Urbanisztika, építészet (múlt, jelen, jövő)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 696
62 797
113
es miert, mi lesz? f@sni fogok vagy eg a gyomrom?
Az alapallapot.
Nyaron azert lehet jol esne pedig bringazas kozben/utan.
Valami komolyabb veszelyfaktor?

Minden is. :)
Mivel egyik "ismerősöm" végzi a méréseket, így maradjunk annyiban, hogy azért felel meg a víz minősége az előírásoknak, mert addig hígátják a behozott mintát amíg meg nem felel neki :D
(Persze ha bárki komolyan kérdezné, csak vicceltem, és elhatárolódom Önmagamtól is :rolleyes:)
És ez a kémiai része...
A biológiai tenyésztés alapján elég szép betegségek is össze szedhetőek.
De mindenki azt csinál felőlem amit akar.
Kb. 100 éve milliók sz@rnak abba a folyóba, meg iparilag szennyezik. Nem tudom miből gondolod, hogy az jót tesz majd neked? o_O
Amikor tavaly horgászni voltunk haverral a Csepel sziget déli részén majdnem minden kifogott hal olyan szinten volt daganatos, hogy szemmel látszott.
És vannak emberek akik az innen kifogott halakat megeszik... Biztos az is egészséges :cool:

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 558
27 560
113
Minden is. :)
Mivel egyik "ismerősöm" végzi a méréseket, így maradjunk annyiban, hogy azért felel meg a víz minősége az előírásoknak, mert addig hígátják a behozott mintát amíg meg nem felel neki :D
(Persze ha bárki komolyan kérdezné, csak vicceltem, és elhatárolódom Önmagamtól is :rolleyes:)
És ez a kémiai része...
A biológiai tenyésztés alapján elég szép betegségek is össze szedhetőek.
De mindenki azt csinál felőlem amit akar.
Kb. 100 éve milliók sz@rnak abba a folyóba, meg iparilag szennyezik. Nem tudom miből gondolod, hogy az jót tesz majd neked? o_O
Amikor tavaly horgászni voltunk haverral a Csepel sziget déli részén majdnem minden kifogott hal olyan szinten volt daganatos, hogy szemmel látszott.
És vannak emberek akik az innen kifogott halakat megeszik... Biztos az is egészséges :cool:
jo, hat ehhez nem ertek, azert kerdezem, hogy megmurdelek-e ha terdig/tokig belemegyek

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 696
62 797
113
jo, hat ehhez nem ertek, azert kerdezem, hogy megmurdelek-e ha terdig/tokig belemegyek

Mások se halnak bele... De nem egészséges és vannak veszélyei.
Erre fele is van szabad strand a kis dunán, sokan fürdenek benne. Még élnek.
De én nem terhelném magamat fölösleges egészségkárosító tényezőkkel.
A legveszélyesebb amúgy az ha a szádba kerül és megiszod pl. úszás közben.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 157
18 562
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Komoly. Bizonyos szempontból lenyűgöző, akárcsak a Heroico Colegio Militar Mexikóvárosban, de ettől még jó, hogy máshol van.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 380
38 257
113
furdesre alkalmas. ketlem, hogy kari Geri bevallalna olyan politikai fiaskot, hogy szar vizbe kuldi a nepet.
Egyebkent meg en is hallottam hajosoktol is, hogy olyan halak tertek vissza a folyoba, amik mar reg nem voltak
:D A flanszoá Amélie Oudéa-Castéra is megmutatta a Szaj(r)nán...
Mások se halnak bele... De nem egészséges és vannak veszélyei.
Erre fele is van szabad strand a kis dunán, sokan fürdenek benne. Még élnek.
De én nem terhelném magamat fölösleges egészségkárosító tényezőkkel.
A legveszélyesebb amúgy az ha a szádba kerül és megiszod pl. úszás közben.
Budapest felett, Kisoroszi és környéke még egész tűrhető...