1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UFO

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2013. január 16..

 1. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Valami rizses kitaláció nevüt eszek / kezd szaga lenni, tuti a szupernovák okozzák/ kovászos uborkával és annak a levével.

  Csak annyit írnék, hogy a 6 napos verzió kicsit nyomi, de nem volt deff. hogy mi az 1 nap.

  Egyre jobban hajlok arra, hogy volt valami külső humán behatás, de hogy leragadjunk a 6 nap mellett?
   
 2. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Milyen 6 nap?
   
 3. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Milyen szerencse, hogy nem csak a materializmus meg a szó szerint értelmezett Biblia közül lehet választani. De ezzel nem akarnám félrevinni a témát, csak jeleztem, hogy az idegen életformákról való fenti elmélkedések túlontúl leegyszerűsített smában mozognak.
   
 4. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Ne légy már ilyen, vannak gondok, az általad 6-7 napos verzióval kapcsolatos aggályokkal. A Főnöknek gondjai akadtak. Kiküldött angyalokat.

  [​IMG]
   
 5. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Pillants már ki a szemellenződ mögül, NEM képviselem a hatnapos verziót. Pláne nem a szó szerinti értelmezést.

  Azt vetettem fel, hogy TUDJUK, hogy a világegyetem messze túlnyúlik az észleleti és mérési képességeinken, és nem csak térben. A valóságnak csak egy szűk szeletét észleljük-mérjük, pláne értjük.

  A másik felvetésem az volt, hogy miért lenne igaz a földönkívüli civilizációkra az alig 150 éves, és teljesen bizonyítatlan emberi feltevés a társadalmak szükségszerű fejlődéséről? Ez csak egy politikai mozgalom elképzelése volt az emberi civilizációk működéséről, és semmi sem indokolja, hogy ezt az elméletet alkalmazzuk másokra is.

  Azok a lények ott kint bármilyenek lehetnek, ergo hülyeség, ha vakhitű emberi kategóriákat húzunk rájuk.
   
 6. jani22

  jani22 Well-Known Member

  "Azt vetettem fel, hogy TUDJUK, hogy a világegyetem messze túlnyúlik az észleleti és mérési képességeinken, és nem csak térben. A valóságnak csak egy szűk szeletét észleljük-mérjük, pláne értjük."

  Egyetértek.
   
  FilcTroll likes this.
 7. jani22

  jani22 Well-Known Member

 8. fip7

  fip7 Well-Known Member

 9. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  Bár a videóban nem szerepel, azonban szerintem mindenképpen érdemes megemlíteni az 1952-es washingtoni eseteket is, mert szerintem ez az egyik legnyilvánvalóbb bizonyíték, hogy nem csak hogy nem vagyunk egyedül, de látogatnak is minket:
  https://en.wikipedia.org/wiki/1952_Washington,_D.C._UFO_incident

  Nézzük mit ír róla a wikipédia: "The 1952 Washington, D.C. UFO incident, also known as the Washington flap, the Washington National Airport Sightings, or the Invasion of Washington,[1] was a series of unidentified flying object reports from July 12 to July 29, 1952, over Washington, D.C."

  Sorozatos észlelés volt, július 12-től július 29-ig. Olyan látványos volt, hogy a Pentagon kénytelen volt megtartani a második világháború óta a legnagyobb sajtókonferenciát! Nézzük, hogyan magyarázták, figyeljetek mert nagyon tanulságos:
  "Air Force Major Generals John Samford, USAF Director of Intelligence, and Roger Ramey, USAF Director of Operations, held a well-attended press conference at the Pentagon on July 29, 1952. At the event, Samford stated that the visual sightings over Washington could be explained as misidentified aerial phenomena such as stars or meteors, and unknown radar targets could be explained by temperature inversion, which was present in the air over Washington on both nights the radar returns were reported. In addition, Samford stated that the unknown radar contacts were not caused by solid material objects, and therefore posed no threat to national security. In response to a question as to whether the Air Force had recorded similar UFO radar contacts prior to the Washington incident, Samford said that there had been "hundreds" of such contacts where Air Force fighter interceptions had taken place, but stated they were all "fruitless."[20] It was the largest Pentagon press conference since World War II.[21] Press stories called Samford and Ramey the Air Force's two top UFO experts.[22]"

  John Samford és Roger Ramey tartották a tájékoztatót. Samford szerint az észlelések megmagyarázhatóak mint azonosítatlan természeti jelenségek, mint például meteorok vagy csillagok. Hát akkor nézzük azokat a meteorokat:


  Mindezek után még ahhoz is volt bőr az arcokun, hogy Samfordot és Ramey-t a két legnagyobb UFO szakértőnek állítsák be.
   
  fip7 likes this.
 10. jani22

  jani22 Well-Known Member

 11. papajoe

  papajoe Well-Known Member  A navigátort Ideje leszerelni...
   
  jani22 likes this.
 12. jani22

  jani22 Well-Known Member

  "Egy barátommal autóztam San Bernardino környékén, mikor üldözőbe vett minket egy ismeretlen repülő tárgy. A saját szememmel láttam - igaz, előtte kannabisz-waxot vettem egy sráctól, így nem kizárt, hogy ez okozta az élményt. Leginkább egy repülő hóekére hasonlított, aminek elől a lapátja sárgán világított. A cimborám is látta, hogy az az izé repül. Több autó megállt, hogy a jelenséget figyelje."

  https://ragazze.hu/na-ne-egy-ufo-uldozte-miley-cyrust-8048
   
  fip7 likes this.
 13. jOkA

  jOkA Well-Known Member

  Az is lehet, hogy mi vagyunk a legfejlettebb az egész univerzumban és mi leszünk majd az ufo-k egy másik világnak majd pár száz, ezer év múlva és mi fogunk világokat leigázni es bolygókat elpusztítani. Egymást is írtjuk akkor más civilizációt miért ne tennénk majd persze ha addig saját magunkat nem pusztítjuk el.
   
  fip7 likes this.
 14. tomippo

  tomippo Well-Known Member

  Valahogy mindegyik "nyílvánvaló" esetre hasonló "bizonyíték" van mint erre is, egy 2005-ös brit animáció. o_O:D:D

   
 15. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  Légyszíves, akkor magyarázd meg akkor, hogy miért tartotta a Pentagon a második világháború óta a legnagyobb sajtótájékoztatót akkor.
  Vagy azt is meghamisították?
   
 16. fip7

  fip7 Well-Known Member


  Nem mindenben értek vele egyet, de érdekes kis összegző videó.
   
  jani22 likes this.
 17. jani22

  jani22 Well-Known Member

 18. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Ezt írtam, hirtelenjében az oldalra, mivel ebédelni akartam, amikor jöttél Te ezzel. :D

  "Az látható, hogy nagy munkát fektettél bele, és igyekszel megragadni az olvasó fantáziáját, ezen - kicsit a hétköznapi élettől távol eső - területen. Sajnos, nem biztos, hogy jól vezeted fel, mintha tudnád te a tutit. Ezt a nagyon összetett témakör és sokan nem tudják megoldani a mai napig. Adatokkal dobálózol, pl. bolygók száma - ez alsó hangon a Tejútrendszerünk csillagainak száma. Úgy adod elő, mint ha ez volna a tuti. :( Nálam kiverte a biztosítékot, amikor a 13-dik perctől a kíváncsi témakört előhoztad! Talán nem hozok fel példákat az élővilágban a "kíváncsira" Olvasgass, pl. pangea.hu. Nekem nincs kedvem morzsaként ellemeznem, de hidd el, hogy ez így ennyire nem megoldható a felhozottakra. Csak gondolj bele, ha csak 1 millió évvel máshol technikai civilizáció létrejön, az még koránt se biztos, hogy kapcsolatba lép velünk. Bár, az emberi kinézetek nagyon eltérőek - mindenfajta háborúk után is, nem úgy nézünk ki egységesen, mint a bolygónk többi élőlénye. Benne van az orvoslás, és hadieszközeink is, és a feleség által generált beszéd / :D /. Bocsi. :) Ha van benned energia, akkor alkoss. :)"
   
 19. Roni

  Roni Well-Known Member

  Ez igazl etezik majd ember akkor pár millió wv múlva nem így néznénk ki mint most?
   
 20. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Jajj Roni. Csak megértem, amit írsz.
  Én úgy tervezem, hogy kicsit meg fogok változni.
  A jövőjósok csak találgatnak, csajok nincsenek :D.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  fishbed likes this.

Ezen oldal megosztása