Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.
Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
Ha nem versenytank, akkor nagyon komoly upgrade. Ez azért szerintem presztízs keményen mindenkinek, és amit tudtak, könnyített és megpöckölt mindenki. Attól még persze megy mint a disznó !
Oroszok miért nem a T-90est viszik? Ennyire jobb a B3? Azért nehezen hiszem, hogy bunda nélkül ennyire eredményes a B3.</blockquote>
Oroszok szervezték, kb 1000x bejárta már a csapat a pályát így sokkal nagyobb a rutinjuk ott, és valószínűleg megpiszkálják ilyenkor kicsit a tankot, hogy legyen gyorsabb, persze ez a többieknek is egy opció.
Mindegyik csapat T-72B3 harckocsival versenyez. A csapatoknak kb 2 hét van a gyakorlásra. A kínaiak saját harckocsit hoznak minden évben. Az oroszoknak az van hadrendben, tehát sokkal jobban ismerik és sokkal képzettebbek.
A lövészetek eredményei végül hogyan alakultak?
/Csak az egyik napot néztem, ott - ha jól értelmeztem a látottakat- a kínai harckocsi az egyik "futamban" nem tudta leküzdeni a harckocsi célokat/