1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Török drónok

Diskurzus a(z) 'Pilóta nélküli légi jármûvek (UAV/UCAV)' témában - gacsat által indítva @ 2020. március 4..

 1. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Pantsir-S1 légvédelmi rendszer a líbiai Al-Watiya légibázisban, amelyre egy Bayraktar TB2 mért légicsapást.

  [​IMG]
   
  gacsat likes this.
 2. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Elemzés: A drónok Törökország általi használata Líbiában
  https://www.armyrecognition.com/ana...es_by_turkey_in_libya_is_a_game-changing.html


  Anka-S attack drone
  [​IMG]

  Bayraktar TB2 attack drone
  [​IMG]

  Gugli
  Ben Wallace, a brit honvédelmi miniszter, hivatkozva Törökországban a közelmúltban Szíriában és Líbiában alkalmazott helyileg gyártott pilóta nélküli légi járművek (UAV) használatára, elmondta: Ben Wallace brit védelmi miniszter kijelentette: „Még ha a követelések fele is igaz is, a következmények játékváltoztatók”. , A Daily Sabah jelentése.

  Ben Wallace július 15-én beszédet tartott a légiközlekedési és űrhajózási konferencián, amelyben kiemelte a védelmi technológiák jövőjét, az élenjáró légi és űrtechnikát, a folyamatosan változó és gyorsan fejlődő technológiák korszakában, állandó versenyhelyzetben. környezet. A honvédelmi miniszter hangsúlyozta a jövő légi és űrkörnyezetével kapcsolatos munka sürgősségét és fontosságát, akár 2050-ben is lehet, kiemelve az ilyen technológiák más példaértékű országok általi alkalmazásának értékelését, állítja a Daily Sabah.

  „Mások tanulságait kell megnéznünk. Nézze meg, hogyan működik Törökország Líbiában, ahol 2019 közepe óta használta az UAV-okat. Tavaly júliusban megtámadták a líbiai nemzeti hadsereg által irányított Jufrah repülőteret, több parancsnoki és irányító csomópontot, valamint két szállító repülőgépet elpusztítva ”- példázta.

  Törökország jelentős növekedést mutatott az UAV kapacitásainak a terepen történő felhasználása során, különösen a Szíriából és Líbiából származó forgalmazott felvételek során, amelyekben a török drónok által vezetett műveletek során a Bashar Assad rezsim tankjai, az orosz gyártású légvédelmi rendszerek és a líbiai marsall Khalifa Haftar katonai felszerelései megsemmisültek. . "Vagy mérlegelje Törökország részvételét Szíriában és az elektronikus hadviselés, az enyhén fegyveres drónok és az intelligens lőszerek használatát a tartályok, páncélozott autók és légvédelmi rendszerek megállítása érdekében a pályájukon" - mondta tovább Wallace.

  Legutóbb, 2020 februárjában, egy asszadi rezsim támadása nyomán, amely 34 török katonát ölt meg, és több tucatot megsebesített Szíriában, közvetlenül Törökország déli határán túl, a belföldi drónokat, nevezetesen a Baykar Makina Bayraktar TB2 és a Turkish Aerospace Industries Inc. ( TAI) Az Anka-S súlyos károkat okozott Assad rezsim elemeinek, mindent elárasztva a tankoktól és a légvédelmi rendszerektől a takaróig, valamint a katonai bázisokig és a vegyi hadviselés raktáráig - emlékeztet a Daily Sabah. A jelentések szerint az Assadi rezsim súlyos veszteségeket szenvedett: „3000 katona, 151 tank, nyolc helikopter, három drón, három vadászgép és teherautó, nyolc légvédelmi rendszer és egy parancsnokság a többi katonai felszerelés és létesítmény között” - hangsúlyozta Ben Wallace.
   
  gacsat likes this.
 3. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Ezt a vegyifegyvert nem tudják elengedni.
   

Ezen oldal megosztása