Szerb haderőfejlesztési program és hadiipar

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 940
56 998
113
FpVqhcQXsAEgHpx


Már majdnem kész az első szerb C295-ös...
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
22 574
85 379
113

The President of Serbia, Aleksandar Vučić, said that the special units of the Serbian Army, numbering up to 5,000, will consist of light units, assault battalions and heavy units, that is, of joint tactical combat groups. and 2,000 soldiers, and the Military Police Detachment for special purposes "Cobra" at 500. The rest, up to the number of 5,000, will be made up of "assault battalions" of infantry and heavy units equipped with tanks, artillery and air defense systems.

Inkább egy gyors reagálású dandár harccsoport amiben vannak különleges erők is.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
20 988
72 665
113
H145M-ből annyit rendeltek mint mi, csak nekik a második tétel 11 db már 5 (főrotor)lapátos lesz. (És később majd a többit is átépítik hogy egységes legyen a flotta.)
Egyébként az tetszene.
Első körben akkor fele annyit rendeltek, ha jól emlékszem csak ötöt HForce rendszerrel, a többi rendőrségi, katonai előkészítés nélkül.
Viszont közepes helire nem emlékszek.
Ahogy tankot, önjáró löveget és IFV-t sem vették.

A második körös 5 lapátos 145-ösöket, mikorra ígérték nekik?
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 940
56 998
113

fitom

Well-Known Member
2020. szeptember 30.
2 132
3 611
113
 • Tetszik
Reactions: Nemerson