• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

zolika750

New Member
2011. január 7.
27
0
1
Minden bizonnyal csak elfelejtették a nevüket kiírni a meghívottak közé. (Legalábbis én kizártnak tartom hogy pont a lengyeleket nem hívtuk meg) Szerintem a hónap vége felé vagy február elején már frissítik a listát, és akkor reméljük ott lesznek Ők is.
 

zolika750

New Member
2011. január 7.
27
0
1
http://airshow.sp.mil.pl/pl/witamy/246-bdziemy-na-air-show

Ez alapján meghívtuk a lengyeleket csak a hivatalos oldalon nem látszik. Mi pedig a dinamikus programban is részt veszünk a Gripennel Radomban.
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 000
113
Szerintem a többi is "megérik" idővel, istenigazából az ukránok a kérdésesek - jönnek-e, ha igen, mivel ? Meg talán a bolgárok, (a Su-25-öt várja mindenki sztem) azoknál is nagy a bizonytalanság és a pénztelenség mostanság.

Na és az oroszok ...  :)  Az nagy flash volna.
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 000
113
Whááá.

Kétségek eloszlatva. Bezöldültek az ukránok és bolgárok is, a szlovák, szerb ,horvát és a lengyel csapattal egyetemben :)))
 

Pela

Member
2013. január 9.
126
0
16
zolika: Nulláztam neki egy like-al :D

 

 

 

Amúgy nekem elég kevés országnak tűnik ,viszont felmerült bennem a gyanú,hogy érkezik az S-70,AW-139,C27J,AW-129,T-129 és kicsit közelebbről meglehet majd nézni őket.. :D
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 000
113
Urak, de nagyon össze lett kavarva a résztvevők listájának színkódja a hivatalos honlapon. Sárga lett az osztrák, amerikai, olasz, török zászló, holott a múltkor még zöldek voltak.

A Frecce Tricolori naptárában pedig ott szerepel Kecskemet, Ungheria.

http://www.aeronautica.difesa.it/Eventi/Pagine/75%C2%B0AnnivForzeAereeUngheresi.aspx

sf-confused.gif


Akkó most mi van ?
 

zolika750

New Member
2011. január 7.
27
0
1
Kicsit tényleg összekavarodtak a zászlók. Nem tetszik az eddigi tájékoztatás. Egy nagy összevisszaság az egész.

A Frecce Tricolori és a horvát Krila Oluje is biztos résztvevő már. Sőt az alábbi linken spanyol kötelékről is írnak és továbbra is ígérik az
Russian Knights részvételét is.

http://www.honvedelem.hu/cikk/36673

Viszont azt nem bírom megérteni miért nem lehet ezeket az információkat a hivatalos honlapon is megosztani.
Bár nem hivatalos oldal de az airshowinfo sokkal naprakészebb mint az előbbi.
http://airshowinfo.hu/2013kecskemet.html
 

Pela

Member
2013. január 9.
126
0
16
Emberek, nyugi van csak nem tudják,melyik zászló melyik országhoz tartozik... szép lenne egy háborúban, megtámad valaki aztán egy másik országot hibáztatnánk.. :D

 

De amúgy igen elég érdekes.. és a ruszkik csak nekem tűnnek nagyon kevésnek?!
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 000
113
<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Nem repülnek bemutatókat az idén az USAF gépei
Ebben az évben 85 milliárd dolláros megszorítást kell véghezvinni Obamának, amelynek a fele a Pentagont "illeti". Így nem lehet csodálkozni azon, hogy elmaradnak a bemutatók. A kecskeméti részvételük eddig nem tűnik biztosnak, a repnap honlapján sárgák, az airshowinfo-n zöldek. A minisztériumban biztos többet tudnak róluk, mindenesetre sajnálnám, ha kimaradnának.
http://www.hirado.hu/Hirek/2013/03/02/05/Drasztikus_megszoritas_az_Egyesult_Allamokban.aspx