Orosz radar hírek

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
11 410
4 754
113
Persze hogy nem működik. Giga pénzbe kerülne. Valódi fenyegetettség meg sehol sincs.

Az F-22es meg azért tud mások által érzékelhetetlenül radarozni, mert rövidebb radarimpulzust tud kibocsájtani, mint amit a másik radarja érzékelni tud. Pont bele tudja tenni a jelét abba az időbe, amikor a másik radarja épp adáson van. Persze ez csak feltételezés. Nekem se mondták meg, hogy csinálják. Itt kuruc ért legjobban a radarokhoz. Valódi lérakosunk nincs. Az index fórumon volt tüzér ért hozzá.
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
11 410
4 754
113
Ő volna az:

http://englishrussia.com/2011/12/29/military-legacy-of-the-ussr/