Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113
Az alapján, hogy kik jöttek ide 56-ban, jó eséllyel az is ukrán volt....

Azt meg, hogy mit gondolok a két szélsőségről (náci, kommunista) már jó párszor leírtam. Legtöbb esetben a moderáció törölte....
Nem az akkor nem is létező Ukrajna miatt voltak itt a ruszkik.
Egyébként meg a földjeinket meg még a nácik /ó, hát nem is nácik, hiszen a zsidó-törvényket a
kedves honfitársak hozták.../ vették el.
Mindegy. Minden szélsőséget rühellek és megvetek. Azt meg aztán teljesen, aki a sajátjait akarta/akarja kiirtani.

• Vicces
Reactions: megazez

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
15 634
38 670
113
Egyébként meg a földjeinket meg még a nácik /ó, hát nem is nácik, hiszen a zsidó-törvényket a
kedves honfitársak hozták.../ vették el.

Úgy emlékszem, hogy a Numerus Clausust kivéve a többi zsidó törvény már erősen német nyomásra született.
Az első meg valamennyire reakció volt a zsidóközt... bocsi, tanácsköztársaság "dicsőséges" napjaira.
Aminél meg bele lehet menni abba, hogy a régóta itt élő zsidóság nem igazán volt vevő rá, ellentétben a Galiciánerekkel....
Szóval lehet ezt a végtelenségig folytatni.
Például, hogy következett 56 abból amit Rosenfeld Mátyásék és hittársai műveltek.... stb....
A virág nyelven megfogalmazott "népi-urbánus" vita is valójában a magyar vs. zsidó értelmiségi vita, lényegében a mai napig. Csak ugye az értelmiségnél a "PC" már 100+ éves hülyeség, ezért átkeresztelték "népi-urbánusra" a magyar-zsidó vitát.
Ez egy ilyen műfaj.
És minden megpróbáltatás ellenére az sem véletlen, hogy itt még a mai napig van zsidóság. Románoknál például hiába keresnéd, mert ők kiírtották mindet. :rolleyes:

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113
És minden megpróbáltatás ellenére az sem véletlen, hogy itt még a mai napig van zsidóság. Románoknál például hiába keresnéd, mert ők kiírtották mindet. :rolleyes:
Aha. Tehát hurrá a nácibérenc nyilasoknak meg az államapparátusnak, akik önként s dalolva küldtek
több százezer magyart a halálba?

LoL vagy nem LoL... ellehet menni,ha valami nem tetszik. :)

A magyar-izraeli kapcsolatok Bibi újrázása után újra a csúcson,sűrűn van légijárat,még átszállás nélkül is szerintem. Nekem is elkéne már zarándokolnom a Szentföldre...
Mert? Ahogy posztoltam is felmenőim már 48-ban is harcoltak Mo-ért. És attól kezdve mindenkor, amikor a szükség úgy hozta.
Úgyhogy nem tudom honnan veszed te a bátorságot, hogy 'haza' küldj.

Rex Meus Deus Meus

Well-Known Member
2020. július 26.
1 465
8 353
113
Mert? Ahogy posztoltam is felmenőim már 48-ban is harcoltak Mo-ért. És attól kezdve mindenkor, amikor a szükség úgy hozta.
Úgyhogy nem tudom honnan veszed te a bátorságot, hogy 'haza' küldj.
Tisztelem is a felmenőidet ezért,ebben nincsen hiba.

Csak én azt látom a kommentjeid alapján, hogy te nem érzed jól magad itt...

Én,ahol nem érzem jól magam,onnan eljövök, elmegyek.

Lehet neked is ígykéne tenned...:)

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
15 634
38 670
113
Aha. Tehát hurrá a nácibérenc nyilasoknak meg az államapparátusnak, akik önként s dalolva küldtek
több százezer magyart a halálba?

Történelmi kiegészítés- Akkor amikor német megszállás alatt állt az ország. Ugyanis előtte senkit sem küldtek sehova.
Ellenben Szlovákiával, Romániával stb....

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 421
23 190
113
Itt a videó, amiről fentebb beszéltem. Vélemény? én személy szerint jót szórakoztam, de a kis retardált homokzsákkal kint folytattam volna egy kis baráti eszmecserét.... :)
Megnéztem. Ez az egész kérdéskör egy felesleges szarvihar a'la toilett... Annyira marginális a jelentősége ennek a trsdlmi csoportnak, hogy a kérdés feltevése is légpocséklás. Viszont az, hogy ilyen ostoba, intelligensnek álcázott személyek tematizálni tudnak műsorokat, személyeket revolverezhetnek, zsarolhatnak, a demokratúra és a szereptévesztés elegyének tartom, illetve károsnak a rajta való kérődzést. Ugyanakkor az ilyesfajta bugyuta romkocsmabrigantik inkább ártanak az "ügynek", erodálják, komolytalanná teszik magát a műsort is, önmagukat is, "ideológiájukat" is.
Itt két kappan egymás taraját csipkedte, a tojókat meg inkább a vegyesdara érdekli, a kappanok egy tepsibe kerülnek, a transztyúkokkal, az igazi tarajosok meg kukorékolnak, meg kakasolnak tovább.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
17 039
55 503
113
És ez mitől kéne, hogy engem jobban érdekeljen?
Mitôl kellene bàrkit is érdekeljen a szenvedéstörténeti színdarabotok? A tiétek, nekünk meg megvan a magunké ahogy az összes többi népnek is akik ha beletúrnak a sajàtjukba, igen nagy eséllyel ott talàljàk a kezecskéiteket az okokban. Pont szàzadrangú bàrmelyik sajàt valós problémànkhoz képest. Bàr tudom, ez mozgat a leginkàbb titeket, de egyszerûen az a helyzet, hogy nem vagytok fontosak. Ha szar itt, húzzàl csodaeseményföldre, ott neked is jó lesz, meg nekünk sem kell ezt a faszsàgot gyûrni àllandóan úgy, hogy elértétek itt is ahol annyira nagyon rossz nektek, hogy törvény gàtol abban, hogy nyíltan kifejthessem a teljes véleményemet.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 421
23 190
113
Akkor ő is fizeti a "slavery taxet"? Ugyanis itt elterjedt az a vélemény, hogy a mai világ hatalmasainak nincs köze a rabszolgatartáshoz, meg a kártalanításhoz. Persze az adófizetők pénzén tisztára mosni a családi cégért... Ügyes.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 421
23 190
113
Helyes a bőgés Vatikán!