A feleségem családjában van olyan (amerikai), aki harcolt Vietnámban, kapott az AO-ből és még a gyerekeinek is mindenféle nyomorait vissza tudták vezetni arra, hogy ő exponálódott ennek a csodaszernekNem tudták a dioxinról, hogy mérgező? Lehet, de azt hiszem, pontosabb, ha úgy fogalmazunk, hogy pont leszarták.
A hozzáállásukat jól jelzi, hogy 2006-ban jutottak el oda, hogy elismerjenek némi felelősséget 1-2 millió ember megölésében vagy megnyomorításában, miközben a szer egyik kifejlesztője, Arthur Galston már 1966-ban az ENSZ előtt tiltakozott annak bevetése ellen, mondván, súlyosan károsíthatja az emberi egészséget. Az amerikai kormány válasza annyi volt, hogy nem is emberek ellen vetik be a szert, csak növények ellen.

Kutakodásaim fentebbi hozzászólástól közölt végeredményét egy pdf-ben összefűzve is elérhetik az érdeklődők, erre a linkre kattintva.Lassan két éve, hogy alaposan beleástam magam az LPO-50 lángszóró témájába.
Köszönjük szépen.Kutakodásaim fentebbi hozzászólástól közölt végeredményét egy pdf-ben összefűzve is elérhetik az érdeklődők, erre a linkre kattintva.
Elég jó így egyben.Kutakodásaim fentebbi hozzászólástól közölt végeredményét egy pdf-ben összefűzve is elérhetik az érdeklődők, erre a linkre kattintva.

Köszi. Igyekeztem minden fellelhető, érdemi információt összeszedni ezzel a harceszközzel kapcsolatban.Elég jó így egyben.![]()
Kitehetnék fôoldalra.Köszi. Igyekeztem minden fellelhető, érdemi információt összeszedni ezzel a harceszközzel kapcsolatban.
Néhány személyes élmény, visszaemlékezés jött volna még jól a néphadsereg idejéből, de ilyenekhez nem volt szerencsém.
euro-sd.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..