Igen, ezt furcsa mód Zord belinkelte egy pár nappal ezelőtt. Nem tudom, hogy ennek kell-e különösebb jelentőséget tulajdonítani.
Mindenesetre már az OGANJ is moduláris, és többféle rakétával használható.

Igen, ezt furcsa mód Zord belinkelte egy pár nappal ezelőtt. Nem tudom, hogy ennek kell-e különösebb jelentőséget tulajdonítani.
Mindenesetre már az OGANJ is moduláris, és többféle rakétával használható.![]()
csettegőNemolyrég volt szó a segédmotoros vontatott lövegekről.Emlitettem volt,hogy a ruszkik csinálták az elsőt,páncéltörő ágyúnak.Most belebotlottam.![]()
Az SD-44 páncéltörő löveg
![]()
Söt,direkt ejtőernyősöknek fejlesztették.De azért egy rendes önjáró mégiscsak jobbcsettegő
azt olvastam hogy ejtőernyősök is használták, de nem felelt meg annyira, ezért létrehoztak egy kis rohamlöveget asu-57 néven
zerb cuccos Lazar-3 on. Hát nem is tudom. Sztem egyre jobbak ezek a szerb fejlesztések.
Csak végig kell nézni a filmet. 1:46 után már a kínai fegyverről vannak a képek.Kína állhat mögöttük vagy maguktól ennyire jók?
Csak azt nem tudom hogy tettek szert viszonylag ilyen fegyverrendszere? Licenc vagy tavaly bevásároltak? Mert tavaly valami védelmi együttműkődést említettek. Amikor kint volt a védelemi miniszterük kínában.
Én ezt a Lazar dolgot egy nagyon félkész dolognak látom. Gondolom inkább egy amolyan koncepció, hogy ha megveszik hozzá a technológiát, akkir valahogy így fog kinézni.Csak azt nem tudom hogy tettek szert viszonylag ilyen fegyverrendszere? Licenc vagy tavaly bevásároltak? Mert tavaly valami védelmi együttműkődést említettek. Amikor kint volt a védelemi miniszterük kínában.
Ha viszont licenc akkor szívesen itt is látnám függetlenül attól hogy kínai és nato összeférhetetlenség. Persze tudom erre esélyünk sincs
Viszont ha a kicsi kínaiak egy kicsi tech transzferrel megsegítették őket? Akkor részben érthető a moduláris 122mm él a fejlődés. Lásd a fenti videót.
Milyen fegyverrendszerre? A videó összemossa a kínai megfelelőjével. A Lazar 3 egy 8x8 - oldalán lőrésekkel. A láncos jármű már egy tök mas kínai eszköz.Csak azt nem tudom hogy tettek szert viszonylag ilyen fegyverrendszere? Licenc vagy tavaly bevásároltak? Mert tavaly valami védelmi együttműkődést említettek. Amikor kint volt a védelemi miniszterük kínában.
Ha viszont licenc akkor szívesen itt is látnám függetlenül attól hogy kínai és nato összeférhetetlenség. Persze tudom erre esélyünk sincs
Viszont ha a kicsi kínaiak egy kicsi tech transzferrel megsegítették őket? Akkor részben érthető a moduláris 122mm él a fejlődés. Lásd a fenti videót.
A Lazart ők teljes komolyan gondolják. Ez már ugye a 3. iterációja.Én ezt a Lazar dolgot egy nagyon félkész dolognak látom. Gondolom inkább egy amolyan koncepció, hogy ha megveszik hozzá a technológiát, akkir valahogy így fog kinézni.
Nem hinném, hogy megérné nekik a licenc. Max akkor, ha valahova el is tudnák adni. Szerintem AFT-10 Lazar alvázon.
Nem a PSZH-val van a gond, hanem ezzel a páncéltörő dologgal. Ha összevetjük a kínai eredetivel, erről hiányzik a szenzorcsomag. Ott van egy árbóc, ami a jármű testéből emelkedik ki. Ez a Lazar esetében hiányzik. Ha beleszerelnák az irányító konzolt, meg az árbócot, kétlem, hogy még sok hely maradna a desszantnak.A Lazart ők teljes komolyan gondolják. Ez már ugye a 3. iterációja.![]()
Az ALAS-hoz nem kell szenzortorony. 25-60km-es max hatótávolsága van. Távirányított (kábeles és rádiós is), INS, és GPS irányítású. Olyan, mint egy törpe Tomahawk.Nem a PSZH-val van a gond, hanem ezzel a páncéltörő dologgal. Ha összevetjük a kínai eredetivel, erről hiányzik a szenzorcsomag. Ott van egy árbóc, ami a jármű testéből emelkedik ki. Ez a Lazar esetében hiányzik. Ha beleszerelnák az irányító konzolt, meg az árbócot, kétlem, hogy még sok hely maradna a desszantnak.
Szerintem ez egy amolyan koncepciójármű. Ha megveszik hizzá a rakétákat, akkor nagyjából így nézne majd ki.
Jól gondolta!Valamiért azt gondolta a YT, hogy nekem ezt meg kell néznem.Pontosan nem tudom ebbe a topicba való-e, majd kigyomlálja valaki ha esetleg nem.
Mit kell annyit emelgetni az a vontatott cuccot?Valamiért azt gondolta a YT, hogy nekem ezt meg kell néznem.Pontosan nem tudom ebbe a topicba való-e, majd kigyomlálja valaki ha esetleg nem.
Jól gondolta!
Különben most nemrég írtam a 105-ös űrméretről a a haderőfejlesztős topicban.
De itt van neked egy hatásosabb a Hawkeye-ról:
Amit korábban tesztet láttam a Hawkeye-ról, ott nagyon csetlés botlás ment. Ez viszont elég meggyőző.
Ha kicsit rákészülnek a dologra, akkor ennél nagyobb tűzgyorsaság is elérhető lett volna.![]()