Minden ami Francia hadsereg

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
34 024
32 888
113
Igen valószínüleg a FAMAS ról átszokás miatt is találom nehéznek. De tényleg nehéz:)A könnyü müanyag válltámasz az egyik oldalon, a másikon meg egy rakat picattiny meg a csö. Rosszul van valahogy megoldva. Aztán ez megszokás kérdése lesz (remélem). Az említett problémæk is valószínüleg gyártási és nem kostrukciós problémák, de elég lelombozó elsö tapasztalat. Ami még gond lehet, viszont ez már konstrukció probléma, hogy mivel két kezes, elöfordulhat hogy akaratlanul kioldod a tárat a felszereléshez dörgölödö fegyverrel. Ez igen kellemetlen, sentinelle en elö is fordult már. Sok ezredben ezért kiszerelik a nem szükséges tárkioldó gombot
Minden modern fegyver orrnehéz.
 

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
789
871
93
A HK416nak van a legvastagabb csöve a karabelyok közül, ezért nehezebb... a Bren csöve hozzá képest szívószal.... a vastag cső huzamos működés közben később hevül fel, és romlik a lőkép, valamint az élettartamnak is jót tesz... a távolabbi lövések leadasakor jobb lesz a szóraskep... de nem értek hozzá csak hallottam :)
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
13 203
19 030
113
Az a kemény, hogy az armyrecognation-nek nem tűnt fel, hogy hiányzik belőle a Tiger helikopter. :oops:
A Scorpion program részletezésénél leírták 2x a VBMR-L-t. Egyszer így, egyszer meg Servalként. :confused:
Ezen kívül még lehet, hogy van benne hiba...
Mondjuk odatehették volnan azt is, hogy mi mit vált.
Meg arra is kíváncsi leszek, hogy a VAB 3 be lesz-e szerezve. Mondjuk kíváncsi lennék egy úszóképes verzióra!
 
 • Tetszik
 • Hűha
Reactions: formosa1 and krisss

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
1 370
4 586
113
Meg a "Gomez"....
20 évvel ezelőtt is Ő oktatta a "Stage Commando"-t.
Voltam a keze alatt :)
 
 • Tetszik
Reactions: fishbed

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
1 518
3 914
113
Volt egy Indián, aki a kommandós kiképzést, és a kommandó kiképző,kiképzést felügyelte.
Kicsi, köpcös, bajszos, szadista
3 eme REI.
:)
Ott nem jártam hálistennek. Az esöerdö számomra ellenséges terület, teljes szívemböl utálom. Afrikában mindenféle szart elkaptam amit csak lehetett azokban a kurva erdökben.
Szóval igazi dzsungelböl csak afrikában láttam
 

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
1 370
4 586
113
Ott nem jártam hálistennek. Az esöerdö számomra ellenséges terület, teljes szívemböl utálom. Afrikában mindenféle szart elkaptam amit csak lehetett azokban a kurva erdökben.
Szóval igazi dzsungelböl csak afrikában láttam
Értem.
Nekem a szerelmem volt Amazónia...
Bármikor visszamennék.
Nagyon "Chill"-ben voltam az ,Indiánokkal.
Hagytam ott nekik " Nokedli-Szaggatót"-is.
:)