1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. boki

  boki Well-Known Member

  Kantonosból. Ezek szerint a kantinos témákat sem olvasod. Tudom, hogy csak a biztpolt olvasod. :) Vannak emberek-olvasók, akik csak a biztpol témákat olvassák a haditechnikait nem.
   
 2. arcas

  arcas Well-Known Member

  Nemisvótannyioffomapumásban :confused::(
   
  Anti likes this.
 3. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Ezt most miért is kérdezed? :)
   
 4. tonyo

  tonyo Well-Known Member

  Kicsit le kénne zárni a magyar Mi-24 es topikot. Sajnos az indulatok elszabadultak :(
   
 5. ghostface

  ghostface Well-Known Member

  Az a baj, hogy páran képtelenek magukban tartani a frusztrációikat és a lelki nyomorukat megpróbálják minden magyar vonatkozású témára ráhúzni. Kár, hogy ezt büntetlenül megtehetik.
   
  vilmoci, zeal and zsolti like this.
 6. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Mindjárt ennek is nekiállok, csak ugyebár ünnepe alatt egyébb feladataim is vannak.
   
  ghostface likes this.
 7. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál, ezért megillet Téged egy +1 :)

  De, nem ez volt az alap kérdés. :) :hadonaszos:

  :eek:

  -1 :)

  0
  :D
   
 8. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a Mil utca 24 szám alatt egy udvar. Ennek az udvarnak szép csukaszürke léckerítése volt. Lakott ott pár vidám kissrác akik nagyon szerettek a külvárosi játékboltban vásárolt régi szovjet labdájukkal játszani.
  Lakott a szomszédos Apache utca 64-ben pár másik srác akik sokszor a Mil utcában mentek hazafelé és a csukaszürke léckerítés előtt gyakran megálltak, ha kint voltak az udvaron az ott lakó fiúk és barátaik.
  Ilyenkor nagyon irigyek voltak a Mil utcai fiúk öreg, ütött-kopott, de szépen gömbölyödő labdájára, mert nekik még olyan sem volt. Hiába hívták az ottani srácok az Apache utcai fiúkat, hogy játszanak együtt, azok nem menetek. Kijelentették, hogy a régi szovjet focilabdák rosszak, nehezek, nem jól pattognak, bezzeg az amerikai labdák mennyivel jobbak, még talán a sötétben is világítanak, hogy este se kelljen abbahagyni a játékot, és azokat különben sem lehet kiszúrni, akinek olyan van, irigye az egész város.
  Sajnos ettől még nem lett amerikai labdájuk, de hamar észrevették hogy a Mil utcai fiúkat elszomorítja, hogy lesajnálják kedvenc labdájukat. Ezen felbátorodtak és hangosan ugratni és becsméreni kezdték az addig békésen focizókat. Csufolódó rigmusokat faragtak és gesztenyével dobálták a bentieket. Hanem aztán mikor egyikük, akit egy rigmus, de lehet, hogy gesztenye érzékeny helyen talált, megelégelte és jól leteremtette a csúfolódókat, talán a legszemtelenebbet még fel is lökte.
  Erre aztán azok elszaladtak a házmester bácsihoz és bepanaszolták a Mil utcai fiúkat. A házmester bácsi gyorsan le is kevert egy nagy pofont a hirtelen haragú srácnak és hazazavarta. Az Apache utcai fiúk elégedett vigyorral mentek hazafelé, magukban már a következő napi csufolódó rigmusokat farigcsálták.
  Másnap a hirtelen haragú srác, akit előző nap a házmester bácsi hazazavart, bánatosan nézte az ablakból, ahogyan a többiek vidáman fociznak az udvaron, amikor a léckerítés mögött ismét feltűnt pár szemtelenül vigyorgó arc, a lécek közötti résen látszott, hogy az arcokhoz tartozó kezek izzadt tenyerükben már régóta szorongatják az idefelé szedett gesztenyéket.
  Nem várta meg, amíg felhangzanak a bosszantó rigmusok, inkább becsukta az ablakot és leült a konyhaasztalhoz, ahol már ki voltak rakva a gombfocihoz az édesanyja fiókjából elővett gombok. Kedvence egy szárnyas propellert ábrázoló gomb volt, ami ugyan nem csúszott túl jól, de neki az volt a legszebb. Óvatosan letette az asztal közepére és nagyot pöccintett rajta...
   
 9. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Egyes fegyverek fikázása egy dolog, mások anyukájának az emlegetése megy ugyebár teljesen más. De értem én ezt, vitáznak az emberek, néha elgurul a gyógyszer és egymásnak ugranak.
  Nincs itt kéremszépen semmi látnivaló.
   
 10. borisz

  borisz Well-Known Member

  Az eggyel előbb tárgyalt topikban van egy renitens. Nem tudom, hogy direkt trollkodik-e, vagy ilyen komoly mentális kihívásokkal küzd, de elég megterhelő, hogy oldalakon át az oda nem illő marhaságai hömpölyögnek.
   
 11. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Mac! Saját gépről lehet valahogy képet és videót betenni?
   

Ezen oldal megosztása