MiG-21 Fishbed (Mikojan-Gurjevics,Szovjetunió) / J-7 , F-7 (Csengdu, Kína)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Galcom

Well-Known Member
2010. július 2.
926
2 896
93
Én úgy tudtam, hogy Csehszlovákia nem vásárolt MiG-21Bisz repülőgépeket, helyettük vette a MiG-23MF vadászgépeket. Viszont a 3db a fenti képen76AP MiG-21Bisz.
105575734_3072746256096560_317581964373829651_o.jpg

Mert ez nem korabeli fotó, hanem játékból egy kép. :)

Egyre több ilyen lesz...
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
8 484
20 775
113
Köszönöm a választ, egyre lehangolóbb, hogy fals dolgokat csinálnak a játékokban. Teljesen realisztikus, de jobban megnézve, a rakéták még nem teljesen "tökéletesek". Ha már valaki csinál ilyet, akkor miért nem néz előtte utána. Simán csinálhatott volna MF-ket.
 
 • Tetszik
Reactions: vilmoci

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
12 055
49 518
113
Köszönöm a választ, egyre lehangolóbb, hogy fals dolgokat csinálnak a játékokban. Teljesen realisztikus, de jobban megnézve, a rakéták még nem teljesen "tökéletesek". Ha már valaki csinál ilyet, akkor miért nem néz előtte utána. Simán csinálhatott volna MF-ket.
Nincs baj a rakétákkal, ami pedig a 3D modellt illeti, ez egy MiG-21bisz, amit a cseh és szlovák, illetve román játékosok kínjukban vérteztek fel a saját festésmintájukkal, mert idáig nem volt olyan modulkészítő, aki a bisz mellé az MF-et is megcsinálta volna. Mert az már komoly plusz meló a más dinamikai jellemzők miatt.
Viszont utólag festésmintát fabrikálni egy ilyen kész modellhez az már nem akkora művelet, akárki meg tudja csinálni.
De ha egyszer majd kész lesz a MiG-23ML, akkor ahhoz meg majd mi fogunk csalni a magyar festéssel.
És ahogy fejlődik a DCS grafikai megjelenítése és közben telnek-múlnak az évek, majd itt a HTKA-n is lesz egy olyan generáció, aki vitát indít, hogy lám, itt van, volt magyar MiG-23ML is!
:)