A perzsák kifejezetten Szu-30ast akarnak. Nyilván a példásan karbantartott, mégis végletesen kivénhedt Tomcatek helyett.
Talán ott is akarták gyártani. Most, hogy jön majd az SZM2 el is adhatnák licenszbe a gyártást.
A perzsák kifejezetten Szu-30ast akarnak. Nyilván a példásan karbantartott, mégis végletesen kivénhedt Tomcatek helyett.
Mondjuk azon röhögnék, ha Kína az oroszoktól venné meg azt az iráni olajat, amit a Szu-30-asokért kap Moszkva.Talán ott is akarták gyártani. Most, hogy jön majd az SZM2 el is adhatnák licenszbe a gyártást.
https://thediplomat.com/2016/02/confirmed-iran-and-russia-to-co-produce-su-30-fighter-jet/Iránnak nem kell SZU 30.
Olvastam egy cikket, amiben egy perzsa főmufti magyarázza el, hogy a világ összes repülője közül miért pont a Szu-30as kell nekik, és miért nem a 35ös. Persze most nem találom, de betettem ide is. Ha lenne jobb keresőmotorunk, most meg is találnám.Úgy gondolom hogy ez a cikk csak spekuláció. Látszik az S300 - ból. Iránnak biztosan nem kell. S400 esetleg. Változnak az idők.
Szép estét az uraknak! Valakinek van infója arról hogy a szovjetek hány szu27-est gyártottak évente?
Szép estét az uraknak! Valakinek van infója arról hogy a szovjetek hány szu27-est gyártottak évente?
1982 - 3
1983 - 9
1984 - majdnem 100 db
A többiről lövésem sincs. Ezt Allesmor írta a wikin.
Én biztos nem.1982 - 3
1983 - 9
1984 - majdnem 100 db
A többiről lövésem sincs. Ezt Allesmor írta a wikin.
Verdamt. Pedig a te stílusodra utal több szuhojos wiki is.E
Én biztos nem.
91-ben esett szét. Másrészt az utolsó 2-3 évben még nagyon sok mindent átnyomtak a "központi" költségvetésen.Nagyon szépen köszönöm az infót .
Szép számok bár eléggé érdekes hogy 90-ben még gyártottak 65 db és mégis szét esett a SZU elképesztő .![]()
Azt tudtam, csak az erdekes hogy ha tudták hogy szarul állnak akkor miért nem hoztak komoly megszorítást? Nagy szerencséje volt a világnak hogy nem egy olyan ember volt a szovjet vezeto mint én. Mert még ma is állna a SZU. Lehet nem lenne bombázó meg annyi rephordozo de a NATO VSZ országokat telepakoltam volna akkoriban szu-27ekkel91-ben esett szét
Ne haragudj Roni, a Szu fennmaradása nem azon múlt volna, hogy hány Szu-27-est raksz hova...Meg építesz-e hordozót, vagy sem...Bocsi, sokan az ilyen baromság megnyilvánulásaid miatt cseszegetnek az autóskártyákkal. A Szu fenntarthatatlan volt mind gazdaságilag, és akkoriban politikailag is. Mai szemmel visszagondolva esetleg menthető lett volna egy kínai modellel, de ez már nagyon "mi lett volna ha".Azt tudtam, csak az erdekes hogy ha tudták hogy szarul állnak akkor miért nem hoztak komoly megszorítást? Nagy szerencséje volt a világnak hogy nem egy olyan ember volt a szovjet vezeto mint én. Mert még ma is állna a SZU. Lehet nem lenne bombázó meg annyi rephordozo de a NATO VSZ országokat telepakoltam volna akkoriban szu-27ekkel
A MiG-31-es gyártása is hasonló volt, a második nagy adag a Szu megszűnése után készült el.Nagyon szépen köszönöm az infót .
Szép számok bár eléggé érdekes hogy 90-ben még gyártottak 65 db és mégis szét esett a SZU elképesztő .![]()