1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No comment

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. július 22..

 1. Tcat

  Tcat Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

 2. joker

  joker Well-Known Member

  Ha elfogadják akkor egy pereskedéssorozat következik, amiben a határozatot fogja támadni az FAA, de ha megmarad akkor tömeghullám következik, amiben város lakói sorra kikövetelik maguknak az UAV-vadász engedélyt.
   
 3. joker

  joker Well-Known Member

  ***amiben <b>minden</b> város lakói...
   
 4. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Vad egy népek laknak arra, South Park is arrafelé van...
   
 5. jancsiga

  jancsiga New Member

  De ha belegondolok az érvelésébe igaza van Mondjuk mekkora esélye van egy sörétes vagy egy vadász puskával eltalálni egy ilyen gépet? Szerintem nem sokk
   
 6. joker

  joker Well-Known Member

  Szerintem itt nem Reaperekre kell gondolni, hanem kis UAV-okra, amik nagyobb mennyiségben elterjedhetnek a jövőben. Ezek meg nem mennek annyira magasra, hogy észrevehetetlenek meg lelőhetetlenek legyenek. Sportnak meg kitűnő. Biztosan jobban feléleszti a vadásszellemet az ottlakókban, mintha szarvasra vagy kacsára mennének lövöldözni.
   
 7. igla

  igla New Member

  Hm, minden furcsa dolog mögött is lehet némi részigazság - valóban egy olyan világban szeretnénk élni, ahol mindent tudni akarnak rólunk azon kevesek, akik eldöntik, kikből kik legyenek?
  Primitív válasz ez a lövöldözés, de mondjuk képzeljük el a következőt:
  - John bácsi komoly érdekeket sértve komolyabban vehető támogatással indulni kíván holmi választásokon, ahol ha győz, ígérete szerint x változtatást vezet be.

  Majd célzottan megjelennek fotók (légből lekapva), hogy a zárt kertjében nudizik, a kert sarkában pössent egyet, reggel kilenckor gatyában issza a kávét...
  Aztán kiszivárog néhány internetes cím, ami alapján beazonosítható, hogy gyakorta látogatja a magyar HTKA oldalt, ahol megjegyzést tett az amerikai légierő bakijaira...
  Később kiderül, néhány klikket is neki lehet tulajdonítani amikor miss akárki villantását lehet megnézni...

  A kép kész, a választás levadászássá változik...

  Ne legyen illúziónk, most is töredék adatok alapján vadásszák le politikai ellenfeleiket a pártok, (akik érdekszövetségeket képviselnek) a világ nagy részén. De tényleg nincs igaza annak a puskás kis aminak, aki azt mondja, hogy felülről benézni hozzám, ugyanolyan, mintha az ablakomnál állna egy megfigyelő?
   
 8. Hornet102

  Hornet102 New Member

  Carmenék bekeményítenek....Vagy csak nem szeretnék,hogy az illegális cefrefőzők lebukjanak...
   
 9. panoz

  panoz Well-Known Member

  Veszélyesen sok hülye él Amerikában. Jó hogy nem vadász szezon is lesz, pl. 9.11 környékén mert akkor járják násztáncukat az UAV-k.
   
 10. duckdodgers

  duckdodgers Active Member

  Hornet102 :))) Már nekem is eszembe jutott a Cefrekirályokat nézve hogy gyakorlatilag egy pár darab UAV-vel hipp-hopp le lehetne kapcsolni Őket és tulajdonképpen gyakorlórepülésnek tökéletes lenne az operátorok számára. Persze tudom hogy megrendezett kamu az egész ( ahogyan a legtöbb DC sorozat)
   
 11. hiryu

  hiryu New Member

  össze kéne dobni vmi házi Sidewindert, és árulni.
  vagy lőelemképző cuccot az ötvenes durrogtatókra, és boltot nyitni.
   
 12. hiryu

  hiryu New Member

  Egy falka tetvér, a büszke kevesek.

  Band of Brothers: VÉGE. Egy hat hónapos Afganisztáni állomásozás után hazatért a 4. Brigade Combat Team, 101. Airborne Division, más néven a Currahees. A jelek szerint utoljára: a hadügyminisztérim tervei szerint egyike lesz azoknak az alakulatokanak, amelyeket 2015-ig feloszlatnak, a harcoló alakulatok 490000 főre csökkentésével.


  T<i>he 4th Brigade Combat Team, 101st Airborne Division, also known as the Currahees, is one of 10 brigade combat teams that the Army will shut down between now and 2015.


  The Army announced Monday that the shutdown process for those teams would speed up, with budget cuts forcing the military to decommission units by 2015 instead of 2017 as originally planned.


  The inactivation of the 4th Brigade Combat Team, which became famous in a book by historian Stephen Ambrose and a subsequent HBO miniseries produced by Steven Spielberg and Tom Hanks, is set to take place in the spring, but no official date has been set.


  The Army plans to reduce the size of its fighting force from a high of about 570,000 at the peak of the Iraq war to 490,000 — a reflection of budget cuts and of the country's current military needs as wars in Iraq and Afghanistan end.


  Family members waved homemade signs and screamed out as the soldiers stepped off the plane. Once inside a nearby hangar, joyful reunions were everywhere. Hands were held, kisses exchanged, children who had learned to walk or talk while their fathers and mothers were overseas drank in the adults they hadn't seen in a quarter to half their lifetimes.</i>
  Mondanék valamit, de a moderátor kidobna:(
   
 13. boki

  boki Well-Known Member

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i5gK2MxGR0M
   
 14. independence

  independence Active Member

  Hy !

  PLS, valaki !

  Megtudnátok mondani , hogy többek közt itt is a hírek között például mik ezek a szavakba rejtett reklámok ?

  Konkrétan csak véletlen szerűen egy szövegből színnel kiemel szóra és mellette egy zöld szimbólumra gondolok ...(rákattintasz és már el is visz egy másik oldalra)

  Nem tudom más fel figyelt e rá ?
  Rendszergazdák ! Ezzel nem tud mit kezdeni az oldal biztonsági rendszere ? Beenged bármi ilyen reklámot csak úgy ?


  Asszem valami Orosz lányok keresnek 30 fölötti férfiakat , de nem is ez a lényeg.

  Talán ez az :anastasiadate .com

  Piszok idegesítő .
   
 15. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  @independence
  Nekem nincs ilyen. Van egy tippem, hol szedted össze, mert szerintem " A hiba az ön készülékében van!"
   
 16. independence

  independence Active Member

  Na tippelj ! :)

  Van Jose Mourinho-s változat is , az meg valami játékot reklámoz , ugyan ilyen kiemelt szavakkal...

  Gondolod ezt az én gépemnek kellene szűrnie a vírus irtóval ?
   
 17. joker

  joker Well-Known Member

  Kevesebb pornóoldal látogatása nagyban lecsökkenti az ilyen és ehez hasonló idegesítő kártevők számát a gépeden :D Szóval a megoldás: a HTKA-t és az "egyéb oldalakat" más-más gépről kell nézni vagy szélsőséges esetben nem látogatni a vírusos oldalakat :)
   
 18. mijki

  mijki Member

  Esetleg az AdBlock addon segíthet.
   
 19. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  @joker
  Én nem akartam ilyen nyíltan :D
   
 20. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Basszus az asszony gépén is ilyen zöld szavak vannak mintha a wikipédia lenne csak feldobál egy buborékot ezekre. :D Ez gyanús! :D
   

Ezen oldal megosztása