Azt else tudjatok kepzelni milyen szinten…vegrehajtoi allomany ha tehetne es le irna a tapasztalatot sirnatok vagy a rohogestol vagy a szegyentolBeérett az elmúlt 15 év minden szinten...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt else tudjatok kepzelni milyen szinten…vegrehajtoi allomany ha tehetne es le irna a tapasztalatot sirnatok vagy a rohogestol vagy a szegyentolBeérett az elmúlt 15 év minden szinten...
Battán nem civil fegyveres őrség van a kapun, beeresztő pontoknál?Azt else tudjatok kepzelni milyen szinten…vegrehajtoi allomany ha tehetne es le irna a tapasztalatot sirnatok vagy a rohogestol vagy a szegyentol
Ne haragudj de en aki nem egy miniszter testorsegeben szolgálok kevesebb fegyver jártassággal tokéletesen kitudom vitelezni a toltetlenseg elennorzest mind glock mind a tobbi marok/gepkarabelyon is, vagy kamu vagy irto bena a kollega.Még kínosabb, hogy ha nem kapirgálják meg a témát, a mai napig kussolnának róla. Éljen a transzparencia.
Fel tudom tételezni, hogy Glock takarítás közben klasszikusan saját magába fesztelenített az istenadta.
Marmint a mol-nal?Battán nem civil fegyveres őrség van a kapun, beeresztő pontoknál?
Minősített helyzetben (abban vagyunk 10 éve folyamat és háborús gázhelyzetben most már 3 éve) a kritikus infrastruktúra védelméért a BM felel az eredeti üzemeltető mellett.Battán nem civil fegyveres őrség van a kapun, beeresztő pontoknál?
Az úgy pláne derék, tehát együtt nem sikerült a helyi biztonsági szolgálatnak és valami BM ojjjektumvédelmi elitalakulatnak kifigyelni az illetéktelen alkoholista csövest az ország legfontosabb üzemanyag finomítójában 7 órán keresztül?!Minősített helyzetben (abban vagyunk 10 éve folyamat és háborús gázhelyzetben most már 3 éve) a kritikus infrastruktúra védelméért a BM felel az eredeti üzemeltető mellett.
Igen, MOL Százhalombatta a helyszín a hír szerint.Marmint a mol-nal?
Elvileg fegyveres orsege van, az mas hogy nem merik hasznalni.Igen, MOL Százhalombatta a helyszín a hír szerint.
Én is arra emlékszem, legutóbb pár hónapja voltam. De ez mindenképpen szégyen és riasztó MÁR MEGINT!Elvileg fegyveres orsege van, az mas hogy nem merik hasznalni.
De itt erősen santit valami, mert a be engedes szigoru emlekeim szerint
Nekünk tok egyszeru, de az a nav a többiek nem tudom.Szerintem kamu a hír vagy nagyon napiszínes, aki volt már ott az tudja mi kín oda bejutni. Még akkor is ha a mol hív, hogy csinálj neki valamit. ..
Nekem nem kell előadás belőle. A Glock csak egy ötlet, katonai rendészeknél előfordul és ugye adnak személyvédelmet is.Ne haragudj de en aki nem egy miniszter testorsegeben szolgálok kevesebb fegyver jártassággal tokéletesen kitudom vitelezni a toltetlenseg elennorzest mind glock mind a tobbi marok/gepkarabelyon is, vagy kamu vagy irto bena a kollega.
De ha olvassa először is pár jo tanacs, semleges lőiranyba nezzen a fegyver vagy ha olyan nincs lehetoleg tudja felmerni hogy azon a lövedék at menne vagy gorbuletet kapna stb.
2. Lepes ovatosan vegye ki a tarat es nezze meg a seged kezevel amiben a tar van, hogy hany meggymagot lat (jo lenne emlekezni hogy milyen hordmodban van a szolg. Fegyver ugyebar) innentol meg mar egyszeru nem írom le mert ezt a mert elso lépéseket basszak el.
JA es meg valami a satorvaain kivul van az huncut kis ujacska![]()
Ez ránk nem igaz, állandóan elemezve van es be építik a képzésbe es az időszakosan jönnek hazhoz a lokikepzok es száraz gyakorlás es elmondjak xy kollega véletlen ezt csinálta es így lőtte at az irodát stb.Amit nyugaton szarrá elemeznek és okulásul állítják az állomány elé, arról itthon kussol mindenki és azonnal tabuvá válik.
A Szalay-Bobrovniczky Kristóf testőrét ért lövésről Gulyás Gergely elmondta, több mint fél évvel ezelőtt történt az eset, könnyebben sérült meg, és a testőr saját fegyvere sült el. Saját maga sütötte el a fegyvert. A miniszter szerint nyilván hibázott az illető. A vizsgálatban a honvédségi protokoll mentén jártak el.![]()
Szalay-Bobrovniczky elismerte, hogy lövés érte egy testőrét Törökországban, még februárban
Vétlen lövésben sérült meg, de már felépült – írta a hadügyminiszter az ügyről, amit eddig csak Magyar Péter említett nyilvánosan.telex.hu
Ne haragudj de en aki nem egy miniszter testorsegeben szolgálok kevesebb fegyver jártassággal tokéletesen kitudom vitelezni a toltetlenseg elennorzest mind glock mind a tobbi marok/gepkarabelyon is, vagy kamu vagy irto bena a kollega.
De ha olvassa először is pár jo tanacs, semleges lőiranyba nezzen a fegyver vagy ha olyan nincs lehetoleg tudja felmerni hogy azon a lövedék at menne vagy gorbuletet kapna stb.
2. Lepes ovatosan vegye ki a tarat es nezze meg a seged kezevel amiben a tar van, hogy hany meggymagot lat (jo lenne emlekezni hogy milyen hordmodban van a szolg. Fegyver ugyebar) innentol meg mar egyszeru nem írom le mert ezt a mert elso lépéseket basszak el.
JA es meg valami a satorvaain kivul van az huncut kis ujacska![]()
Örülök, hogy az a párszáz járőr így van oktatva. Van ismerős felétek, régen voltam közös címen tőletek nyomozókkal, azért ott is sok sebből vérzik a hozzáállás...de nézzük a jó oldalát, akkor már csak a többi, soktízernyi mókusra kell kitalálni valamit.Ez ránk nem igaz, állandóan elemezve van es be építik a képzésbe es az időszakosan jönnek hazhoz a lokikepzok es száraz gyakorlás es elmondjak xy kollega véletlen ezt csinálta es így lőtte at az irodát stb.
Ez biztos ha a főbejáraton akar valaki bejutni, becsületesen egy bizonyos ügyben! Ám a jelen delikvens az egy csöves, sörrel a kezében, szerintem nem a főbejáraton próbálkozott. Keresett egy biztonságos alvóhelyet ahol kipihenheti fáradalmait. Valahol hátsórészen egy felnyeset drótkerítésnél!Szerintem kamu a hír vagy nagyon napiszínes, aki volt már ott az tudja mi kín oda bejutni. Még akkor is ha a mol hív, hogy csinálj neki valamit. ..
Kurvamindegy hol jött be, tényleg egy vicc ez az ország ha ilyet meg lehet csinálni Kecsóval, Battával, az SzBK testőre meg most olvastam lábon lőtte magát!Ez biztos ha a főbejáraton akar valaki bejutni, becsületesen egy bizonyos ügyben! Ám a jelen delikvens az egy csöves, sörrel a kezében, szerintem nem a főbejáraton próbálkozott. Keresett egy biztonságos alvóhelyet ahol kipihenheti fáradalmait. Valahol hátsórészen egy felnyeset drótkerítésnél!(Már megint). Vagy esetleg bizniszelni akart sörért!
![]()
Szia,Azért még mielőtt itt karóra húzzátok a user-t, akár fegyver hiba is történhetett. Gondolom senki nem volt ott és senki nem hallott semmit![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..