Társadalmi folyamatok

565629697_1227792249374680_8480340895638045841_n.jpg

Hozzá tenném a muszlimok mellet a zsiciket is kidobták. :rolleyes:

Magyarán most még több okunk van kibaszni őket. Mindnek van hova mennie.
Ez nagyon nehéz kérdés, mert ugye a mostani stratégiájuk szerint, mindenki zsidó szinte. Elég ha áttérsz és már az is vagy hipp hopp az is vagy vagy a nejed az lesz és már az is az egész család. Azért ezt jól kitalálták. És a csavar, hogy a mostani nagy ellenség palesztinok egy része meg igazi zsidó akik áttértek a muszlimra.

Milyen jó, hogy ez így megy a keresztényeknél is. Aki maradni akar, annak disznóhúst kell ennie. Ez a nemzeti minimum :D
Aki nem hozza az mehet ahova akar.
Csak szólok a teli szalámi disznó húsból készül, és ismerjük a családot aki kitalálta. Tehát ez nem egy megugorhatatlan történet. Na ezért írtam, hogy ez itt közép Európában egy nagyon nehéz kérdés, és érdekes is.

Magyarán most még több okunk van kibaszni őket. Mindnek van hova mennie.
azt elfelejted, hogy egy zsido legalabb annyira az, mint amennyire magyar peldaul.
Es nagy reszuk egyaltalan nem Izraelben szeretne elni, hanem a szulohazajaban, akarhol is legyen az.
Ellentetben mondjuk a muszlimokkal, ahol azert meg ma is erosebb a torzsi kotodes, mint egyeb.

Ez nagyon nehéz kérdés, mert ugye a mostani stratégiájuk szerint, mindenki zsidó szinte. Elég ha áttérsz és már az is vagy hipp hopp az is vagy vagy a nejed az lesz és már az is az egész család. Azért ezt jól kitalálták. És a csavar, hogy a mostani nagy ellenség palesztinok egy része meg igazi zsidó akik áttértek a muszlimra.
azert sok szerencset a hipp-hopp attereshez :D
Sok eves tanulas kell hozza...
Btw a zsido sztem az egyetlen vallas, ami nem terito, hanem kirekeszto :D

azt elfelejted, hogy egy zsido legalabb annyira az, mint amennyire magyar peldaul.
Es nagy reszuk egyaltalan nem Izraelben szeretne elni, hanem a szulohazajaban, akarhol is legyen az.
Ellentetben mondjuk a muszlimokkal, ahol azert meg ma is erosebb a torzsi kotodes, mint egyeb.

azert sok szerencset a hipp-hopp attereshez :D
Sok eves tanulas kell hozza...
Btw a zsido sztem az egyetlen vallas, ami nem terito, hanem kirekeszto :D
Hat látszik, hogy téged meg nem fogadtak be, de nagyon tepersz. Másoknál ez könnyebben megy viszont.;)

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby
Hat látszik, hogy téged meg nem fogadtak be, de nagyon tepersz. Másoknál ez könnyebben megy viszont.;)
nekem nem kell tepernem :D
btw mar a Talmudban irva van, hogy ha egy nem zsido be akar terni, akkor meg kell probalni elteriteni
Aztan tudnia kell a hitbeli es gyakorlati micvakat +szokasokat, imakat

De ha szóvá teszi valaki az antiszemitizmus. :rolleyes:
ha normalisan van megfogalmazva, nem olyan bullshit mint ami a k-kelet topicban a divat lett,
akkor semmi ilyen nincs benne.
Tenykerdes, hogy nem csaphat fel akarki zsidonak, csak mert epp olyan heppje van.
Nem is gondolnam ezt egyebkent feltetlenul negativ dolognak.
Ld mint az allampolgarsag: ha nem ver alapjan kapod, akkor normalis helyeken jopar evnek el kell telnie, meg vizsgak, nyelv, stb.

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg and fip7
Milyen jó, hogy ez így megy a keresztényeknél is. Aki maradni akar, annak disznóhúst kell ennie. Ez a nemzeti minimum :D
Aki nem hozza az mehet ahova akar.

Csak szólok a teli szalámi disznó húsból készül, és ismerjük a családot aki kitalálta. Tehát ez nem egy megugorhatatlan történet. Na ezért írtam, hogy ez itt közép Európában egy nagyon nehéz kérdés, és érdekes is.

De ha szóvá teszi valaki az antiszemitizmus. :rolleyes:

Szerintem egyszerű kérdés. Elsősorban magyarnak kell lenni. Szóval aki nem eszik malachúst annak viszlát :D
Disznóhús, tejben pácolva, szombaton, saját kezüleg mikrózva...ez a javallatom...

• Hűha
  • Vicces
Reactions: blitzkrieg and fip7