M
molnibalage
Guest
Ez kurvajó volt. Bele sem gondoltam, hogy ma tényleg mennyivel egyszerűbb, hogy szkennelik a kabint és csá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez kurvajó volt. Bele sem gondoltam, hogy ma tényleg mennyivel egyszerűbb, hogy szkennelik a kabint és csá.
Ez a leszállás olyan 3,6 volt (nem jó, de nem is tragikus). Párszor még neki futhatott volna, aztán egy jól sikerültet feltölthetett volna.Ez meg free és a múltba repít vissza, a legendás Kai Tak.
DC-6 megfelel?Felraktam én is, le is csapattam egy 2 motoros géppel (mióta kölyökkoromban láttam egy Me-110-est szerelmes vagyok beléjük) egy Moszkva-Debrecen távot, de ezekkel a modern cuccokkal vhogy nem az igazi, nem lehetne vhonnan beszerezni egy klasszikus gépet (Pe-2, DC-3 stb.)?
DC-6 megfelel?
Twinfinite: Microsoft Flight Simulator PMDG DC-6 Released for Xbox; Twin Otter Liveries Revealed & Mackay Airport Announced.
![]()
Microsoft Flight Simulator PMDG DC-6 Released for Xbox; Twin Otter Liveries Revealed & Mackay Airport Announced
Today third-party developers had multiple add-on releases in store for Microsoft Flight Simulator, on top of further reveals.twinfinite.net
FYI elinditottam igy par honap kihagyas utan es 306 (!) fajlban 105GB (!!) updatet toltoget vagy 3-4 (!!!) oraja, 25-100Mb kozotti (WTF???) sebesseggel a gigabites kapcsolatomon (plusz decompressing minden egyes csomagot, miutan lehuzta)... aki ezt a patch mgmtet tervezte, azt egesz hatralevo eletere ilyen toltokepernyok bamulasara koteleznem.![]()
FYI elinditottam igy par honap kihagyas utan es 306 (!) fajlban 105GB (!!) updatet toltoget vagy 3-4 (!!!) oraja, 25-100Mb kozotti (WTF???) sebesseggel a gigabites kapcsolatomon (plusz decompressing minden egyes csomagot, miutan lehuzta)... aki ezt a patch mgmtet tervezte, azt egesz hatralevo eletere ilyen toltokepernyok bamulasara koteleznem.![]()