Kb. Még egy 24 darabosat bedobnak szerintem.Akkor ezt kifejtened hogy hogyan? 2028 nem 76 hanem 100-at?
Kb. Még egy 24 darabosat bedobnak szerintem.Akkor ezt kifejtened hogy hogyan? 2028 nem 76 hanem 100-at?
Az nem lenne rossz, hatalmas fölényuk lenne kelet eu szembenMég egy 24 darabosat bedobnak szerintem.
Ez olyan, mint a Voyager naprendszer elhagyása. Kb. huszadjara állt hadrendbe az n+1 hír szerint
Szerintem meg AL-51F lesz. Lehet, hogy eredetileg a Szaturn tervezte, de a fő fejlesztési munkákat már az UMPO végzi, azonkívül kétlem, hogy csak mert a gyártmány szám 30-as, a típusjelölési rendszer megváltozna.Military Watch szerint Saturn 30-nak fogják hívni az izdelie- 30 hajtómüvet
Military Watch Magazine
militarywatchmagazine.com
A logika azt diktálja. Nem hiszem, hogy az MW-nek pontos információ lennének.Szerintem meg AL-51F lesz. Lehet, hogy eredetileg a Szaturn tervezte, de a fő fejlesztési munkákat már az UMPO végzi, azonkívül kétlem, hogy csak mert a gyártmány szám 30-as, a típusjelölési rendszer megváltozna.
Eddig se nevezték az AL-31F-et “Szaturn 99-nek”, vagy az AL-31FM-1-et “Szaljut 42-nek”.
Ahogy az AL-41F-1Sz se lett “Szaturn 117Sz”.
1:25-nél arról beszél, hogy együléses gép és a másodpilóta mesterséges intelligencia lesz. Ez akkor azért nem egy egyszerű robotpilótát jelent...
Volt már róla írva.2021-ben 5db Szu-57-et kap az orosz légierő,2024 végéig 22db-ot-közölte az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata.
Sorozatgyártás 2024-ben indul meg,addig évi 5-6db gyártása várható,2024 után évi 13db.
https://avia.pro/.../minoborony-rossii-zayavilo-o...
Atilla ( HUN) ?Nyilakkal felszerelve (HUN) ? LOL
Na hol egy értelmes Roni komment?Na hol van a sisakkijelző ?