UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 332
113
'44 után a technológiai fejlődést zsákutcába kényszerítették. Meghagyták nekünk a hagyományos fizikát, energetikát, a rakétatechnikát, mely drága és korlátozott eredményeket ad. Ők pedig tovább mentek azon az úton, mely a valódi fejlődést jelenti. Már régen nem nácizmusról, 4. birodalomról van/volt szó, hanem egy olyan fejlődési útról, melyről az emberiség természeti vagy egyéb okokból több millió éve letért. Amióta az agyunk kapacitásának csak töredékét használjuk, képtelenek vagyunk érzékelni és valójában értékelni is a körülöttünk lévő világot. Ők ebben az irányban fejlődtek és a fizikájuk is ehhez igazodik.... Számunkra felfoghatatlan fejlődést produkáltak, aminek úgymond "kordában tartják" az emberiséget. Nem szükségképpen rosszak és nem is jók a mi értelmezésünkben. Mások.
Szerinted mi történt valójában 2016-ban? Rebesgetik ugye, hogy akkortájt megtalálták Gábriel arkangyal frigyládáját Mekkában, ami valamilyen energiakitörést okozott rengeteg zarándokot megölve. Később ezt a "szerkezetet" állítólag egy orosz hadihajó leszállította az Antarktiszra és átadta ott az "illetékeseknek"! John Kerry akkori alelnök mellett Buzz Aldrin "holdűrhajós" is (magas kora ellenére) ekkor járt a jeges kontinensen valamilyen okból! Mi a véleményed?
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 332
113
10. Ennél azért sokkal komolyabbra akartam utalni. Egy sima impeachment az nem "extra fajsúlyos" nálam. Amire gondoltam az inkább az UFO-topikba illene, de nem akartam idehozni...
..
a) Meggyőződésem, hogy az Annunaki és különféle frakciói ugyanúgy itt van most is, mint sok-sok ezer évvel ezelőtt az ókorban Enki és Enlil idejében, s ugyanúgy torzsalkodnak, (harcolnak) egymással mint akkor tették, "alattvalóikkal" együtt!
Sok mindent "elmondtak már" nekünk erről és arról is, hogy kik is vagyunk, honnan származunk, felkészítve mintegy pszichológiailag az egész emberiséget az ESEMÉNYRE! Legerőteljesebben a filmeken keresztül, azokba ágyazva történik mindez (X-akták vezérfonala pl., de millió más alkotás is) amelyekben ügyesen keverve a valóságos elemeket a fantázia világával, egyelőre misztikus homályban tartva mondják el a történetünket.
..
b) De említhetem itt az egyre gyakoribb politikusok általi megnyilatkozásokat is. Pl. az egykori kanadai védelmi miniszter Paul Hellyer pár évvel ezelőtti nyilatkozatát, vagy éppen Dmitry Medvegyevét!

https://ca.news.yahoo.com/blogs/dai...4fyP6Rlqtpres_TCe_6HYegG2j9QsxU3NbXbjuQpT9_UL


c) Harmadsorban pedig, ha figyelsz, akkor láthatsz olyan furcsa, a szokott kerékvágásba egyáltalán nem illeszkedő eseményeket, amelyek szintén arra utalnak közvetve, hogy valami történik e kérdésben a háttérben! Pl. a 2016-ban lezajlott antarktiszi "gyorsvizitek", (csak ami nyilvánosságra került legalább részlegesen: John Kerry a választási kampány közepette, Vilmos herceg, Buzz Aldrin, Kirill pátriárka)!

Ez utóbbi a legkülönösebb, mivel úgy történt meg, hogy Kirill pátriárka előtte sebtiben tartott történelmi találkozót a havannai reptéren Ferenc pápával (1054 óta a szkizma óta először találkozott a Szentszék és az Ortodox Pátriárka!), majd ezután repült az Antarktiszra, ahol tartott egy bizarr ceremóniát, ahova a hírek szerint Gábriel arkangyal ládáját is leszállították az oroszok, ami valamilyen nagy galibát (energiakitörést) okozott előzőleg Szaúd-Arábiában, Mekkában, amikor a nagymecset építkezési munkálatai során megtalálták!
(akit érdekel az találhat ezt-azt a világhálón még...)
Mindenesetre elég szokatlan eseménysor valljuk be!
https://newspunch.com/patriarch-kirill-performs-bizarre-ritual-in-antarctica-over-ark-of-gabriel/
..
A lényeg, hogy a kérdés egyre aktuálisabb, és mivel keringenek hírek arról is, hogy sumér csillagkapukat is találtak Irakban, így óhatatlanul felmerül, hogy ha felizzanak az események nagy dirrel-durral ezen a környéken most éppen Irán kapcsán, majd azok aztán a bohózatba fordulnak, akkor nem valamilyen terelésről volt-e szó esetleg valójában! Szóval nehéz kibogozni a dolgokat...
..
11. Fanyar és szomorú irónia akart lenni.., volt aki nem értette...
 
  • Tetszik
Reactions: merleg and Pogány

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 479
14 752
113
Nem tudom, én ehhez kevés vagyok. Mindenesetre az ősi elmélet, hogy mindig a legegyszerűbb magyarázat a legvalószínűbb, azt sejteti, hogy az UFO-probléma megoldása sem a Földön kívül, hanem magunk közt keresendő. Gondolj Nikola Teslára és azokra, akiknek felfedezései páncélszekrények mélyén porosodnak. Azokra a megoldásokra, melyekre fény derült, de szinte azonnal a feledés homálya vonja be őket. Azokra a híres emberekre, akiket világszerte sarlatánnak bélyegeznek és tudásukat igyekeznek minél mélyebbre süllyeszteni és nevetségessé tenni. Túl sok dolog mutat egy irányba. Ez már régen nem annak kérdése, hogy hiszel-e az UFÓk-ban. A kérdés is hazug és álságos. Egy - valamiért, számomra nem ismert ok miatt - téves fejlődési pályára állított emberiséget látok. Néha felvillan egy-egy zseni, de el is tüntetik.... Valakik, valamiért. Nem vagyok konteóhívő. Azonban túl sok kezd lenni az információ és egyre nehezebb kordában tartani az emberi szellemet.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Rebesgetik ugye, hogy akkortájt megtalálták Gábriel arkangyal frigyládáját Mekkában, ami valamilyen energiakitörést okozott rengeteg zarándokot megölve.
Gábriel arkangyalnak is van "frigyládája" ???:eek: Abból nem csak egy van? (én nem hallottam másikról) Azt az egyet is a zsidókkal készíttette Isten ~ Jehova vagy hívd ahogy akarod. De hogy kettő lenne ez nekem új. :) ( az eredetit állítólag etióp papok őrzik, senki nem nézheti meg, de ma már nagyrészt elvesztette a szerepét és funkcióját az ókorhoz képest, amikor még a szövetséget jelképezte)
 
  • Tetszik
Reactions: enzo

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 645
3 237
113
Gábriel arkangyalnak is van "frigyládája" ???:eek: Abból nem csak egy van? (én nem hallottam másikról) Azt az egyet is a zsidókkal készíttette Isten ~ Jehova vagy hívd ahogy akarod. De hogy kettő lenne ez nekem új. :) ( az eredetit állítólag etióp papok őrzik, senki nem nézheti meg, de ma már nagyrészt elvesztette a szerepét és funkcióját az ókorhoz képest, amikor még a szövetséget jelképezte)
Ezt akartam kérdezni én is. A Gabriel frigyládája az az a frigyláda? Vagy egy másik?
 
  • Tetszik
Reactions: Leonidas

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 332
113

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Megyek ki a Szabadság térre szurkolni, részletesen holnap.
..
Nem, ez más!
Jó, megvárom. De ezzel én nem értek egyet.

Amúgy az egész zavaros a számomra. Az meg pláne értelmetlen következtetés, hogy további 1000 évig pihenhet az Antarktiszon. Elve az elmúlt 80 évben már sokszor majdnem kitört egy atomháború, tehát ha ez így folytatódik ki is fog törni sokkal hamarabb. Másrészt hamarosan túlnépesedik a föld, és az erőforrásokért ádáz harc fog kitörni. Már most is folyik, csak még nem nyíltan. Szóval itt nincs már 1000 év vissza. Ha csak egy az emberiségnél sokkal fejlettebb hatalom be nem avatkozik, megállítva a ketyegő pokolgépet. De ebben csak reménykedni lehet, más egyenlőre nincs.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 934
53 517
113
Egyik arkangyalnak/angyalnak sincs semmilyen ládája, semmilyen tárgya, nem fizikai lények, még fizikai testuk sincs.
Egyik arkangyal/angyal sem árthat semmilyen szinten egy embernek sem, Raguel a bosszú arkangyala, de nem ember kuldi bosszút állni egy másik emberen, hanem egy magasabb szintu kiegyenlítés, az adás-kapás mértékének helyreálításáért szervezhet eseményeket, amikben helyreáll a rend.
Bármilyen tárgy ami árt, meg titok, meg elrejtett infó hulyeseg, ezek a dolgok a másik oldalhoz köthetoek.
Ne keverjuk a szerepeket.
 

yangwenli

Well-Known Member
2015. június 19.
1 203
2 673
113
Bocs ha tovam, de senkinek se tunik fel a parhuzam? Mikor anno az 50-es evekben fokozodott a hideghaboru, szinten tele volt a sajto az UFO temaval. Ha megnezitek tok ugyanaz van. Amcsik izmoznak Kinaval, oroszokkal, kileptek fegyverzeti egyezmenyekbol,"a nemzetkozi helyzet fokozodik" szlogen folyik a csapbol is. Hogyhogynem jott az UFO tema is. Szerintem felporgettek a fejleszteseket, amig van technologiai foleny. Sajnos aztan lesz majd tippem szerint egy haboru egy kisebb "renitens" orszag ellen, ahol majd "bemutatjak" a "csodafegyvereket". (nemAfganisztan szerure, hanem olyan obol 91 egy gyors pusztitohadjarat :( ) Ha kene tippelni Iranra tippelnek v. E-Korea, mert 1. ertuk senki se fogja tulzottan felemelni a hangjat, 2. van technologiajuk(Iran) ami ellen "erdemes" valamit felmutatni. . .Ezzel a szovetsegeseknek mutatjak majd, hogy ketszer gondoljak at a ketkulacsos politikat, az ellensegeknek meg, hogy vegyenek vissza az agarakkal, mert meg van egy par lap az ingujjban... reszemrol ennyi az annyi . . .
 
  • Tetszik
Reactions: Veér Ispán

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 645
3 237
113
Bocs ha tovam, de senkinek se tunik fel a parhuzam? Mikor anno az 50-es evekben fokozodott a hideghaboru, szinten tele volt a sajto az UFO temaval. Ha megnezitek tok ugyanaz van. Amcsik izmoznak Kinaval, oroszokkal, kileptek fegyverzeti egyezmenyekbol,"a nemzetkozi helyzet fokozodik" szlogen folyik a csapbol is. Hogyhogynem jott az UFO tema is. Szerintem felporgettek a fejleszteseket, amig van technologiai foleny. Sajnos aztan lesz majd tippem szerint egy haboru egy kisebb "renitens" orszag ellen, ahol majd "bemutatjak" a "csodafegyvereket". (nemAfganisztan szerure, hanem olyan obol 91 egy gyors pusztitohadjarat :( ) Ha kene tippelni Iranra tippelnek v. E-Korea, mert 1. ertuk senki se fogja tulzottan felemelni a hangjat, 2. van technologiajuk(Iran) ami ellen "erdemes" valamit felmutatni. . .Ezzel a szovetsegeseknek mutatjak majd, hogy ketszer gondoljak at a ketkulacsos politikat, az ellensegeknek meg, hogy vegyenek vissza az agarakkal, mert meg van egy par lap az ingujjban... reszemrol ennyi az annyi . . .
Több helyen nem stimmel ez. Az 50-es években nem a Pentagon, nem felülről pörgették fel az UFO témát. Inkább fordítva látom: azért volt olyan sok UFO észlelés az 50-es években, mert hidegháború volt.
Ha meg valóban titkos fejlesztések lennének, akkor meg minek foglalkoznának ezzel? Minek ismernék el, hogy tőlük "szivárgott" ki a felvétel? Minek állítanának fel UFO-task force-t? Csak magukat gáncsolnák, mert feleslegesen magukra vonják a közvélemény figyelmét.
 

yangwenli

Well-Known Member
2015. június 19.
1 203
2 673
113
Több helyen nem stimmel ez. Az 50-es években nem a Pentagon, nem felülről pörgették fel az UFO témát. Inkább fordítva látom: azért volt olyan sok UFO észlelés az 50-es években, mert hidegháború volt.
Ha meg valóban titkos fejlesztések lennének, akkor meg minek foglalkoznának ezzel? Minek ismernék el, hogy tőlük "szivárgott" ki a felvétel? Minek állítanának fel UFO-task force-t? Csak magukat gáncsolnák, mert feleslegesen magukra vonják a közvélemény figyelmét.

"azért volt olyan sok UFO észlelés az 50-es években, mert hidegháború volt." Hat en is ezt irom :p:p:p Gondolom te viszont ugy erted, hogy a hideghaboru miatt gyakrabban jottek minket "ellenorizni" az idegenek igaz?

Egyebbkent anno szinten a legiero dobta fel az UFO magyarazatot, aztan pedig latvanyosan viszakoztak, szoval en nem tartom ezt a taktikat tavolinak toluk, hogy elobb felkorbacsoljak a kedelyeket, aztan meg "termeszeti jelenseg", "nem tudjuk, nyitunk egy bizottsagot..." nesze semmi fogd meg jol magyarazatok jojjenek. Inkabb jobb nekik ez, mint olyan kellemetlen kerdesek, honnan van penz a fejlesztesekre, ki szavazta meg, miert nincs informalva a kongresszus stb.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek holdnacik(!), de szerintem az eszlelesek nagy resze kiserleti eszkoz, vagy termeszeti jelenseg - a maradekon meg el lehet itt szepen filozofalni.
 
  • Tetszik
Reactions: Veér Ispán

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 645
3 237
113
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek holdnacik(!), de szerintem az eszlelesek nagy resze kiserleti eszkoz, vagy termeszeti jelenseg - a maradekon meg el lehet itt szepen filozofalni.
Nem, te hülyeséget mondasz, mert itt én soha egy betűvel nem írtam, hogy "holdnácik" lennének.
Jelentsen ez bármit is a te képzeletedben.


Továbbra is azt mondom, hogy ha ezek titkos katonai fejlesztések lennének, akkor nem szivárogtatnának a Pentagonból, a Pentagon pedig nem ismerné el soha az állítólagosan kiszivárgott felvételeket, mert nem hülyék, hogy szándékosan magukra irányítsák a közvélemény figyelmét. Ezzel teret adva az általad is feszegetett kérdéseknek. Ez egyszerűen nem állja meg a helyét logikailag.
 

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
6 850
18 962
113
Nem, te hülyeséget mondasz, mert itt én soha egy betűvel nem írtam, hogy "holdnácik" lennének.
Jelentsen ez bármit is a te képzeletedben.


Továbbra is azt mondom, hogy ha ezek titkos katonai fejlesztések lennének, akkor nem szivárogtatnának a Pentagonból, a Pentagon pedig nem ismerné el soha az állítólagosan kiszivárgott felvételeket, mert nem hülyék, hogy szándékosan magukra irányítsák a közvélemény figyelmét. Ezzel teret adva az általad is feszegetett kérdéseknek. Ez egyszerűen nem állja meg a helyét logikailag.
Egy rendes titkos fejlesztés attól titkos, hogy nem tudja John Doe pilóta, hogy mi az, sőt, Még John McDoe admirális se tud róla, és ha elismernék, hogy titkos fejlesztést láttak, máris indulhatna a pletyka. Kényelmesebb letagadni, és tovább titkosfejleszteni.
 
  • Tetszik
Reactions: wolfram and fip7

yangwenli

Well-Known Member
2015. június 19.
1 203
2 673
113
Nem, te hülyeséget mondasz, mert itt én soha egy betűvel nem írtam, hogy "holdnácik" lennének.
Jelentsen ez bármit is a te képzeletedben.


Továbbra is azt mondom, hogy ha ezek titkos katonai fejlesztések lennének, akkor nem szivárogtatnának a Pentagonból, a Pentagon pedig nem ismerné el soha az állítólagosan kiszivárgott felvételeket, mert nem hülyék, hogy szándékosan magukra irányítsák a közvélemény figyelmét. Ezzel teret adva az általad is feszegetett kérdéseknek.

Nem ertem miert kaptad fel a vizet o_O Altalanossagban hasznaltam a holdnacik kifejezest nehogy mar magadra vedd. Valahogy mindenki tul erzekeny ebben a topicban :eek: Vissza kene azert hozni egy kis konnyedseget ide. Csak irtam egy masik megkozelitest/lehetoseget.

A vegeredmeny osszefoglalva csupan annyi, hogy szerinted nem hasznalna dezinformaciora a pentagon ilyen felveteleket, szerintem meg igen. Az igazat csak ok tudjak es a mai szitu majd olyan 20 ev mulva derul ki saccra.
 

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 645
3 237
113
Egy rendes titkos fejlesztés attól titkos, hogy nem tudja John Doe pilóta, hogy mi az, sőt, Még John McDoe admirális se tud róla, és ha elismernék, hogy titkos fejlesztést láttak, máris indulhatna a pletyka. Kényelmesebb letagadni, és tovább titkosfejleszteni.
Pont ezért nem ismerné el a Pentagon, hogy tőlük szivárgott ki bármi is.Meg hagynák az egészet találgatás szintjén. Meg eleve, komolyan elhiszi bárki, hogy csak úgy kiszivárogtak onnan a felvételek? Ne már. Még a Honvédségtől sem szivárog ki semmi, majd pont a világ első számú szuperhatalmától fog.
 
  • Tetszik
Reactions: enzo

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
6 850
18 962
113
Pont ezért nem ismerné el a Pentagon, hogy tőlük szivárgott ki bármi is.Meg hagynák az egészet találgatás szintjén. Meg eleve, komolyan elhiszi bárki, hogy csak úgy kiszivárogtak onnan a felvételek? Ne már. Még a Honvédségtől sem szivárog ki semmi, majd pont a világ első számú szuperhatalmától fog.
Simán elismerhetik, ha arra jutottak, hogy ezzel a kommunikációs strtégiával jobban járnak.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek holdnacik(!), de szerintem az eszlelesek nagy resze kiserleti eszkoz, vagy termeszeti jelenseg - a maradekon meg el lehet itt szepen filozofalni.
Ha megnézed több ezer év, de vegyük csak a középkort, kiderül, hogy az UFO-k nem fognak beavatkozni a földi csatározásokba. Egyértelműen jelen vannak a földön, de lényeges / látványos beavatkozás nem várható. Eddig is megtehették volna, de a SZU US Kína Japán a Németek Franciák Angolok stb. stb. disznóságai esetén sem tettek semmit. Nyilvánvalóan végeztek erre vonatkozóan elemzéseket (szerintem többet is) az elmúlt 100 évben az US-ben, és nincs kockázat, ezért teljes nyugalommal azt csinálnak amit akarnak. Ez alól talán a nukleáris háború kirobbantása a kivétel, de egyenlőre arra nincs szükségük. (szerintem oda néha beletrollkodtak néha lehűtve a földi kedélyeket, de óvatosan hogy ne legyen nyoma)

Szóval a hidegháború miatt lehet hogy az US gerjeszti a híreket. Mérvadó infok (tőlük) nem fognak a felszínre kerülni ahogy eddig. Már soroltam korábban az okokat hogy miért. A mostani "nyilvánosságra hozásnak" szerintem CSAK politikai okai vannak, de semmi érdemi nem fog kiderülni, "ködösítés" / "porhintés" az egész. Esetleg még az otthoni polgároknak szóló "gumicsont", figyelem elterelő a társadalmi és anyagi problémákról, amik mint tudjuk vannak most bőven az US-ben.

Szóval van ráció abban amit mondasz, hogy az US elterelésképpen gerjeszti az UFO témát. De az igazat most sem fogják elmondani ahogy eddig. :D A sok gerjeszett hamis UFO hír mellett pedig a folyamatosan jelenlévő valós észlelések továbbra is elsikkadnak.

A magyarországi kevés észlelés pedig jót jelent, hogy az ország nem az összeomlás és a polgárháború szélén áll, ennek örülni kell. Ha oda jutnánk az észlelések is az egekbe szöknének. (nálam az egyik bevált paraméter a világ konfliktusainál UFO aktivitásra)