P-3 Orion (Lockheed, USA)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

sondor961

Member
2012. december 26.
556
3
18
<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Vietnam Orionok után érdeklődik
Tudtommal a P-8 Poseidon megjelenésével megkezdik az Orionok kivonását! Valószínűleg Vietnam már ezekből a frissen kivont Orionokból fog kapni, így talán nem lesz szükség az Arizonai "áskálódásra"....
De szívesen veszem, ha valaki többet tud a témáről...!
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 917
7 321
113
<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Vietnam Orionok után érdeklődik
Igen, ez is egy lehetőség. Ugyanakkor én az illetékesek helyében a sárkányszerkezet szempontjából legelhasználtabb Orionokkal kezdeném a kivonást, aminél meg lehet hogy vannak jobb állapotúak Arizonában.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
27 663
51 561
113
6 japán Orion-ra dőlt rá a hangár. Összedőlt a nagy hó miatt.
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
15 234
11 329
113
Már a jappánpkban se bízhatunk. A múltkor egy csomó repülőjüket tette tönkre a vihar.
 

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 669
7 408
113
P-3_Orion_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
27 663
51 561
113
20 éve történt a Hainan szigeti incidens...

J-8-EP-3-Hainan.jpg

EP-3_Hainan_Island_2001.jpg

China_HIST_EP3E.jpg

RTXKKG4.jpg

The fuselage of the US Navy EP-3 surveillance plane sits on the tarmac at the Lingshui airfield on China's Hainan Island after its dorsal fin and tail cone were removed. Photo: Reuters


További képek...