1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Oroszországgal kapcsolatos off-topik

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - boki által indítva @ 2013. január 28..

 1. boki

  boki Well-Known Member

 2. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Viszik öket messze a fronttòl?
   
 3. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member

  Neki elég csak lenyomni a billentyűket és én már tudom ! LOL lehet paranoiás vagyok ? ;):p:Do_O
   
 4. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member

 5. jani22

  jani22 Well-Known Member

 6. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Ma délután láttam egy Jumbót Ferihegyről felszállni.
   
 7. formosa1

  formosa1 Well-Known Member

  gacsat likes this.
 8. boki

  boki Well-Known Member

 9. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  ghostrider and svajcibeka like this.
 10. milagro

  milagro Well-Known Member

  "Vlagyimir Putyin elnöknél fokozottabban védett személy kevés él a földön, ráadásul az orosz államfő KGB-s szakmai képzettsége és tizenhét éves ügynöki tapasztalata is segíti munkájában a hivatásos személyi testőrségét. Ez azt jelenti, hogy profik védenek profit, miközben éppen a védett személy irányítja a saját testőreit. Putyinnak nagyobb hatalma van, mint egykor a cárnak, és valószínűleg sokkal jobban használja ezt a hatalmat, mint pártfőtitkár előde, meg is akarják ölni, mint a cárokat és a főtitkárokat. Oroszország azonban nagyon kényes arra, hogy milyen képet alakít ki magáról külföldön. ezért van az, hogy az orosz elnökről kevesebbet tudunk, mint az amerikairól."
  ..
  "Vlagyimir Putyin fő hivatalos járműve a világ legnagyobb és legerősebb elnöki autója, az orosz Aurus–41231 Senat, amelynek teljes kocsiszekrénye páncélozott, beleértve az üvegeit is, védelmet nyújt a kézigránátok, illetve az AK–47 gépkarabély közvetlen közelről leadott lövéseivel szemben is. A 6,5 tonnás járművet a csaknem hatszáz lóerős, kilenc sebességes V8-as motor repíti akár kétszázötven kilométeres sebességgel is."
  ..
  "Felvetődik a kérdés, az orosz elnöknek valóban szüksége van-e ennyi mindenre védelme érdekében. Úgy tűnik, igen, hiszen Putyin elnökségének története – amely tizenhárom nyilvánosságra hozott merényletkísérletről (is) szól – indokolja ezt a készenlétet. Az első merényletkísérlet 2000. február 24-én, Szentpéterváron volt Anatolij Szobcsak egykori polgármester temetésén. A gyilkosságot egy csecsen szervezet által bérelt két mesterlövésznek kellett volna végrehajtania. Voltak komolytalanabb kísérletek is, például amikor I. Sz. Zajcev, egy harmincnyolc éves falusi férfi 2002 februárjában egy autóval megpróbált áttörni a Kreml Borovickaja-tornyának kapuján, 2012 óta azonban merényletkísérletre nem volt példa.
  ..
  És, hogy van-e hasonmása az elnöknek, mint oly sok államfőnek, arra Putyin csak annyit mondott, hogy nincs hasonmása, mert ezzel egy másik ember életét kockáztatná, hiszen ellene már több merényletkísérletet hajtottak végre. Ezzel szemben bizonyos összeesküvéses-teóriák szerint nemcsak, hogy van alteregója, de a valódi elnököt 2015-ben meg is ölték és ma a dublőrje vezeti az országot – írta a Szurma."
  https://pestisracok.hu/putyin-a-celpont/
   
  Zapp Brannigan likes this.
 11. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

 12. jani22

  jani22 Well-Known Member

  fishbed likes this.
 13. formosa1

  formosa1 Well-Known Member

  vilmoci, Masztiff and jani22 like this.
 14. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  gacsat, silurusglanis and jani22 like this.
 15. boki

  boki Well-Known Member

  krokomach, zolkas and Nemerson like this.
 16. zolkas

  zolkas Well-Known Member

 17. milagro

  milagro Well-Known Member

  Újabb baltás gyilkos.
  "Three soldiers have been killed and another injured after a 20-year-old Russian conscript attacked his colleagues in the city of Voronezh on Monday morning, local media say. The suspect is still at large, with a search underway.
  ..
  The tragedy happened at the Baltimor military airfield near the city, which is 490km south of Moscow. According to preliminary reports, a service member, named as Anton Makarov by the authorities, first murdered a superior officer with an axe, following a “verbal disagreement.”"
  https://www.rt.com/russia/506137-soldier-opens-fire-russia/
   
  gacsat likes this.
 18. gacsat

  gacsat Well-Known Member

 19. papajoe

  papajoe Well-Known Member

 20. Galthran

  Galthran Well-Known Member

  vadregényes orosz táj. ezek itt valami fura zsiráfok, tobolsk mellett

  [​IMG]
   

Ezen oldal megosztása