1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. kiskrumpli

  kiskrumpli Well-Known Member

  Ugyan már, munkanélkülivé akarjátok tenni szegény Julipókot?
  Csak tegyétek ignore-ra, oszt kész! :D
   
  Nemerson likes this.
 2. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Nyomós? Én úgy emlékszem egy csapatnyian személyeskedtek velem alávaló stílusban amivel sikerült kiprovokálniuk annyit, hogy konkrétan valamelyiket leidiótáztam, erre nyomtak egy csapat reportot, amiért bannoltak. Nem feledkeztem meg róla, csak szerintem egy szimpla leidiótázás még nem annyira nyomós, nekem durvábbakat is mondtak már itt amiért nem járt ban. De ti döntötök a banról, ahogy a feloldásáról is, arról meg úgy rémlik nekem, hogy volt valami verzióváltás, amikor feloldódott az összes ban.
   
 3. Tcat

  Tcat Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ahogy írtam. Most ne haragudj, de nem keresek vissza pár évre visszamenőleg, de nem egy szimpla leidiótázás miatt repültél.

  Rosszul rémlik. Emlékeztetőül: X hónappal a bant követően még GrGLy-nél kilincseltél, hogy gondolkodtál a dolgokon és csak híreket osztanál meg, semmi vitába beleszállás, stb. Ez még vaskosan az ukrán konfliktus azon időszakában volt, amikor itt a fórumon tombolt a boki vs. ulippo privát háború... Amikor kb. mindkettőtök ment pihenni a végén hosszabb-rövidebb időre.
   
  Last edited: 2019. március 24.
  arcas, fip7 and vilmoci like this.
 4. zeal

  zeal Well-Known Member

  Nem ez tortent. Tobb hozzaszolasban is sertegettel masokat, majd kifejtetted, hogy te amugy is csak azert jarsz ide, mert szorakoztat, ha masokat provokalhatsz. Akkor telt be a pohar az adminnal...

  (Regen minden jobb volt. :))
   
  fip7 likes this.
 5. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Én akkor visszanéztem miket írtam és a legdurvábbnak egy leidiótázás tűnt, bennem ez maradt meg mert egyéb indoklást nem hallottam senkitől. A provokációról annyit, hogy van itt pár alak akik úgy vannak rám tapadva, hogy szinte az összes kommentemhez hozzáfűznek valami személyeskedő beszólást. Nem én szoktam provokálni őket, híreket teszek be amire ők szoktak személyeskedni, én erre a pár csüngő alakra reagálni se szoktam, csak ők provokálnak folyton.

  Szóval zeal szerintem ne panaszkodj provokálásról amíg neked nincsenek ilyen rád tapadt figuráid akik járnak utánad és mindenhol beszólnak neked, úgy hogy te hozzájuk se szólsz. Ha rajtad is lenne 1-2 ilyen akkor tudnád mi az a provokáció. Nem hiszem, hogy téged több provokáció érne itt mint engem és azt sem, hogy te visszafogottabb lennél mint én.
   
 6. boki

  boki Well-Known Member

  Miért nem írtál ezreket az még jobban hangzott volna., főleg úgy , hogy a konfliktus 2015 február 11-én tüzszüneti megállapodással -MINSZK 2- véget ért. Téged pedig 2015 májusában dobtak be/akkor regisztráltál. Akkoriban már nem nagyon voltak videók harci cselekményekről, te pedig a hivatalos EU, EBESZ, USA nyilatkozatokat és az ukrán állami propagandát idézted, linkelted angol nyelven. Amit mindenki megtud találni a neten. Semmilyen konstruktív hsz-t nem produkáltál.

  Másik dolog, hogy nem szeretném , hogy engem emlegessél vagy rám hivatkozzál valamilyen hsz alkalmával. Védekezni-írninem tudok, de ez is csak a te emberi jellemedet mutatja
   
  szegcsab, nyugger and fip7 like this.
 7. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Vagy csak egyszerűbb lenne bezárni a biztpolt és csá...
  Az én szemszögemből a biztpol egyetlen előnyre, hogy a baromságok nem önlenek át a technikaiba.... Olyan gyakran...
   
  Ooorky, Pocok75 and honved like this.
 8. fip7

  fip7 Well-Known Member

  Nem a biztpol topikokkal van baj, hanem a hivatásos provokátorokkal!
  Nekem még a propaganda hírekkel sincs bajom, volt olyan aktív tag aki kulturáltan linkelgette őket, sértő megjegyzések nélkül.
  Ulippo (és pár rokon profilja) viszont kifejezetten azért szemeteli tele a hülyeségeivel a biztpol topikokat, hogy eltérítse a normális mederben kibontakozó értelmes vitát. Ez elég régóta megfigyelhető és nagyon káros.
   
 9. zeal

  zeal Well-Known Member

  Hahaha! Mirol beszelsz? Sokan "szeretnek" itt engem. Sot, ram meg az adminok is pikkelnek, szoval jonak panaszkodsz! :D
   
 10. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Emberit kihagynám, szimpla npc aminek egyetlen értéke az életben a scriptjének futtatása.
   
  zeal likes this.
 11. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Rád? Pikkelnek? Röhögök...
   
  angelsoul likes this.
 12. mentuhotep

  mentuhotep Active Member

  most is kifejezetten hazudozik a szíriai topikban, szánalmas h ezt lehet neki folyamatosan csinálnia..
   
 13. angelsoul

  angelsoul Well-Known Member

  Mondjuk az ukrán mosdatását rühellem, de most kifejezetten jókat ír. Petsze ezzel rombolja a hosszú évek fáradtságos munkájával felépített Kreml narratíva alternatív valóságot, de hát ez van...

  Amúgy meg mi ez a nyivákolás? Valaki nem tetszik? Ignore (engem is please). Én a fő veres/naritagokat rég ignoroltam és nagyszerű a fórum azóta. Ha nem tetszik, amit valaki ír, ignore... akit meg zavar 20 sor ignorált tartalom felirata... first world problems :D
   
  Kurfürst likes this.
 14. misinator

  misinator Well-Known Member

  Sose értettem az ignore-t (de, igen), felesleges:
  Van a PC egéren görgető, a okoson az újjad, az agyadban a pavlovi reflex. Ennyi;)
   
  emel likes this.
 15. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Cnn? :D
   
  zeal likes this.
 16. ghostrider

  ghostrider Well-Known Member

  Sok területen sajnos egyre nagyobb lejtőn a HTKA. A trollok jó munkát végeznek!!!
   
 17. mentuhotep

  mentuhotep Active Member

  nyilván a hazudozással egyetértesz, nem lep meg..
   
  zeal likes this.
 18. angelsoul

  angelsoul Well-Known Member

  Úgy érted a szír topic 1000++ oldal évekig épített hazugságcunamijával? Nem. Az a topic egy nagyszerű iskolapéldája a részrehajló, tökéletesen egyoldalú propagadnának.
   
 19. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Kénytelen egyetérteni, nem véletlenül nevezik az "elb*szott generációnak" a mostanit. Felnőtt abban a hitben, hogy ő különleges, tévedhetetlen, az élet kihívásaira nem volt felkészülve.
  Amikor szemencsapja valóság akkor akát hazugsággal is végletekig védelmezi álláspontját, mivel mindenki más helikopter.
   
 20. boki

  boki Well-Known Member

  Kína topikban elfért volna. Vannak ettől durvább témák amikről írva vannak. Másik dolog meg maga a hír, ami nem nagyon terjed(t) el és itt tudomást szerezetél róla. Vagy van olyan dolog amiről nem hallottál/nem olvastál- én leírtam és rá 1 hétre jelenik meg a sajtóban, tele képekkel, videóval.

  Vagy az éjszakai robbantás/merénylet Japánban, pontosabban az amerikai haditengerészet okinavai bázisán. Korán reggel jutott el hozzám a hír, de itt még senki sem írt róla-már 12.38h. ;)

  [​IMG]
   
  antigonosz, fishbed and notaricon like this.

Ezen oldal megosztása