1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UFO

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2013. január 16..

 1. fip7

  fip7 Well-Known Member

  <a title="Profile" href="http://htka.hu/forum/kantin-temak/ufo/page-2/" rel="nofollow">panoz</a>

  "Léteznek-e UFO-k amit földönkívüli intelligencia alkotott? Nem. Sose kívánnék magamnak ilyen hülye szomszédokat, ha így viselkednek. Ha véletlenül tényleg ilyen hülyék mint tapasztaljuk akkor is kell lennie köztük olyannak aki csak azért is kiszáll a Fehér ház gyepére és eltáncolja a Gangnam Style-t."

   

  Ha képesek idáig elutazni akkor mégsem olyan hülyék. Az, hogy hülyének látjuk őket az max. ezért van: (remélem érthető)

  http://www.youtube.com/watch?v=sPzJBfHkpZY

   
   
 2. panoz

  panoz Well-Known Member

  Még ha mi lennénk a legérzéketlenebb lények a külvilágra, és ők lennének a legrejtőzködőbb lények az univerzumban akkor is be kellene következnie. Ahol van egy faj ott lehet több is. Lehet hogy a kis szürkék rejtőzködnek, de a konkurens kis zöldek meg nem hisznek ilyen dolgokban. De akár egy kis szürke is kimondhatja hogy "ti mind egyéniségek vagytok, de én nem"!

  Láttad a Truman-showt? Mindig vannak más személyiségű emberek akik meg akarják bontani a zárt rendszereket akár belül vannak, akár kívül. Ez csillagászati léptékben rengeteg ilyen próbát jelentene és ha csak az 1%-a sikeres az ilyen eseményeknek már meg van bontva a rendszer.
   
 3. fip7

  fip7 Well-Known Member

  <a title="Profile" href="http://htka.hu/forum/kantin-temak/ufo/page-2/" rel="nofollow">panoz</a>

  Értem az érvelésed, de vannak ilyen "elvittek az UFO-k" meg beszéltem velük sztorik, csak nem épp hitelesek (szerintem). 
  Lehet ilyen kitárulkozó egyéneket nem engednek űrhajóra ülni, vagy ha tényleg idegen űrhajók érkeznek el néha hozzánk, közel sem biztos, hogy nem drónok. 
   
 4. fip7

  fip7 Well-Known Member

 5. fip7

  fip7 Well-Known Member

 6. ehnaton

  ehnaton Active Member

  Amugy az ösi idegenek című müsorral hogy álltok esetleg ismeritek,tele van technologiával ősi nukleális fegyverek meg minden, némelyikre bizonyítékokkal.üdv:ehnaton
   
 7. panoz

  panoz Well-Known Member

  Bár kizárom ennek a lehetőségét, izgalmas témának találom, érdekes belegondolni mondjuk mik is lehetnének azok az angyalok vagy isteni csodatevők.

  Belebotlottam valahol, hogy az első éles marsi képeket elküldő Mariner-4 űrszonda döntötte le végleg annak a reményét hogy az első idegen lényeket a Naprendszeren belülről várjuk.
   
 8. omega

  omega New Member

  http://paranormal.hu/news.php?extend.856

   

  Ezt sem szabad komolyan venni ?
   
 9. fip7

  fip7 Well-Known Member

  <a title="Profile" href="http://htka.hu/forum/kantin-temak/ufo/page-2/" rel="nofollow">omega</a>

   

  A katolikus egyház egyelőre a cölibátus kérdésével sem tud mit kezdeni, nem hiszem, hogy az UFO kérdés ennél könnyebb lenne. Amúgy már vártam az olyan sajtó híreket, hogy Benedek pápa az UFO-kérdés miatt mondott le :D

  Az viszont tény, és sokan nem tudják, hogy a Vatikánnak nagyon komoly tudós csoportok dolgoznak, sőt nem egy elismert szakember (Pl.: fizikus) is igen magas egyházi tisztséget tölt be. A közhiedelemmel ellentétben, az egyház nem tudomány ellenes. 
   
 10. fip7

  fip7 Well-Known Member

 11. silversisko

  silversisko Active Member

 12. fip7

  fip7 Well-Known Member

  UFO zsidók védik Obamát [​IMG]

  De most komolyan, ha tényleg földön kívüli lenne szerencsétlen, akkor te kiállítanád ennyi ember elé? 
  Úgy néz ki, mint azok az emberek, akiknek az arcát leöntötték savval. Ki tudja min ment szerencsétlen keresztül...
   
 13. joker

  joker Well-Known Member

  Szerintem csak a Moszad legocsmányabb ügynökét is elvitték az AIPAC-ra
   
 14. ben921114

  ben921114 Member

 15. fip7

  fip7 Well-Known Member

  <a title="" href="http://htka.hu/forum/kantin-temak/ufo/page-2/" rel="nofollow">ben921114</a>

   

  Nekem elég kamunak tűnik ez a felvétel [​IMG] (Bár nem láttam még "eredeti UFO-s" felvételt, ez igaz)
   
 16. ben921114

  ben921114 Member

  <a title="Profile" href="http://htka.hu/forum/kantin-temak/ufo/page-2/" rel="nofollow">fip7</a> 

  szerintem se igazi,csak belinkeltem,hátha kicsit felélénkül ez a topik[​IMG] engem nagyon érdekel ez a téma,mondjuk kit nem :D 

  Nálunk itt Kalocsán meg  a környéken elég sokan láttak azonosítatlan repülő tárgyakat. Amíg kalocsán volt LÉRAK apum ott szolgált és mesélte nekem,hogy egyik éjjel egy szivar alakú tárgy emelkedett a magasba függőlegesen hangtalanul, a vége vörösen izzott aztán hirtelen eltűnt. Amikor még dúlt a balkáni háború és NATO bombázásoktól sokan Miske településen esténként kimentek és hallani lehetett a bombázásokat,nah a a lényeg az ,hogy aznap éjjel sokan kint voltak és látták,hogy a falu határában lévő homokbánya felett egy csészealj alakú tárgy fényt kibocsátva pásztázza a bányát,aztán a fények hirtelen kialudtak és eltűnt,persze itt is hangtalanok voltak... miért is ne,végülis megtehetik :D Én saját szememmel láttam vmit.. nem este,hanem napnyugtakor az ég tiszta volt,nem volt egy ufo sem a felhő mögé bújva :D Az égen egy vörösen izzó foltra lettem figyelmes,sokáig mozdulatlan volt.Sárga és piros színt váltogatta, aztán elkezdett cikázni és közben erősödött a fénye és eltűnt. Ezt a vmit paks irányában láttam és ott valszeg semmi keresnivalója sincsen (tiltott légtér). 
   
 17. fip7

  fip7 Well-Known Member

  <a title="" href="http://htka.hu/forum/kantin-temak/ufo/page-2/" rel="nofollow">ben921114</a>

  Apám még szolgált a NATO bombázások idején, mesélt érdekes dolgokat arról miket láttak néha, egyébként nem csak ők hanem a radar is, mert hát kiszóltak a központból hozzájuk, hogy vizuálisan észlelnek-e valamit, ők meg megerősítették. Bár ha a központból nem szólnak ki, akkor ők nem jelentik, mert féltek, hogy hülyének nézik őket, és áthelyezik őket más posztra. 
   
 18. fip7

  fip7 Well-Known Member

 19. Montezuma

  Montezuma New Member

  Üdv Uraim!

  Meglepő felvételre bukkantam, amelyen a volt kanadai védelmi miniszter beszél egy bizottsági meghallgatáson. A koma vagy megőrült és nyíltan konteókat terjeszt, vagy az örök szkeptikusok tévedtek eddig igen nagyot.

  https://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk&feature=player_embedded
   
 20. ben921114

  ben921114 Member

  Vajon mivel ütközött? :D http://radarfigyelo.hu/2013/07/22/kulonos-utkozes-8000-meteren/
   

Ezen oldal megosztása