1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Online katonai játékok

Diskurzus a(z) 'Szimulátorok' témában - Mackensen által indítva @ 2013. február 22..

 1. Terminator

  Terminator Well-Known Member

 2. mirella

  mirella Well-Known Member

  Az 1-2-vel még ma is eljátszanék ha lenne időm rá...na meg a Cold war conflicts-al amit sokan nem ismernek de ugyanaz.....izraeli,egyiptomi,szíriai meg talán usa kampánnyal.Ha valakinek kell feltöltöm mert kapni már nem lehet.
   
 3. mirella

  mirella Well-Known Member

  A Panzer General 2 volt még ilyen nálam,csak az már csúcsgépeken nem fut el.
   
 4. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  És próbáltam az 1. vagy 2. részt. Gyakorlatilag játszhatatlan vacok volt főleg, ha a Wargame szériával vetem össze. Ok, a kettő között évtized van, de akkor is...

  A PG2 simán elmagy újabban is emlékeim szerint sőt, szénné moddolt változata és közössége is van. 100-as (!) nagyságrendű hadjáratot csináltak hozzá asszem totálisan átszabták a játékot. Persze soha nem volt időm csekkolni.
   
 5. mirella

  mirella Well-Known Member


  Természetesen mikor én játszottam vele,akkor még csúcsjáték volt.Össze sem lehet a wargammel hasonlítani. :)

  A pg-ről ha tudsz letöltőlinket adni megköszönöm. :)
   
 6. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Asszem ez az.
  http://www.adlerkorps.com/what/what.html
   
  endre likes this.
 7. Roni

  Roni Well-Known Member

 8. ruhakupac

  ruhakupac Active Member

  Nem akarok reklámot csapni, de akinek tetszett anno a Harpoon széria, annak a Command - Modern Air/Naval Operations is fog valszeg.
  Ma estig még akciós.

  A novemberi hozzászólásokhoz pedig:
  A PG2 szellemi örököse pedig a Panzer Corps, ami még mindig akciós Gőz nevű játék disztribúciós rendszeren.
  Gyakorlatilag végtelen hosszúságú a játék a kiegészítőkkel.
   
 9. Roni

  Roni Well-Known Member

  https://sg.hu/cikkek/jatek/123752/visszater-a-gyokereihez-a-call-of-duty

  "Visszatér a világháborús korszakba a franchise, ahol utoljára 2008-ban, a World at War megjelenésekor járt?"

  Na nee isten őrizzen!!:eek::eek:


  Vagy a Modern Warfare-szintű, kicsit fejlettebb, de az igazi sikert és áttörést hozó gyökerekre gondolt a kiadó?

  Az ! az!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:


  A Advanced király volt! az új scifi egy nulla !!

  A modern warfare 3 és az advanced között kell lennie az új call of dutynak és legyen az ellenség az eurázsiai unió :p:p

  Az Advanced-el is már az volt a bajom hogy valami "katonai nagy vállalatok harcoltak :confused:
   
 10. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  Warthunder-el játszik valaki? Ajánlom. Részletes tank illetve repülő árkád és szimulátor játék.
   
  zsolti likes this.
 11. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Egész korrekt, igen. Játszható még pont, szimulátor beállításon meg már azért nem is annyira együgyü.
   
  jOkA likes this.
 12. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  Én ps4-en játszom már sajnos a pc-s accountot nem lehet átvinni ps-re :/
  Ps-el nem nyomod? :)
   
 13. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Nem. Nem nagyon lehet különbség, én PC-n is joysticcal toltam, amikor toltam. Ugyan az PS4-en is, csak venni kell hozzá egy Thrustmaster Hotas X-et, PS4 hez valót aztán jó az ott is gondolom.
   
  jOkA likes this.
 14. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  A repülőket ps joystickal nem tudom irányítani így itt csak a tankossal tolom. De íhy, hogy mondod fogom venni és ki fogom próbálni azzal. Pc-n már volt sugárhaktásúm is kár, hogy nem lehet átvinni ps-re.
   
 15. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Ha nem játszottál vele Joystickkel, akkor készülj hogy nem csak móka és kacagás lesz: Realisticben a sok mouse aimes buzi le fog lőni gond nélkül ha head on-t repülsz 1km ről, illetve NEKED Joystickkel soha nem fog olyan könnyen menni a célzás mint nekik sem horizontális fordulóharcban, sem boom and zoom/energy fight közben.

  Ha viszont rápróbálsz majd ez miatt a Simulator módra, ahol ugye mindenkinek tiltva van a mouse aim, tehát egyenlő eséllyel tudsz harcba szállni, ott profik vannak, s elsőre ha nem szoktad a marker nélküliséget(itt az van, kötelezően), észre sem fogja venni a szemed az ellenséget, illetve mikor megörülsz majd valakinek akit meglátsz, rástartolsz, lősz rá, jó eséllyel saját gép lesz egyszer kétszer akire lősz :p. Az sem egyszerű hogy egyáltalán full motor kontrollt használj, propeller dőlésszögekkel, üzemanyag-levegő mixtúrákkal magasság függően, illetve a radiátort a motor hőfokához igazítsd mindíg, illetve ha nagyon kell az extra sebesség menekülésnél, akkor zárd azonnal. Felszállásnál ami vicces tud még lenni az a forgatónyomaték hatása ami csavar majd oldalra, a Gyro hatás. Nekem kb. 2 nap volt csak az hogy megtanultam anno üzembiztosan felszállni. Szóval ne várj hirtelen gyors sikerélményt, de azt tudom mondani, ha lesz hozzá elég türelmed, ez a legjobb játékmód, és bár kevesen játsszák ezt a módot, kiváló a közösség, csapatmunka a nyerő. A gépek teljesítményét, előnyeit hátrányait mind kell tudd ahhoz hogy ki tudd használni, és ez kulcs lesz, mivel akik itt játszanak, azok is tudják hogy mivel mit érdemes és mikor. Aki egy messzerrel elkezd fordulózni egy Yak ellen 3000m-en, az ugyan úgy meghal mint aki felmegy vele egy Mustang ellen 7000m-re energia harcra. Csak okosan :p !

  Sok sikert, és még több türelmet hozzá!
   
  jOkA likes this.
 16. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  Köszike. Veszek egy olyan joyt és kipróbálom a simulatort. Tankokkal realisticet szoktam menni és azért ott is figyelni kell, hogy ne a tieid lődd ki főleg ha valaki orosz prémium tankkal megy németek között vagy fordítva. Vettünk asszonnyal egy 139 cm-es tv-t úgyhogy élvezet biztos lesz ;) te pedig szerezz be egy ps4-et és akkor megtanítasz felszállni :D
   
 17. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Minek szereznék be, együtt játszanak a PS és a PC versenyzők. Akiknek a neve előtt után csillag, tehát ilyen * van, azok a playerek PS-esen tolják. Akiknek meg nincs, azok PC-sek. Tank realisticben igen, ott nincs marker, de repülő realisticben viszont van. Én szimulátort repcsikkel toltam egy időben, de aztán átmentem a vegyes Tank/repülő mix csatákhoz, és akkor jöttem rá hogy nem az a manus aki ki tud lőni egy játék alatt 1 nél több vadászgépet, vagy nehézbombázót, hanem az aki ki tud lőni egy IL-2 vel/CannonenVogellel egy mozgó tankot. Azóta Ruddelt még többre tartom :p.

  Viszont már nem játszom, vagy csak nagyon nagyon nagyon ritkán.
   
 18. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  Vi
  Így kibaszás egérrel könnyebb irányítani. Add meg a nickneved majd felveszlek aztán nyomjuk :D
   
 19. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Persze hogy könnyebb LŐNI de nem irányítani, nem kell szembe repülni senkivel ha joyal játszol. Manőverezni profi szinten meg már jobb sticckel, mint egérrel + billentyűzettel, kb. egálra jön ki olyanok közt akik tudnak játszani ez az egér - joystick dolog. Simulátorban viszont ahogy mondtam, nem engedi a mouse aim-et, tehát Joystick only mód lesz amúgy is, nagyon helyesen.
   
 20. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  Tankosnál nagy zoomnál sokszor túlmegyek a célon ha kevés látszik belőle. Egérrel ilyen nem volt mert érzékenyebben lehet irányítani. Repülőt meg egyáltalán nem tudom irányítani mert "darabos" a ps joyyal. Megnézem mennyi az a joystick. Most házat építek úgyhogy spórolnom kell... de beletetted a bogarat a fejembe meg hát úgyis jön a tél. :D Vannak már olasz meg francia repülők is, nem tudom mióta nem játszottál. Illetve 6-os szintű tankok ;)
   

Ezen oldal megosztása