1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Online katonai játékok

Diskurzus a(z) 'Szimulátorok' témában - Mackensen által indítva @ 2013. február 22..

 1. Szpéter

  Szpéter Member

 2. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Nem olcsó, de jó. Teljesen más élmény repülővel játszani úgy, hogy korrekt Joy-al ha jól be van állítva az adott jákban, olyan finoman mozgatod a repülőt mindhárom tengelye körül hogy nyoma sem lesz semmi "darabosságnak". Van egy rakás valós manőver, amit egérrel és billentyűzettel nem lehet pontosan megcsinálni, mivel proporcionálisan kell hozzá játszani egyszerre a magassági és az oldalkormánnyal, illetve csűrővel. Ezt billentyűről pontosan lehetetlen kivitelezni, egy Joy meg erre van kitalálva, akárcsak a valódi repülőgépeken. Más érzés a gázkart fogni, toligálni előre hátulra szintén egy tengely mentén, úgy hogy százalékra pontosan tudod adagolni a motor teljesítményét azonnal, mint a + - gombokat nyomogatni. Ég és föld a kettő realisztika érzetben is. PS-4 hez sok más ha jól tudom nincs, csak ez a Thrustmaster Flight sorozat ami kompatibilis, de ebben azért nem vagyok teljesen biztos.
   
 3. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Ezt is szeretem. Meg a Blitzkrieg 3 at is.
   
 4. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  Thrustmaster t flight hotas 4. És a warthunderrel reklámozzák. 23 ezer azért meggondolandó :D Ha esetleg kedved lenne megajándékozni szólj.. :D
   
 5. Ergo_Proxy

  Ergo_Proxy New Member

  Sziasztok! Ghost Recon: Wildlands-be keresünk társakat pvp módba, de persze aki a kampány módot szereti azt is szívesen látjuk a szerveren :)
  Discord: https://discordapp.com/invite/GhyMBTv
  [​IMG]
   
 6. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Március 15-én ő is megjelent. Coop-U-Boot szimulátor.

   
 7. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

Ezen oldal megosztása