Nem többet tud felemelni mint a tolóereje.
Nem, többet, vagy nemtöbbet?
Nem többet tud felemelni mint a tolóereje.
Igaz.Nem,többet tud megmelni mint 10 tonna.Egy 20 tonnás gépet meg tud emelni egy 18 tonna tolóerejű hajtómű,csak a tolóerő-tömeg arány nem lesz jó így az egész manőverező képesség nem lesz valami veretes.Nem, többet, vagy nemtöbbet?
Igaz.Nem,többet tud megmelni mint 10 tonna.Egy 20 tonnás gépet meg tud emelni egy 18 tonna tolóerejű hajtómű,csak a tolóerő-tömeg arány nem lesz jó így az egész manőverező képesség nem lesz valami veretes.
Pillanat, én fuggoleges teher emelésre gondoltam, nem repulésre, sanszosan egy harmada ekkora tolóereju hajtómű is megloki annyira a gépet, hogy a felhajtóero felemelje a földrol.
A fontban, vagy tonnában, mint tömeg mértékegységben kifejezett tolóerő egy angolszász eredetű, amolyan gyakorlatias-szemléltető megközelítés.Pillanat, én fuggoleges teher emelésre gondoltam, nem repulésre, sanszosan egy harmada ekkora tolóereju hajtómű is megloki annyira a gépet, hogy a felhajtóero felemelje a földrol.
A szemből jobboldali szívócsatorna belépőéle alatt kapott egy fülest?
Szűk a garázs, odaverte egy kicsit.A szemből jobboldali szívócsatorna belépőéle alatt kapott egy fülest?
A szemből jobboldali szívócsatorna belépőéle alatt kapott egy fülest?
A gép darabja 142 millió USD.
Az F-35-nek háromféle típusváltozata van háromféle árral, most melyikről írsz? És az USA fegyveres erőknek szállított árról, vagy pl. a Japánnak vagy a briteknek exportált gépek áráról? Mert a 140-millás Szu-57E az a külföldi export-gép ára amin nyilván van "némi" nyereség is ... mint ahogy az összes export-gép árán is.Lehet tévedek, de mintha az F-35 100 misi körül lenne /db?
A 140 kissé túlzónak tunik.
![]()
Lehet tévedek, de mintha az F-35 100 misi körül lenne /db?
A 140 kissé túlzónak tunik.
![]()
Elviekben igen. És így megtartható lehet az orosz belpiacos fölény is. Ha deklaráljuk, hogy a Szu-57E (vagy kiindulva az orosz nevezéktanból, inkább Szu-57K) egy képességcsökentett változata a várható Szu-57Sz-nek, akkor a jelenlegi hajtóművel, radarral és első körben elérhető fegyverzettel elviekben az első pártíz példányból lehetne is exportálni. Így 2025 előtt is lehet már akár sorozatgyártott export változata a gépnek.Egyébként van már olyan (el) készültségi állapotban, hogy exportálni lehessen?