Orosz szárazföldi erők és fegyverzetük

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
39 865
54 539
113
Négy „Marker” robotplatformot küldenek a speciális műveleti zónába harci körülmények közötti tesztelésre.

DijfPqNigF0.jpg

FSo-EiWru3Q.jpg


CSTSbWGHNOU.jpg
zMAl0lcGCQI.jpg
Jól összement a Bumerang.
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
39 865
54 539
113
Ezek nem új körzetek, hanem régiek. 2008 előtt is volt külön moszkvai és leningrádi katonai körzet. Valamivel később lett 4 katonai körzet alá bevonva az egész ország(Keleti,központi,Déli,Nyugati). Most a régi rendszerhez való részleges visszatérésnek mondható ez szerintem, és őszintén szólva nem tetszik. Én az új megyéket egyszerűen hozzácsaptam volna a NYKK-hoz. Kicsit olyannak tűnik nekem mint itthon a vármegye rendszerhez való visszatérés. Alapvetően semmi bajom vele, viszont azt is látni kell, hogy ez nem csak színtiszta hagyománytisztelet, hanem emellett valakik "jól is fognak járni", akik a tűz közelében vannak,és van például varrodájuk, lemezüzemük. Lehet lecserélni az ország összes rendőrének állományjelzőét vármegyésre, táblacserék és egyebek. Ezek egyike sem 10 forintos tétel. Ugyanezt látom benne az orosz katonai körzet újrastruktúrálásban is, meg a magyar alakulat átnevezésekben is.
Van egy bizonyos méret ami felett már nem tudod hatékonyan irányítani ezeket a körzeteket.
 
 • Tetszik
Reactions: ghostrider

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
45 645
66 205
113
MT-LBVMK és a 205. gépesített lövészdandár egyéb felszerelései és fegyverei a Nikolo-Aleksandrovsky gyakorlótéren végzett gyakorlatok során.
 
 • Tetszik
Reactions: fishbed