Tpg3.Nem lesz semmi a TPG 2-ből?
Ès volt már olyan videó amiben voltak.
De tènyleg meglepő hogy itt mèg szèpek vannak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tpg3.Nem lesz semmi a TPG 2-ből?
Elírás volt a részemről. Filléres dolog, és sok-sok éves projekt, aztán ez sem halad.Tpg3.
Ès volt már olyan videó amiben voltak.
De tènyleg meglepő hogy itt mèg szèpek vannak.
Schmit&Bender-nek van magyar kötődése. Szerintem semmivel sem jobb a Night Force.Illetve arról is szó volt hgy már nem S&B PM-IIesekkel lesznek szerelve hanem NF okkal.
Bár én nagy fun vagyok a S&B tekintetében, nem bánnám ha az maradna mindenen... gondolom olcsóbbak is.
Fèlelmetes hogy pár tucatnyit nem tudtak eddig rendszerbe állítani.Elírás volt a részemről. Filléres dolog, és sok-sok éves projekt, aztán ez sem halad.
Az nem az volt szerintem.Az elsőket 22 decemberèben láthattuk videóban.
Az nem az volt szerintem.
Ezt megbeszéltük már anno, hogy nem az.
39 másodperc ès 1perc 9.
Itt a 11. oldalon: MDT LSS tok
Most hogy mondod már akkor sem èrtettem.Itt a 11. oldalon: MDT LSS tok
Mindenesetre ittItt a 11. oldalon: MDT LSS tok
Akkor beszélgettem a UA CEO-jával és újságolta el a TPG-3 rendszeresítését, amikor először beregisztráltam ide, ha jól emlékszem '18-ban lehetett. Azóta nem ugorták ezt meg. Pedig az ő elmondása alapján néhány hónapra, maximum 1 évre számított.Fèlelmetes hogy pár tucatnyit nem tudtak eddig rendszerbe állítani.
Az elsőket 22 decemberèben láthattuk videóban.
A szèp itt azèrt is fura, mert olyan kis számban kellene rendszeresíteni a tpg-t, hogy azt gondolnám kb 1 szèriában 1-2 nap alatt le kellene gyártani.
Hogy ennek mi az oka?
Szóval a szép puskák helyett már mindenhol UA-al nyomják a srácok? Akkor jó, legalább ez rendben van.Az történt, hogy úǰra láttatok egy képet/videót és építettetek köré egy miniálomvilágot.
Szèp puskákat látunk ès nem èrtjük mièrt.Az történt, hogy úǰra láttatok egy képet/videót és építettetek köré egy miniálomvilágot.
Mi az hogy miért? Mert az van.Szèp puskákat látunk ès nem èrtjük mièrt.
Èn azt sem èrtem, hogy ha mdt lss-t látunk egy magyar katona kezèben lövèszeten, nem nemzetközi gyakorlaton.
Mivel elvileg nincs rendszeresítve, ès akkor már eldöntött "tèny" volt hogy tpg-lessz.
Ès azt sem èrtem par tucat puskát hogy nem sikarült 4-5 èv alatt beszerezni. Ha van döntès a tipusról.
Mièrt ez van ha èvekkel ezelött eldőlt a valtótipus?.Mi az hogy miért? Mert az van.
A kutya sem mondta, hogy ez lesz a váltótípus.Mièrt ez van ha èvekkel ezelött eldőlt a valtótipus?.
Ez nem egy lègvèdelmi rakèta, harckocsi,helikopter amit hosszadalmas rendszerbeállítani.
Upsz. Bocsi. Ennyi idő alatt mèg ezeket is sikerült.
Egy olyan puskát amit még elvileg Magyarországon gyárthatnak.
A nem rendszeresített puska a honvèdsègi lövèszeten?
Remèljük nem valakinek a saját fegyvere, mert ugye az már jogi kèrdès lenne.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..