dudi Well-Known Member 2010. április 18. 55 450 93 792 113 Tegnap, ekkor: 17:21 #11 841 Allesmor Obranna said: VK | VK vk.com Kattints ide a kinyitáshoz... Jól láttam, hogy átalakították a Kamov elejét a gépágyú mellett?
Allesmor Obranna said: VK | VK vk.com Kattints ide a kinyitáshoz... Jól láttam, hogy átalakították a Kamov elejét a gépágyú mellett?
A Allesmor Obranna Well-Known Member 2010. április 30. 14 700 73 424 113 Tegnap, ekkor: 20:28 #11 842 dudi said: Jól láttam, hogy átalakították a Kamov elejét a gépágyú mellett? Kattints ide a kinyitáshoz... Fel van hajtva a beszállólétra, itt nincs lefestve a titán lemezelés, ami a törzset védi és az export verziónak megfelelően a gumi ütköző bak és ott van, ami a csőlengést hivatott megfogni. Ez az egyiptomi gépeken már megvolt: Reactions: misinator, dudi, fip7 and 2 others
dudi said: Jól láttam, hogy átalakították a Kamov elejét a gépágyú mellett? Kattints ide a kinyitáshoz... Fel van hajtva a beszállólétra, itt nincs lefestve a titán lemezelés, ami a törzset védi és az export verziónak megfelelően a gumi ütköző bak és ott van, ami a csőlengést hivatott megfogni. Ez az egyiptomi gépeken már megvolt: