Szimpatizánsok és fóbiások kávéháza

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

Vontolla

Well-Known Member
2022. március 15.
324
2 123
93
A legrövidebb táv a 25 km, ezen indulnak a legtöbben (hiszen a 60-asoknak is ez az első szakasz) és ezen a távon vannak összességében a legrázósabb részek. Ezt háromszor nyomtam le (egyszer 5 órán belül, de akkor egyedül mentem), szerintem csak a jó lábbeli meg az üzembiztos fejlámpa a fontos, a többi opcionális (pl. tömény szesz!).
Van egy 35 km-es opció is, ez a 25-ös túra végpontjánál indul, lényegében már a Fővároson kívül. Hosszabb táv, de kisebb szintkülönbségek, tudomásom szerint kiegyenlítettebb a terep.
És végül a kezdőponttól a végpontig 60 km a móka.
Szerintem alapvetően talajállapot- és időjárásfüggő, hogy mennyire könnyű, laza, nehéz, kemény, durva, vagy halálos. A hőmérséklet nem lényeges, menet közben senki nem fázik, de erős szél mellett azért már sportos élmény a mínusz... Pláne, ha valami ónos, havas eső is verdes a képedbe. A száraz talaj szuper, a sár is rendben van, a hó már fárasztó, a legrosszabb s egyben leggyakoribb azonban a néhol tükörjéggé taposott hetes hó. A János-hegy északi lejtője ilyen viszonyok között kimondottan utálatos élmény.

De hát jövőre majd magad is meglátod...
CompassionateFirmIndianringneckparakeet-size_restricted.gif
Hómacska idén is kellett.És termoszba meleg tea.Váltakozott a tükörjég és a raszputyica.Csúnyán estek keltek páran. ki jégen ki a sárban.Valahogy ez a negyedik 60 nekem most nehezebb volt.De más is panaszkodott erre.Pedig volt már rosszabb idő is...
 
K

kamm

Guest
Ezt hogy kell érteni? Milyen ügyekben hogyan döntenek?
Tipikusan csaladjog, valas, custody, gyerektartas stb.
Ez egy undorito, a velejeig rothadt mafia, egesz NY Statere jellemzo, de az ortodoxok Brooklynt meg Long Island par countyjat teljesen behuztak. Ezek a "birok" - nem egy penteken meg egy total alkalmatlan, borzaszto rossz ugyved, kovetkezo hetfore mar biro! - szandekosan felrobbantjak a csaladokat, szandekosan meggyuloltetik egymassal a feleket; kivalasztjak mar az elejen, ki lesz a "tamogatott" szulo, annak ugyved stb minden ingyen van, igazan idealis esetben nincs is bevetele (pl vmi parazita anyuci.)
A masik lesz a "targeted" (kb megcelzott), azt azonnal elkezdik sarcolni es buntetni minden ok vagy eljaras nelkul, szandekosan elidegenitik a gyerekeket, kozben eszement penzeket kenyszeritenek ki a a targetedbol; ha szembeszall veluk, akkor hirtelen veszelyesnek titulaljak - tovabbra is minden jogi eljaras nelkul -, es mar csak felugyelet mellett lathatja a gyerekeket ($75-$150/ora)... ha tovabb harcolsz, akkor ugy sem.
Miinden "kijelolt" "szolgaltato" - szoc munkas ceg, pszichologus stb - eszement penzeket ker, a legtobb ceg mogott az ortodox zsidok vannak, es azokbol (logikusan) aztan megy a kickback igy vagy ugy a biroknak, netan a masik ortodox zsido masik cegenek, avagy mashova a halon belul.
Mindez 6-8-10 (!) even at, addig nem is valasztanak el. Fizess, de mindenert, minden lepesnel, es addig huzza mindenki, amig tudja, mert ebbol elnek. Fenyesen.
Ez egy irgalmatlanul osszefonodott, gyakran rokoni mafia (az ortodox zsidok hajmereszto modon inbreeding tarsasag, total verfertozoek, emiatt aztan valami elkepeszto aranyban van koztuk fogyatekos, nyomorek, meg plane mentalisan konkretan degeneralt, totalisan idegggyenge, rohamokat kapo elmebajos stb. Igen, a birok kozott.)

En eddig NEGY (!) korrupt utolso szemetet kenyszeritettem lemondasra a valasom soran (sok eve megy), ez a sok primitiv ortodox zsido a birosagon retteg tolem mar regen, mert tudjak, hogy pillanatok alatt teleorditom a mediat meg az internetet, igazi publikus cirkuszt csinalok.

Ok viszont nem tudnak normalisan uzemelni, mert az egesz rendszeruk egy velejeig rohadt, korrupt, primitiv protection racket, ezeknek a velejeig romlott senkihaziaknak alapvetoen penzt kell generalniuk a tartoiknak (ezert kell a targeted szuloknek vagy jo draga ugyvedet fogadniuk, vagy orankent $100 szoc munkas mellett talalkozni a gyerekukkel stb.)
Ha felhaborodva elviszed masodfokra es azonnal beavatkozast kersz, semmit nem csinalnak, mert mindez "temporary", azaz nem dispositional order, oket az nem erdekli. Temporary, erted: 6-8-10 evig. Gyerekek tonkremennek, emberek karrierje, elete esik szanaszet, es a sok pondro meg sem rezzen, ezrevel daraljak be a csaladokat igy, 20-30 eve folyamatosan.

Annyit tudnak, hogy a sok &^%$ ugyvedjuk meg mindenfele senkihazijuk folyamatosan probal mindenfele virulens antiszemitanak meg rasszistanak beallitani stb, de engem total hidegen hagy, szelesen mosolygok csak es meg durvabban kigunyolom es pellengerre aliitom az uzelmeiket; az ortodox biroknak nagyon hamar a tudtara adom, hogy az elso proceduralis errornal vilagossa teszem, hogy a kovetkezo "hibana" vagy lemondanak, vagy publikus kampanyban fogom kiszoritani oket... nem okosak am ezek, csak totalisan immoralisak, tribal mindegyik, es vegtelenul butan arrogansak, de a publikus cirkusztol nagyon felnek am, azzal rajuk iranyul a spotlight, attol menekulnek.
(Kozben meg persze mogottem is ott vannak a hozzam hasonlo hardcore szulok, akikkel osszefogtunk az elmult 2-3 evben vegre – ezert kulonosen gyulolnek minket, mert megszerveztuk es most mar utokepes ellenero letttunk. Igy mar van remeny a megadas es teljesen elnincstelenedessel szemben.)
Par honapja mar federal szinten is van ugyunk NY State es ezek ellen a *&^% ellen; hiaba probalta a NYS AG es az erintett birok kidobatni a rohejes biroi immunitasra hivatkozva, az eljaro szovetsegi biro immaron hat honapja nem ad helyt az inditvanyuknak, mert mara 20-30 ugyet raktunk az eredeti moge, es kizarolag a 1983 civil rights statue alapjan mentunk nekik, most csinalunk belole class actiont (lesz vagy 50+ sertett szulo.)

En mar dolgozom egy (cloud) projecten, ami szerintem a sz@rt belejuk fogja fagyasztani: ha minden jol megy, valamikor oszre-telre lesz olyan allapotban, hogy publikus betat inditsak, akkor szerintem a sajto hamar tele lesz vele, es fel fog robbanni az egesz tema. Szandekosan AI-t is hasznalok hozza, hogy egyertelmu legyen, milyen jol leprogramozhato es tanithato ezeknek a csuszomaszoknak a torvenysertesei meg illegalis uzelmei... remelem, lesz 10 masik project hirtelen, aki tovabbviszi majd az otletet, no meg miutan bedolt az 1-2 leggonoszabb a betam alapjan, akkor eleg sanszos, hogy a tobbi csuszomaszo menekulni fog hirtelen a birosagi allasokbol (plane az ortodoxok). :cool: (Mindennek persze semmi koze az antiszemitizmushoz, nem egy nem-ortodox zsido szulot ismerek, aki ugyanugy aldozata, tamogatja, amit csinalunk, sot, meg ortodoxot is, bar ott biztos van valami mas 'haboru' is a hetterben.)
 

Ettore Fieramosca

Well-Known Member
2021. március 9.
921
2 659
93
Ja bocsi. Nálam a humor az vicces. ;)
Jó, mert te tökéletes vagy és minden poen ül, én és ( mint az ukrán topikban megtudtam a hozzámhasonlók) nem vagyunk ilyen szerencsések.
Mellesleg szerintem nyilván minimum az állásával játszik bárki aki nyilvánosan kritizálja a főnökét, főnöke pajtiját, volt pajtiját. Tudjátok amit szabad Jupiternek…
 

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 076
13 706
113
Jó, mert te tökéletes vagy és minden poen ül, én és ( mint az ukrán topikban megtudtam a hozzámhasonlók) nem vagyunk ilyen szerencsések.
Mellesleg szerintem nyilván minimum az állásával játszik bárki aki nyilvánosan kritizálja a főnökét, főnöke pajtiját, volt pajtiját. Tudjátok amit szabad Jupiternek…
Jólvan. :D
Ne húzd föl magad.:oops:

Másfél éve volt 1 poénon ami nem sült el jól.:rolleyes:

Ukrán topikot módjával látogatom.;)
Az ott lévő emberek kicsit meggajdulnak.(na nem rád gondolok:D)

Krisss itt aktuális honvédelmi minisztert is bírált már.
Aki éppen nyeregben volt.

Ha nem akarja elmondani,ez van.
Nem tudom MG mennyire a főni pajtika, ha lecserélték.
 
  • Tetszik
Reactions: alali77

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 905
48 433
113
Tipikusan csaladjog, valas, custody, gyerektartas stb.
Ez egy undorito, a velejeig rothadt mafia, egesz NY Statere jellemzo, de az ortodoxok Brooklynt meg Long Island par countyjat teljesen behuztak. Ezek a "birok" - nem egy penteken meg egy total alkalmatlan, borzaszto rossz ugyved, kovetkezo hetfore mar biro! - szandekosan felrobbantjak a csaladokat, szandekosan meggyuloltetik egymassal a feleket; kivalasztjak mar az elejen, ki lesz a "tamogatott" szulo, annak ugyved stb minden ingyen van, igazan idealis esetben nincs is bevetele (pl vmi parazita anyuci.)
A masik lesz a "targeted" (kb megcelzott), azt azonnal elkezdik sarcolni es buntetni minden ok vagy eljaras nelkul, szandekosan elidegenitik a gyerekeket, kozben eszement penzeket kenyszeritenek ki a a targetedbol; ha szembeszall veluk, akkor hirtelen veszelyesnek titulaljak - tovabbra is minden jogi eljaras nelkul -, es mar csak felugyelet mellett lathatja a gyerekeket ($75-$150/ora)... ha tovabb harcolsz, akkor ugy sem.
Miinden "kijelolt" "szolgaltato" - szoc munkas ceg, pszichologus stb - eszement penzeket ker, a legtobb ceg mogott az ortodox zsidok vannak, es azokbol (logikusan) aztan megy a kickback igy vagy ugy a biroknak, netan a masik ortodox zsido masik cegenek, avagy mashova a halon belul.
Mindez 6-8-10 (!) even at, addig nem is valasztanak el. Fizess, de mindenert, minden lepesnel, es addig huzza mindenki, amig tudja, mert ebbol elnek. Fenyesen.
Ez egy irgalmatlanul osszefonodott, gyakran rokoni mafia (az ortodox zsidok hajmereszto modon inbreeding tarsasag, total verfertozoek, emiatt aztan valami elkepeszto aranyban van koztuk fogyatekos, nyomorek, meg plane mentalisan konkretan degeneralt, totalisan idegggyenge, rohamokat kapo elmebajos stb. Igen, a birok kozott.)

En eddig NEGY (!) korrupt utolso szemetet kenyszeritettem lemondasra a valasom soran (sok eve megy), ez a sok primitiv ortodox zsido a birosagon retteg tolem mar regen, mert tudjak, hogy pillanatok alatt teleorditom a mediat meg az internetet, igazi publikus cirkuszt csinalok.

Ok viszont nem tudnak normalisan uzemelni, mert az egesz rendszeruk egy velejeig rohadt, korrupt, primitiv protection racket, ezeknek a velejeig romlott senkihaziaknak alapvetoen penzt kell generalniuk a tartoiknak (ezert kell a targeted szuloknek vagy jo draga ugyvedet fogadniuk, vagy orankent $100 szoc munkas mellett talalkozni a gyerekukkel stb.)
Ha felhaborodva elviszed masodfokra es azonnal beavatkozast kersz, semmit nem csinalnak, mert mindez "temporary", azaz nem dispositional order, oket az nem erdekli. Temporary, erted: 6-8-10 evig. Gyerekek tonkremennek, emberek karrierje, elete esik szanaszet, es a sok pondro meg sem rezzen, ezrevel daraljak be a csaladokat igy, 20-30 eve folyamatosan.

Annyit tudnak, hogy a sok &^%$ ugyvedjuk meg mindenfele senkihazijuk folyamatosan probal mindenfele virulens antiszemitanak meg rasszistanak beallitani stb, de engem total hidegen hagy, szelesen mosolygok csak es meg durvabban kigunyolom es pellengerre aliitom az uzelmeiket; az ortodox biroknak nagyon hamar a tudtara adom, hogy az elso proceduralis errornal vilagossa teszem, hogy a kovetkezo "hibana" vagy lemondanak, vagy publikus kampanyban fogom kiszoritani oket... nem okosak am ezek, csak totalisan immoralisak, tribal mindegyik, es vegtelenul butan arrogansak, de a publikus cirkusztol nagyon felnek am, azzal rajuk iranyul a spotlight, attol menekulnek.
(Kozben meg persze mogottem is ott vannak a hozzam hasonlo hardcore szulok, akikkel osszefogtunk az elmult 2-3 evben vegre – ezert kulonosen gyulolnek minket, mert megszerveztuk es most mar utokepes ellenero letttunk. Igy mar van remeny a megadas es teljesen elnincstelenedessel szemben.)
Par honapja mar federal szinten is van ugyunk NY State es ezek ellen a *&^% ellen; hiaba probalta a NYS AG es az erintett birok kidobatni a rohejes biroi immunitasra hivatkozva, az eljaro szovetsegi biro immaron hat honapja nem ad helyt az inditvanyuknak, mert mara 20-30 ugyet raktunk az eredeti moge, es kizarolag a 1983 civil rights statue alapjan mentunk nekik, most csinalunk belole class actiont (lesz vagy 50+ sertett szulo.)

En mar dolgozom egy (cloud) projecten, ami szerintem a sz@rt belejuk fogja fagyasztani: ha minden jol megy, valamikor oszre-telre lesz olyan allapotban, hogy publikus betat inditsak, akkor szerintem a sajto hamar tele lesz vele, es fel fog robbanni az egesz tema. Szandekosan AI-t is hasznalok hozza, hogy egyertelmu legyen, milyen jol leprogramozhato es tanithato ezeknek a csuszomaszoknak a torvenysertesei meg illegalis uzelmei... remelem, lesz 10 masik project hirtelen, aki tovabbviszi majd az otletet, no meg miutan bedolt az 1-2 leggonoszabb a betam alapjan, akkor eleg sanszos, hogy a tobbi csuszomaszo menekulni fog hirtelen a birosagi allasokbol (plane az ortodoxok). :cool: (Mindennek persze semmi koze az antiszemitizmushoz, nem egy nem-ortodox zsido szulot ismerek, aki ugyanugy aldozata, tamogatja, amit csinalunk, sot, meg ortodoxot is, bar ott biztos van valami mas 'haboru' is a hetterben.)
Ööö, aztakurva…
 

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 674
15 326
113
Tipikusan csaladjog, valas, custody, gyerektartas stb.
Ez egy undorito, a velejeig rothadt mafia, egesz NY Statere jellemzo, de az ortodoxok Brooklynt meg Long Island par countyjat teljesen behuztak. Ezek a "birok" - nem egy penteken meg egy total alkalmatlan, borzaszto rossz ugyved, kovetkezo hetfore mar biro! - szandekosan felrobbantjak a csaladokat, szandekosan meggyuloltetik egymassal a feleket; kivalasztjak mar az elejen, ki lesz a "tamogatott" szulo, annak ugyved stb minden ingyen van, igazan idealis esetben nincs is bevetele (pl vmi parazita anyuci.)
A masik lesz a "targeted" (kb megcelzott), azt azonnal elkezdik sarcolni es buntetni minden ok vagy eljaras nelkul, szandekosan elidegenitik a gyerekeket, kozben eszement penzeket kenyszeritenek ki a a targetedbol; ha szembeszall veluk, akkor hirtelen veszelyesnek titulaljak - tovabbra is minden jogi eljaras nelkul -, es mar csak felugyelet mellett lathatja a gyerekeket ($75-$150/ora)... ha tovabb harcolsz, akkor ugy sem.
Miinden "kijelolt" "szolgaltato" - szoc munkas ceg, pszichologus stb - eszement penzeket ker, a legtobb ceg mogott az ortodox zsidok vannak, es azokbol (logikusan) aztan megy a kickback igy vagy ugy a biroknak, netan a masik ortodox zsido masik cegenek, avagy mashova a halon belul.
Mindez 6-8-10 (!) even at, addig nem is valasztanak el. Fizess, de mindenert, minden lepesnel, es addig huzza mindenki, amig tudja, mert ebbol elnek. Fenyesen.
Ez egy irgalmatlanul osszefonodott, gyakran rokoni mafia (az ortodox zsidok hajmereszto modon inbreeding tarsasag, total verfertozoek, emiatt aztan valami elkepeszto aranyban van koztuk fogyatekos, nyomorek, meg plane mentalisan konkretan degeneralt, totalisan idegggyenge, rohamokat kapo elmebajos stb. Igen, a birok kozott.)

En eddig NEGY (!) korrupt utolso szemetet kenyszeritettem lemondasra a valasom soran (sok eve megy), ez a sok primitiv ortodox zsido a birosagon retteg tolem mar regen, mert tudjak, hogy pillanatok alatt teleorditom a mediat meg az internetet, igazi publikus cirkuszt csinalok.

Ok viszont nem tudnak normalisan uzemelni, mert az egesz rendszeruk egy velejeig rohadt, korrupt, primitiv protection racket, ezeknek a velejeig romlott senkihaziaknak alapvetoen penzt kell generalniuk a tartoiknak (ezert kell a targeted szuloknek vagy jo draga ugyvedet fogadniuk, vagy orankent $100 szoc munkas mellett talalkozni a gyerekukkel stb.)
Ha felhaborodva elviszed masodfokra es azonnal beavatkozast kersz, semmit nem csinalnak, mert mindez "temporary", azaz nem dispositional order, oket az nem erdekli. Temporary, erted: 6-8-10 evig. Gyerekek tonkremennek, emberek karrierje, elete esik szanaszet, es a sok pondro meg sem rezzen, ezrevel daraljak be a csaladokat igy, 20-30 eve folyamatosan.

Annyit tudnak, hogy a sok &^%$ ugyvedjuk meg mindenfele senkihazijuk folyamatosan probal mindenfele virulens antiszemitanak meg rasszistanak beallitani stb, de engem total hidegen hagy, szelesen mosolygok csak es meg durvabban kigunyolom es pellengerre aliitom az uzelmeiket; az ortodox biroknak nagyon hamar a tudtara adom, hogy az elso proceduralis errornal vilagossa teszem, hogy a kovetkezo "hibana" vagy lemondanak, vagy publikus kampanyban fogom kiszoritani oket... nem okosak am ezek, csak totalisan immoralisak, tribal mindegyik, es vegtelenul butan arrogansak, de a publikus cirkusztol nagyon felnek am, azzal rajuk iranyul a spotlight, attol menekulnek.
(Kozben meg persze mogottem is ott vannak a hozzam hasonlo hardcore szulok, akikkel osszefogtunk az elmult 2-3 evben vegre – ezert kulonosen gyulolnek minket, mert megszerveztuk es most mar utokepes ellenero letttunk. Igy mar van remeny a megadas es teljesen elnincstelenedessel szemben.)
Par honapja mar federal szinten is van ugyunk NY State es ezek ellen a *&^% ellen; hiaba probalta a NYS AG es az erintett birok kidobatni a rohejes biroi immunitasra hivatkozva, az eljaro szovetsegi biro immaron hat honapja nem ad helyt az inditvanyuknak, mert mara 20-30 ugyet raktunk az eredeti moge, es kizarolag a 1983 civil rights statue alapjan mentunk nekik, most csinalunk belole class actiont (lesz vagy 50+ sertett szulo.)

En mar dolgozom egy (cloud) projecten, ami szerintem a sz@rt belejuk fogja fagyasztani: ha minden jol megy, valamikor oszre-telre lesz olyan allapotban, hogy publikus betat inditsak, akkor szerintem a sajto hamar tele lesz vele, es fel fog robbanni az egesz tema. Szandekosan AI-t is hasznalok hozza, hogy egyertelmu legyen, milyen jol leprogramozhato es tanithato ezeknek a csuszomaszoknak a torvenysertesei meg illegalis uzelmei... remelem, lesz 10 masik project hirtelen, aki tovabbviszi majd az otletet, no meg miutan bedolt az 1-2 leggonoszabb a betam alapjan, akkor eleg sanszos, hogy a tobbi csuszomaszo menekulni fog hirtelen a birosagi allasokbol (plane az ortodoxok). :cool: (Mindennek persze semmi koze az antiszemitizmushoz, nem egy nem-ortodox zsido szulot ismerek, aki ugyanugy aldozata, tamogatja, amit csinalunk, sot, meg ortodoxot is, bar ott biztos van valami mas 'haboru' is a hetterben.)
Maximális respect @kamm! Keveseknek lehet ehhez bátorságuk és kitartásuk (többek között nekem sem)!
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
11 490
14 280
113
Jó, mert te tökéletes vagy és minden poen ül, én és ( mint az ukrán topikban megtudtam a hozzámhasonlók) nem vagyunk ilyen szerencsések.
Mellesleg szerintem nyilván minimum az állásával játszik bárki aki nyilvánosan kritizálja a főnökét, főnöke pajtiját, volt pajtiját. Tudjátok amit szabad Jupiternek…

A gáz nem az, hogy semmi humorérzéked, hanem hogy feltételezed, hogy @krisss majd rohan új nicket regelni...
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 905
48 433
113
Mi történt a HVG-én?Megszünt a kommentelési lehetőség.Mi lesz szerintetek az állatcsordával ?

Időszerűnek látjuk moderálási gyakorlatunk felülvizsgálatát, ezért március 8-tól átmenetileg felfüggesztettük a hvg.hu és a hvg360 oldalon a cikkek alatti kommentelés lehetőségét.


Mi történhetett, tényleg..
 
Status
Not open for further replies.