T
Törölt tag 467
Guest
Hát figyelj amikor arról volt szó, hogy eléggé limitált a költségvetés APC alkalmazásban ez is megtette volna. A páncélja jobb mint a BTR-nek, ergonómiában, szenzorosan, tűzerőben mindenhogy felülmúlja. Ár érték arányban lehetett volna egy használható megoldás ez a gép a BTR leváltására a közepes dandárban. Nem a legoptimálisabb megoldás természetesen, de ha arról lenne szó, hogy gyerekek nincs sok pénz de kaptok új technikát akkor ez nem lenne rossz választás. A szerbeknél a Lazar III többet tud talán mint ez? Vagy a román Piranha-knak több a páncélja? Vagy akár a sima torony nélküli és alap páncélzatú Patriákkal előbbre vannak a horvátok? A pandur 2-es miben is tud többet? Annyi az egész, hogy hasonlót a hasonlóval kéne hasonlítani akkor nem irkálna senki hülyeséget. Mert kezdjük kimeríteni a szarrágás fogalmát elég mélyen mostanában.
Rendben. Először beszéljünk arról, amit mondtam: Celebra örült volna. Kétségbe vonod? Én nem örültem volna. Ezt nem tudhatod, de elmondom, hogy nem.
Továbbmenve, hasonlítani sem emlékszem, hogy hasonlítottam volna bármihez.
De, ha kívánod, itt és most megteszem.
Amire itt sokan vágynak, hogy másodvonal, arra ja, megfelelt volna. Mármint ugye itt a BTR-t is el akarják tenni, az igaz, hogy pkm-mel keresztül lövöd, de gondolom a másodvonal feladata hősi halált halni.
Az első vonalunk annyira vékony most, és még viszonylag sokáig, hogy oda ilyesmi nem való, és kész.
Oda olyan páncélzat kell, ami megállítja a gépágyút legalább szemből. Van ilyen, azt kell megvenni.
Az, hogy a szerbeknek, meg a románoknak jó az, amit egy ma alapnak számító 30-assal szét lehet kenni, az legyen az ő bajuk. Nekünk nem szabad ebbe a hibába esni, és nem is fogunk.