T-80

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
11 156
20 396
113
A háború végére fognak odaérni, vagy nagy harcokban nem fognak részt venni.
A háború után is kellenek nekik tankok: amint véget ér, pontosabban "befagy", akkor már is indul a felkészülés következő körre. Bármikor jól jönnek majd azok a T-80-asok. Várhatóan majd a nyugat felvásárolja a pakiktól a többi T-80-asat is.
Van az a pénz amiért megválnak tőlük és majd vesznek belőle kínai cuccokat...
 

Mark1993

Well-Known Member
2010. augusztus 23.
3 620
8 231
113
Csak gondoltam offolok egy kicsit ezzel a fotósorozattal:

Qr3VIm7.jpg

H5pBQii.jpg

p88sxBD.jpg

o023M0M.jpg

1eovjjN.jpg
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
15 250
36 165
113
Akkor csak nem pénzhiány miatt vannak a zsákok az oldalán...

Szerintem ezt dudiákon kívül senki sem gondolta ezen a világon.
A zsákos ERA könnyű, hatékony és gyorsan telepíthető, miközben minimális a másodlagos repeszhatása.
Cserében könnyebben sérül a terepen. Valamit valamiért.

Ebben is száraz kuplung van,mechanikus váltóval a gt után,vagy ennek van automata váltója?

Én úgy tudom, hogy nem cseréltek váltót, szóval mechanikus a váltó.