Ez az ülés még az ötvenes évekből való, ahogy a gép is. Ha maradt még esze a kanadaiaknak, akkor ezt a gépet sűrgősen kivonják. Erősen sejthető a felvételek alapján, hogy a pilóta tudta, hogy mit miért tesz, a felszállás közben valószínű, hogy valami hajtóműhibát észlelt és ezért próbálta meg a maradék lendülettel magasságot gyűjteni.Felszállás után egyből.
Azt el kell ismerni,nem volt majrés a srác 1000 km/h bemenni abba a kanyonba......
http://www.aerotech.hu/m-newsdetail.php?tdate=2020-05-26&ttitle=Super_Hornet_2020-05-26
Én sem értettem a kommentet. N+1 völgybe repültek be ilyen sebességgel a történelem folyamán. Ezt ő most benézte, de semmi "majrés" nincs benne.Elég sokan mennek be abba a kanyonba 1000km/h-val, csak a többiek ki is jöttek onnan.
Végül is - ahogy én vélem - csak picit kell megsüllyedni erős bedöntésnél.Én sem értettem a kommentet. N+1 völgybe repültek be ilyen sebességgel a történelem folyamán. Ezt ő most benézte, de semmi "majrés" nincs benne.
Bravó, "jó vicc volt", de ezt magyarázd meg annak a szerencsétlen kanadai százados-csajnak aki belehalt a lezuhanásba!!Ilyen madarakat kellene nagyban tenyészteni![]()
Hát igen. Egy 30 éves ülés is abban a helyzetben olyan simán mentené elvileg a pilótát, hogy normális működés esetén a pilóta kb. elsétált volna.Ahogy én láttam, ott a madár csak a kiváltó ok volt, de a nagyobb baj az elavult katapult volt és az ő elégtelen teljesítménye.
A madàr csak az események elindítója volt.Feltehetően egy madár miatt zuhant le május közepén a kanadai légierő egyik harci repülője - adta hírül hétfőn a kanadai hadsereg."