vezető, s hittérítők akik továbbadják ezt a hitet a köznépnek! Azaz dogmatikus jelleggel azt mondták ebben kell hinned! Vagy a városon kívül tágasabb! Na a pogár elgondolkozhatott a sivatagban!
Lásd: Egyiptom - Perzsák - Arabok - Kínaiak ..stb! Mindenki másban hitt!

- A társadalomban így kialakult az egyházi vezető: Pap-papok! Akik a valláson keresztül féken tudták tartani a népet, riogatva őket az istenekkel! Bólogató Jánosokat csináltak az emberekből a valláson keresztül! Ám magukat képezték folyamatosan! Lásd csillagászat, matematika, stb!
- Na de ugyan így kialakult Egyiptomban, a Perzsáknál, az Araboknál, s Kínánál is! Itt az a baj hogy nem ugyan az a vallás került hatalomra! S kitörtek a vallásháborúk! Ilyen a mostani Arab - Izraeli is.
Mivel most már az egyes társadalmak harcolnak egymás ellen! Mint látod a fejlődés elég hosszú folyamat s nem egyik napról a másikra történt! Mindig az uralkodó osztály határozza meg a vallási hovatartozást! Itt nem akarok kitérni az egyes vallási részletekre mivel nincs értelme! Még a végén vallásháború lesz! :D Mindegyik dogmatikus kényszer ráerőltetett, irányított vallás! Remélem megértettél.

Hogy visszatérjek egy másik kérdésedre s a történelemre, értem én hogy te mit szeretnél kérdezni! S had kérdezzek kérdésedre kérdéssel! Miért fordult Attila vissza Róma előtt, ha nem volt keresztény!? Mivel a római egyházfő mondta Attilának hogy forduljon vissza, Róma előtt!

0cb62f3d978a67cddd492796fed52758.jpg

S ott a kérdésedre a válasz is az egyházfő mögött! Tehát ha Attila oly barbár volt mint ahogy azt a nyugat annyira kihangsúlyozta, kihangsúlyozza, akkor miért fordult vissza?
- Hisz én ha barbár vagyok, nekem nem jelent a (kereszt jelkép) semmit, nem érdekel mit halandzsál az a csuhás pópa, félreállítom s megyek tovább! - Ugye - !
- Ám Attila megfordult seregével! Na akkor miért is volt népünk barbár? Pusztai elmaradott nép?
Hajat cibáló sátánista vallású, csontból jósoló? Ahogyan a nyugat beállított minket!


- Ahogy a nyugat a középkorban még tepsinek tudta a földet, amiről külső oldalán lefolyik a víz, akkor már mi régen tudtuk hogy gömbölű a föld! A tudás különbség volt a probléma! S ahogyan kinéztünk, mindenki lovon, ameddig a nyugat taposta mezítláb a sarat! Ez fájt annyira nekik!

8bc01986aee89ca5265ecddf25777b98.jpg


Mint látod, Tuvai halomsír régészeti lelete! Szerinted mit tudhattunk? S mire utal a szkíta lelet?

a54482267281a211ff1a442c07027c7c.jpg
Erzhey a település neve! Írd be a google térképbe s nézd meg a képeket s megtalálod ezt a képet. S olvasd a település nevét Magyarul! :cool:

S vajon mit ábrázol a pajzsunkon az a jel?

c9d9c5f7e03f1fd4a3bc43841b78f884.jpg


e9502642b408db309d4d523ff92bbd83.jpg


Tuvai lelet!
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 736
32 427
113
A Magyarországot végigdúló tatárok mongolok voltak, a jelenleg Oroszországban élő tatárok meg polovécek, akik a jászokkal állnak rokonságban. Elég megtévesztő a dolog, pl Dagesztánban az egyik népcsoportot avarnak hívják, és semmi közük a Kárpát medencében a Honfoglalás idején élő néphez.
A polovecek a kunok...a jászok inkább a jazig-alán népesség rokonai, akik legközelebbi rokonai az oszétok és a dagesztániak.

Persze a Wiki cikkek nem pontosak, de köteteket tenne ki, ha fel kellene ezen népek kapcsolatrendszerét egymással, és velünk, magyarokkal.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 344
55 853
113
Feljött az atomháború,kicsit kibontom a szellemi részét.
Szóval a legkevésbé sem érdekelt az a szellemi erő,egy totális atomháborúban,ami irányítja,rajtad,alvó minőségen keresztül a világot.
Valójában elég korlátozott hatalma a van a démonoknak,az is csak az alvó minőséggel szemben,nincs olyan,hogy valakit megszáll az ördög,jellemzően a hülyék keresik a társaságukat,mindenféle "titkos" szervezetekbe(páholyok,rendek,egyházak,stb) belépve,fészbúkos táltosok,sámánok szeánszain részt véve,nem ritkán baromállatok olvasnak a témáról könyvet,vagy online valamit,és úgy akadnak egymásra.
Megcsinálja amit olvasott,és el is kapja a barmot a démon,és el is kezdi használni.
Meglepő módon,a kályhától fogom kezdeni.
Mint tudjuk,amikor a forma felállt,isten dicsősége ragyogott a szeméből,se több,se kevesebb,amitől az ott lévő arkangyalok is meghátráltak,a percen le esett nekik,hogy a forma,vagyis te,meg a főni egyek vagytok,így a te szavad,az ő szava.
Aztán a főni megfordította a polaritásukat,lett ugyananyi szith,mint jedi,a kedves szithek tele teremtették az univerzumot mocsokkal,mindenféle okádék lénnyel,mert ők csak erre képesek,értelem szerűen,aztán a jedik legyőzték őket,fényes győzelmet arattak felettük,és bezárták őket ide,hoyg mi itt jól szórakozzunk.
mint tudjuk,bölcs salamon srác is megmajmolta őket,addig alkudozott velük,amíg bezárta őket egy fémhordóba,és bebaszta azt a tengerbe,400 évig éltük az amerikai álmot,aztán egy halász kihalászta őket,és ki is nyitotta a hordót,kiszabadult újra az összes trutymó.
No,a lényeg,hogy nem foglalkoznak egyes emberekkel,lófasz jankókkal,mert az nem számít semmit,olyan sokan vagyunk lent most a végére,hogy észre se vennénk,hogy itt vannak.
Viszont nem hülyék,azokra hajtanak,akinek befolyásuk van több emberre,nagyobb ember csoportra,így már sokkal könnyebb megszopatni milliókat,milliárdokat.
Kb minden magasabb rangú politikus,gazdasági szakember,művészek,szupersztárok,benne van valamelyik említett szervezetben,ahol a marhája egy tál lencséért ,megnyílik nekik,és magába engedi őket,azok meg így szereznek uralmat a befolyásos embereken keresztül a tömegek felett.
A lényeg a szellemi erő,szellemi energia.
Az emberi test működéséhez,és a gondolataink megteremtéséhez rengeteg energiára van szükség,meg rengeteg információra is,ezt a napi 3 rántott hús nem fedezné.
Hogy értsd a csakrákat,elmagyrázom 21. századi,európai,fehér ember fogalmi keretein belül.
Több megközelítése van,és azt ismerem,használom,ami 11 fő csakrát tartalmaz,csak egy szóban,mert nem ez a lényeg,hátulról,alulról kezdve:
a legalsó,hátsó csakrád a gyökér,vagy alap csakra,a legalsó csigolya alatt,kb 45 fokban a föld felé irányul
az elülső,legalső csakra a sex,vagy öröm csakra,hívják krativitás csakrának is,a cerka felett kicsivel,a testre merőlegesen előre irányul
a második hátsó csakra a meng mein,a testre merőlegesen hátra irányul
a második első csakra a köldök csakra,az is a testre merőlegesen előre irányul,értelemszerűen a köldökben van
a harmadik csakra alulról a lép csakrák,kicsivel a köldök csakra felett,a bal oldalon,elől,és hátul van egy egy,fél úton a test középvonala,és a széle között
a negyedik csakra alulról a szolár plexus,vagy napfonat csakra,félúton a köldök,és a mellbimbók vonala között,középen,előre,és hátra is irányul
az ötödik csakra szív csakra,a mellbimbók magasságába,a test közepén,előre,és hátra is irányul
a hatodik csakra a torok csakra,kb az ádámcsutka alatt,előre irányul
a hetedik az ajna csakra,az orrnyereg felett,illetve a két szemöldök között,előre irányul
a nyolcadik a homlok csakra,a homlok közepén,kb 45 fokban felfelé irányul
a kilencedik a korona csakra,a fejtetőn ,föggőlegesen felfelé irányul,azzal vagyunk bekötve a főnibe.
Nem megyek bele melyik mit csinál,miért vakarod a homlokod,vagy az anyukák miért simizik körkörösen a babák pociját,stb,csak generálisan a funkcióját a csakráknak,ha van rá igény,esetleg kibontom őket egyneként,vagy hogy hoyg tartsd őket rendben otthon,sstb,de most nem ez a lényeg.
Úgy képzeld el őket,hogy ezek tölcsérek,kb3 cm átmérőjűa bőrödnél,kb 35-50 cm-re nyúlnak ki,és a vége kb 20-30cm átmérőjűek,sok ezer pici tölcsér,amik örvények,energia örvények forognak egyenként,és egy nagyobb örvényt alkotva együtt is.
Az öregek hívták őket csokroknak is.
No,ezek ezt csinálják,hogy mindegyik,önszabályzó módon von ki,vagy enged vissza energiát a főniből,a számodra,a legjobb hasonlat egy anyahajó,amiben van 11 féle feszültségen működő rendszer,így a mi 11 csakráink is az emberi test különböző részeit látják el,az annak éppen megfelelő feszültségű energiával,árammal,mint az anyahajón,pl 220 voltosak dugaljak,400 voltosak a karbantartók gépei,1000 voltosak liftek,mittomén 2400 voltosak a katapultok,és így tovább,az emberi testnek is más típusú enegria kell a dugáshoz,az emésztéshez,a szív működéséhez,stb.
Mivel elég hülyén néznénk ki ennyi kanóccal a testünkön,a főni megoldotta kanócok nélkül,ahogy mi a drónokat irányítjuk,vagy a telefonjainkat töltjük,kanóc nélkül.
a főniben mindenhez,minden típusú energia korlátlanul elérhető,ezek az önszabályozó csakrák tartják optimálisana szökséges energiát.
Átugorjuk a színeket,is a látók színekhez kötik őket,ez értelemszerűen a felvett energia frekvenciának megfelelően világosabb,sötétebb.
No,így működik a test,innen van az energia a gondolati lények,elementálok megteremtéséhez,mint már mondtam,minden gondolatoddal egy,egy lényt ,elementált teremtesz,ami csinálja neked azt,amire teremtetted,de mivel alszol,j srác ad neked indíttatásokat,erkölcsöt,morált,törvénykeet,ezért tartunk ott,ahol.
Na,megérkeztünk a démonokhoz,a szellemi erőhöz,tehát a démonok egyenként nem tudnának mindenkit megszoőpatni,mert lepkefingok ennyi istenhez,mint amennyi most lent van a földön.
A démonok csak ötleteket,ideákat tudnak adni,és te,az isten teremted meg nekik,minden amit itt látsz,az közös teremtés a démonokkal,ők lófasz erővel rendelkeznek itt,a fizikai szinten,persze egy alvót be tudnak fenyíteni,be tudnak szaratni,ledobálják a könyveket,csapkodják az ajtókat,hangokat adnak ki,kivetítenek fasságokat a tükörre,vagy épp a balfasz látómezejébe,esetleg lökdösik fizikai szinten,de még megölni sincs közvetlenül hatalmuk,legfeljebb rávenni a delikvenst valami önpusztító cselekedtre,de nem ez a lényeg.
Tehát átveszik az uralmat a befolyással rendelkező ember felett,pozícióba helyezik,és máris százezrek felett van hatalamuk,úgy,hogy veled,alvó minőség,megteremtetik a számukra szüksége gondolati lényeket,akik fenntartják feletted a hatalmukat.
Mert te,egy újságcikkre reagálva félsz,egy reklámra reagálva örülsz,mész nyaralni,veszel csokit,bort,suzukit,útálsz országokat,népeket,nép csoportokat,faji,vallási csoportokat,stb.
Biztos voltál már olyan ember társaságában,akivel jól telt az idő,jól érezted magad a társaságában,kerested a társaságát,és ennek az ellenkezőjével is.
Nyilvánvalóan a démonok nem a te emelkedésedet keresik,nem érdekeltek abban,hogy mindenki felébredjen,és hazataláljon,ők eg itt maradjan szopatható istenek nélkül,mert akkor ugye a főni kikapcsolja őket,feleslegessé válnak.
Na,akkor összefűzöm,te,mint isten,megkapod az energiát a csakrákon keresztül,és ők-a démonok-át transzformáltatják veled a fényt,ezzé a szarrá,amit most látsz magad körül,az említett befolyásos pozícióba helyezett emebreiken keresztül te élteted őket,te teremted a számukra megfelelő energiákat,te hiszel minden,általuk kitalált,és az ő embereiken keresztül terjesztett ideában,vallásban,hitben,politikai,gazdasági,stb rendszerben,amik azért vannak,hogy te itt végled baszopódj,bealudj,elfelejtsd ki vagy,honnan jöttél,miért vagy itt,és hová tartasz,amíg ezeken gondolkodsz,ebbe teszel energiát.
Mi a megoldás,nemessé kell válni,vagyis nemet kell mondani minden fasságra,de a lényeg,hogy a gondolataidra kell odafigyelni,mert nem az visz téged a kárhozatra,ami szádon bemegy,hanem ami onnan kijön,mert minden kimondott szavad egy gondolat előzte meg,amit nem ellenőriztél le,mielőtt kiküldted,valami szokásos fassággaal.
Ezért kaptuk meg a technológiai forradalmat,ide,az eon végére,hogy minden alvó hülyénél legyen egy kütyü,amivel másodpercek alatt teamtizálják a hülye fejedet,azzal a gondolataidat,hogy tovább erősítsd a hatalmukat,befolyásukat saját magad felett.
Ördögi,mi?
van humorérzéka a főninek,saját magával szemben,mi?
Tehát azért nem lesz atomháború,főleg itt,az úgynevezett nyugaton,mert te vagy leghűségesebb csatlósa,te vagy a legjobban ellátva a kütyüvel,te használod a legtöbbet,te teszel az ő hatalmuk megerősítéséért,fenttartásáért a legtöbbet,jó ,hogy nem titeket fognak elhamvasztani,a legkomolyabb energia forrásaik,teremtő társaik vagytok.
Ez a szellemi erő.
Nem mellesleg vannak itt őrzők is,akik lefújnák a komoly atomháborút,néhány kisebb puki belefér,hogy még jobban félj,még több energiát transzrormálj át nekik,de fallout nem lesz,megnyugtatok mindenkit,hogy átfogóbb,európai háború sem lesz,részben a fentiek miatt,részben,mert most kb 80%-ban a főni visszavonta őket,amit itt látsz,az az emberi egó,és lealacsonyodás műve,2012 óta,hogy könyebben feébredj,elkezdte őket lehalkítani a főni,de kibaszott jó munkát végeztek a tanítványaikaon,ezért halad lassabban az ébredés,mint tervezve volt,de sebaj,amint leszünk elegen,ébredők,felgyorsul a folyamat,és mehetünk haza.

Na,kitartás.
 

Törppapa

Well-Known Member
2022. január 29.
814
1 600
93
Akkor halásszunk egy kicsit!

Tokhal, Tokhalasok!

Feltűnik a történelmi térképeken a tokhalasok népként. Igen ezek a horgászok akik a népüket ellátták táplálkozási halakkal. Ma már egyre jobban kiszorulnak a piacokról a halas kofák, mivel már minden engedélyhez van kötve! Anno lehetett még szabadon horgászni, nem húzták le a vizeket csak a szükséges halmennyiséget fogták ki ami a családnak kellet.

- A Wikin lehet olvasni az elterjedésüket, ugye meg a fekete kaviár is ínyencség!
Türkmenisztánban a főváros piacán, tokot áruló asszonyt lehet látni - a Wikin. -
Szóval a történelemben a (népcsoport elnevezések) lehetnek a végzett munka után is.
Nemzetünkben is rengeteg olyan nevű egyén található akiket egy munkáról neveztek el!
Ilyenek az Ács, Kovács, Szabó, Bognár, stb..!

Tokhal horgászat
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 736
32 427
113
Finomodik már az álláspont....

"A régészettudományban az az alapvető hozzáállás, hogy mindaz a kincs, ami a föld alatt rejlik – a kincs alatt nem a nemesfémeket értem – , hanem mindazt a hagyatékot, amit őseink itt hátrahagytak, az függetlenül attól, hogy biológiai vagy kulturális értelemben kötődik-e a magyarsághoz, az a mi örökségünk, mert mi vagyunk a sáfárai a Kárpát-medence kulturális örökségének, vagy legalábbis most Magyarország határain belül a kulturális örökségnek – fogalmazott a régész, s hozzátette: hogy ezen túlmenően is van jelentősége az avar kori lelőhelyek feltárásának, ugyanis több tudományterület eredményei is abba az irányba mutatnak – a régészeten túl az antropológia és a genetika is – , hogy
az avar kori népesség leszármazottjai a kora Árpád-kori népesség nagy része.
Biológiai értelemben az őseinket láthatjuk az avar kori emberekben, az itt élő avar kori lakosságban, a régészeti kutatás arról tud nagyon sok értékes információval szolgálni, hogy kulturális értelemben milyen kontinuitás, milyen folytonosság áll fenn a kettő népesség között – mondta"

 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 344
55 853
113
Finomodik már az álláspont....

"A régészettudományban az az alapvető hozzáállás, hogy mindaz a kincs, ami a föld alatt rejlik – a kincs alatt nem a nemesfémeket értem – , hanem mindazt a hagyatékot, amit őseink itt hátrahagytak, az függetlenül attól, hogy biológiai vagy kulturális értelemben kötődik-e a magyarsághoz, az a mi örökségünk, mert mi vagyunk a sáfárai a Kárpát-medence kulturális örökségének, vagy legalábbis most Magyarország határain belül a kulturális örökségnek – fogalmazott a régész, s hozzátette: hogy ezen túlmenően is van jelentősége az avar kori lelőhelyek feltárásának, ugyanis több tudományterület eredményei is abba az irányba mutatnak – a régészeten túl az antropológia és a genetika is – , hogy

Biológiai értelemben az őseinket láthatjuk az avar kori emberekben, az itt élő avar kori lakosságban, a régészeti kutatás arról tud nagyon sok értékes információval szolgálni, hogy kulturális értelemben milyen kontinuitás, milyen folytonosság áll fenn a kettő népesség között – mondta"Na,ahogy mondom régóta,semmi közünk a kereszténységhez,szépreményű vajk előtt,nem volt hülye senki,hogy keresztény legyen.
 
 • Hűha
Reactions: Kim Philby

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 344
55 853
113
A jóga sokat segít a csakra fejlesztésében, s az egyensúly megtartásában! Erősíti a kitartást s az elme edzését. A szkíták fejlesztették ki, s gyakorolták, mívelték! Az ősi jóga nagy hatással van a tudatra!

Hasznos gyakorlást!Maradj távol a jógától,nem embereknek van,semmi köze a szkítáknak hozzá,a kancsók,akik isteneknek vallották magukat,a 3 méter körüli humanoid faj,akik lebutítottak minket ideiglenesen,hogy aranyat,ezt,azt bányásszunk nekik,az ő számukra adatott,ne használd a saját érdekedben.
Ahogyan a sok ökör atlantiszozik,meg atlantiszi tudásozik,ami lehet,csak akkor nem mi éltünk itt,semmi közünk az atlantiszi civilizációhoz,fajhoz,így azok bármilyen tudásához,értékeihez,mert a dinnye,meg a házinyúl kurvára nem ugyanaz,nem ugyanúgy szaporodik,változtat helyet,nem ugyanúgy néz ki,és még az ízük is más,ezért nem összekeverendők semmilyen körülmények között sem.
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 344
55 853
113
Feljött az atomháború,kicsit kibontom a szellemi részét.
Szóval a legkevésbé sem érdekelt az a szellemi erő,egy totális atomháborúban,ami irányítja,rajtad,alvó minőségen keresztül a világot.
Valójában elég korlátozott hatalma a van a démonoknak,az is csak az alvó minőséggel szemben,nincs olyan,hogy valakit megszáll az ördög,jellemzően a hülyék keresik a társaságukat,mindenféle "titkos" szervezetekbe(páholyok,rendek,egyházak,stb) belépve,fészbúkos táltosok,sámánok szeánszain részt véve,nem ritkán baromállatok olvasnak a témáról könyvet,vagy online valamit,és úgy akadnak egymásra.
Megcsinálja amit olvasott,és el is kapja a barmot a démon,és el is kezdi használni.
Meglepő módon,a kályhától fogom kezdeni.
Mint tudjuk,amikor a forma felállt,isten dicsősége ragyogott a szeméből,se több,se kevesebb,amitől az ott lévő arkangyalok is meghátráltak,a percen le esett nekik,hogy a forma,vagyis te,meg a főni egyek vagytok,így a te szavad,az ő szava.
Aztán a főni megfordította a polaritásukat,lett ugyananyi szith,mint jedi,a kedves szithek tele teremtették az univerzumot mocsokkal,mindenféle okádék lénnyel,mert ők csak erre képesek,értelem szerűen,aztán a jedik legyőzték őket,fényes győzelmet arattak felettük,és bezárták őket ide,hoyg mi itt jól szórakozzunk.
mint tudjuk,bölcs salamon srác is megmajmolta őket,addig alkudozott velük,amíg bezárta őket egy fémhordóba,és bebaszta azt a tengerbe,400 évig éltük az amerikai álmot,aztán egy halász kihalászta őket,és ki is nyitotta a hordót,kiszabadult újra az összes trutymó.
No,a lényeg,hogy nem foglalkoznak egyes emberekkel,lófasz jankókkal,mert az nem számít semmit,olyan sokan vagyunk lent most a végére,hogy észre se vennénk,hogy itt vannak.
Viszont nem hülyék,azokra hajtanak,akinek befolyásuk van több emberre,nagyobb ember csoportra,így már sokkal könnyebb megszopatni milliókat,milliárdokat.
Kb minden magasabb rangú politikus,gazdasági szakember,művészek,szupersztárok,benne van valamelyik említett szervezetben,ahol a marhája egy tál lencséért ,megnyílik nekik,és magába engedi őket,azok meg így szereznek uralmat a befolyásos embereken keresztül a tömegek felett.
A lényeg a szellemi erő,szellemi energia.
Az emberi test működéséhez,és a gondolataink megteremtéséhez rengeteg energiára van szükség,meg rengeteg információra is,ezt a napi 3 rántott hús nem fedezné.


Na,kitartás.
Kicsit megvágtam az idézett hsz-t,de feljebb megvan egyben,


Némi kiegészítés.

Tehát a szellemi erő az,hogy nekünk megadatott,hogy dönthessünk,no nem sok,max3-4% szabad akarod van,alvó minőség,de ez pont elég ahhoz,hogy annyira beszopasd magad,hogy elkezdj keresni,majd találni,és végül megérteni ezt a világot/létsíkot,és elvágyni innen,hazavágyni,majd hazatalálni.

No,mivel ittléted egyik fő célja,hogy ítélj mindent,és mindenkit,amivel,és akivel interakcióba kerülsz itt,hiszen hogy a pélóba dönthetnél bármiről,ha azzal nem kerülsz interakcióba,és nem ítéled meg,hogy ez neked jó,vagy nem,vagy kifejezetten szar,édes,sós,megútálod,megszereted,megdugod,elzavarod,stb?

Hát úgy,hogy megítéled.

Az ítéleted alapján döntesz,és a döntésed alapján transzmutálod át a fényt,vagyis azt/azokat a korlátlan energiákat,amiket a csakráidon keresztül felvehetsz,vagy visszatölthetsz igény szerint,hogy megteremtsd ezt amit magad körül most látsz.

A teremtett fizikai univerzumban ez csak neked van,minden más lény véges,és korlátozott képességekkel rendelkezik,vagyis kötött pályán tud csak mozogni,minden lénynek,mármint minden,számodra élettelennek/szervetlennek tűnő tárgy,élőlény is idetartozik,csak 1 csakrája van,csak 1 féle energiát tud felvenni,minden egyes,ugyanazon faj tagjához/tárgyhoz mindössze 1 szellemi erő,1 szellemlény tartozik,ami irányítja az összeset,egyedül nekünk van minden emberi szellemhez 1-1 különböző szellemlény,mind mind különböző "személyiséggel",különböző szemlélettel,vágyakkal,érzelmekkel,azért,hogy a lehető legtöbbet ,legtöbb(féle) élményt,megtapasztalást tudjunk megélni ebből a létsíkból,ebből a világból.

tehát minden fát,minden kutyát 1,minden halat 1,minden virágot 1,stb mindössze 1 szellemlény irányít,tart fent,minden rajtunk kívül csak díszlet,vagy drónok,ha úgy tetszik itt,ebben a játékban a számunkra.

Emberi szellemek kb 100 milliárdan vagyunk,most ez a 8 milliárd körüli van itt lent,és mindenki más tervvel,programmal,szemlélettel,stb jött,mindenki a saját szellemi ereje szerint,a saját szellemi képére formálja ezt a világot,az említett módon,a saját csakráin felvett fényt transzmutálja át,manifesztálja,képezi le itt fizikai valósággá,ez a szellemi erő,hogy átalakítod a központi energiát,fényt(Istent) itt,igényeid szerint.

Valaki kérdezte a szellemi erőt,tehát ez a szellemi erő fogy el az eddigi "világrend",a brit birodalom alól/mögül,amelyik ilyenné transzmutálta át az energiát,amilyenné,angolszász hegemóniává,mint mondtam,a főni jelentősen meggyengítette,visszavonta az e mögött álló szellemi erőket,démonokat,akik irányították a vezetőit ennek a rendszernek,nem kell mondanom,hogy a politikusok,akiket látunk,csak a kirakat,ők nincsenek döntési helyzetben,csak azt hiszik,de nem ez a lényeg,hanem,hogy kifogyott a kakaó a démonokból,az ő kesztyűbábjaik,azok az emberek,akiket mi vezetőknek hiszünk,ennyit tudnak.,csak nézz be az ep-be,no komment.

De azt is mondtam,már,hogy a főni mindent 100%-on tudatosan tart,nincs vakrepülés.

Ami most történik az az,hogy a szellemi erő áttevődik azokra a helyekre,amit most keleti,vagy globális délnek hívunk,az eddig ismert nyugati életforma elhal,bezuhan,és a keleti pedig feljön,hogy az alvók tovább is itt tudjanak szopni,mert mindennek teljesen meg kell változni ahhoz,hogy minden teljesen ugyanaz maradhasson,tehát most jön pár évtized emelkedés a globális dél bracsban,majd némi plató szakasz,aztán padló megint,hogy majd ismét megint minden megváltozzon,hogy minden ugyanaz maradhasson,ahogy ez a történelemben mindig is volt,birodalamak emelkedtek,jól működtek,majd eltűntek.

Miért van ez?

Hogy mindig legyen újdonság,amiért le akarnak majd jönni az új versenyzők,akik lejönnek,uralkodnak ez erdők vadain,a repülő állatokon,stb,aztán elkapja őket is az egó,bele feledkeznek a játékba,itt a porban,úgy bele gabajodnak a fasságaikba,hogy már egyre szarabbak lesznek az életeik,egyre nagyobb szarhegyet,megoldandó gondhegyet görgetnek maguk előtt,aztán csak nem értik,hogy ez hogy történhetett velük,nem ilyen lovat akartak,aztán elkezdik keresni a válaszokat,majd megtalálják azokat,amikkel megoldják a gondjaikat,elhordják a szarhegyet,és mehetnek haza.

Ne feledd,te akartál idejönni,ott hisztiztél a faternak,hogy kéred a jussodat,majd te megmutatod itt lent,mert micsoda dolog az,hogy te ünnepled a tékozló fiadat fater,amikor az visszatér,és neki adod a hatalom gyűrűjét,vagyis mindened,minden hatalmad,engem meg szóra se méltatsz?

Az öreg,harcsabajusz kapitány meg csak mosolyog,megkérdi,fiam,kéred a jussod,le akarsz menni?

Le hát!
Nos itt vagy bubu,és már alig várod,hogy újra hazamehess,és megöleljük egymást a nagy álmodóval,és megkapjuk mindenét,ami neki van.
Az új versenyzők előtt meg új kihívások állnak,újra,és újra.
Fantasztikus.
 
 • Imádom
Reactions: Kim Philby