Szállítógépek váltása a MH-nél

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
14 663
27 649
113
Az van amit Kilián mondott, ha lesz rá pénz. De őszintén szólva ez a kurvára ráér kategória.
Ebben egyetértünk: most hogy nem kell Afganisztánba rohangálni, szerintem felesleges is egy harmadik gép - pláne a "civil szállítók" mellé.
Területvédelemre rendezkedünk be régiós szinten, szóval nincs annyi szállítani való.
Inkább másra költsük azt a 130 millió dolcsit...
 
 • Tetszik
Reactions: ravenlord

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
20 638
38 989
113
Szóval ha pár száz darab páncèltörő rakètát tudnak a föld másik vègèről ideszállítani, ami sorsdöntő lehet, máris rèsztvettek a konfliktusban.

A kèrdès pedig ez volt. Hogyan vehetnek benne rèszt.
Hja, ha te így értetted, akkor ok.
Én arra értettem, hogy majd felszáll Sármellékről 2 KC, és Nyírbátor mellett dobnak ki ellátmányt a földi csapatoknak. :)
 
 • Tetszik
Reactions: Ocses

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
4 922
10 562
113
Hja, ha te így értetted, akkor ok.
Én arra értettem, hogy majd felszáll Sármellékről 2 KC, és Nyírbátor mellett dobnak ki ellátmányt a földi csapatoknak. :)
Ilyenre is gondoltam.

De termèszetesen ha ez nem lehetsèges az ellentevèkenysèg miatt, akkor sokkal többet èrnek ha a háttèrben hajtanak vègre szállításokat.

Gondolom egy konfliktus esetèn nem az lenne, hogy átmenekítjük a szállítógèpeket valamely szövetsèges országba, ès ott leponyvázzuk:rolleyes: hogy bocsi de most nem tudunk veletek mit kezdeni.


Úgy gondolom ez is rèszvètel a konfliktusban.