1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. boki

  boki Well-Known Member

  Kantonosból. Ezek szerint a kantinos témákat sem olvasod. Tudom, hogy csak a biztpolt olvasod. :) Vannak emberek-olvasók, akik csak a biztpol témákat olvassák a haditechnikait nem.
   
 2. arcas

  arcas Well-Known Member

  Nemisvótannyioffomapumásban :confused::(
   
  Anti likes this.
 3. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Ezt most miért is kérdezed? :)
   
 4. tonyo

  tonyo Well-Known Member

  Kicsit le kénne zárni a magyar Mi-24 es topikot. Sajnos az indulatok elszabadultak :(
   
 5. ghostface

  ghostface Well-Known Member

  Az a baj, hogy páran képtelenek magukban tartani a frusztrációikat és a lelki nyomorukat megpróbálják minden magyar vonatkozású témára ráhúzni. Kár, hogy ezt büntetlenül megtehetik.
   
  vilmoci, zeal and zsolti like this.
 6. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Mindjárt ennek is nekiállok, csak ugyebár ünnepe alatt egyébb feladataim is vannak.
   
  ghostface likes this.
 7. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál, ezért megillet Téged egy +1 :)

  De, nem ez volt az alap kérdés. :) :hadonaszos:

  :eek:

  -1 :)

  0
  :D
   
 8. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a Mil utca 24 szám alatt egy udvar. Ennek az udvarnak szép csukaszürke léckerítése volt. Lakott ott pár vidám kissrác akik nagyon szerettek a külvárosi játékboltban vásárolt régi szovjet labdájukkal játszani.
  Lakott a szomszédos Apache utca 64-ben pár másik srác akik sokszor a Mil utcában mentek hazafelé és a csukaszürke léckerítés előtt gyakran megálltak, ha kint voltak az udvaron az ott lakó fiúk és barátaik.
  Ilyenkor nagyon irigyek voltak a Mil utcai fiúk öreg, ütött-kopott, de szépen gömbölyödő labdájára, mert nekik még olyan sem volt. Hiába hívták az ottani srácok az Apache utcai fiúkat, hogy játszanak együtt, azok nem menetek. Kijelentették, hogy a régi szovjet focilabdák rosszak, nehezek, nem jól pattognak, bezzeg az amerikai labdák mennyivel jobbak, még talán a sötétben is világítanak, hogy este se kelljen abbahagyni a játékot, és azokat különben sem lehet kiszúrni, akinek olyan van, irigye az egész város.
  Sajnos ettől még nem lett amerikai labdájuk, de hamar észrevették hogy a Mil utcai fiúkat elszomorítja, hogy lesajnálják kedvenc labdájukat. Ezen felbátorodtak és hangosan ugratni és becsméreni kezdték az addig békésen focizókat. Csufolódó rigmusokat faragtak és gesztenyével dobálták a bentieket. Hanem aztán mikor egyikük, akit egy rigmus, de lehet, hogy gesztenye érzékeny helyen talált, megelégelte és jól leteremtette a csúfolódókat, talán a legszemtelenebbet még fel is lökte.
  Erre aztán azok elszaladtak a házmester bácsihoz és bepanaszolták a Mil utcai fiúkat. A házmester bácsi gyorsan le is kevert egy nagy pofont a hirtelen haragú srácnak és hazazavarta. Az Apache utcai fiúk elégedett vigyorral mentek hazafelé, magukban már a következő napi csufolódó rigmusokat farigcsálták.
  Másnap a hirtelen haragú srác, akit előző nap a házmester bácsi hazazavart, bánatosan nézte az ablakból, ahogyan a többiek vidáman fociznak az udvaron, amikor a léckerítés mögött ismét feltűnt pár szemtelenül vigyorgó arc, a lécek közötti résen látszott, hogy az arcokhoz tartozó kezek izzadt tenyerükben már régóta szorongatják az idefelé szedett gesztenyéket.
  Nem várta meg, amíg felhangzanak a bosszantó rigmusok, inkább becsukta az ablakot és leült a konyhaasztalhoz, ahol már ki voltak rakva a gombfocihoz az édesanyja fiókjából elővett gombok. Kedvence egy szárnyas propellert ábrázoló gomb volt, ami ugyan nem csúszott túl jól, de neki az volt a legszebb. Óvatosan letette az asztal közepére és nagyot pöccintett rajta...
   
 9. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Egyes fegyverek fikázása egy dolog, mások anyukájának az emlegetése megy ugyebár teljesen más. De értem én ezt, vitáznak az emberek, néha elgurul a gyógyszer és egymásnak ugranak.
  Nincs itt kéremszépen semmi látnivaló.
   
 10. borisz

  borisz Well-Known Member

  Az eggyel előbb tárgyalt topikban van egy renitens. Nem tudom, hogy direkt trollkodik-e, vagy ilyen komoly mentális kihívásokkal küzd, de elég megterhelő, hogy oldalakon át az oda nem illő marhaságai hömpölyögnek.
   
 11. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Mac! Saját gépről lehet valahogy képet és videót betenni?
   
 12. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Az már tuti, hogy haragszanak rád.

  A tényállásilag, tudtommal nem. Ez nem az Index fórum. :)

  Ha jól gondolom, akkor nem akarnak tárolni a szerveren mindenféle redves képet, videt, mert csak a lomot növeli. :D
   
 13. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Lehet, de egy képfeltöltő oldalt kell használni. Több ilyen is van, én ezt használom:
  https://postimages.org/
  De ha találsz másikat, akkor használd azt.
  Ode feltöltöd a megosztani kívánt képet. Az fenerál mindenféle linket. A közvetlen (Direct link) linket bámásolod az emotikonoktól jobbra lévő tájkében megnyłló ablakba.
  Kb. ennyi.
   
 14. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  A lom az a kissebb gond. A nagyobb, ha valamilyen szerzői jogvédett dolog. Viszont ha előbb valamilyen képfeltöltő oldara kerül és onnan történik a megosztás, akkor minden ok.
  Elméletileg az ember csinálhatna erre egy FB, google, flickr stb fiókot és onnan is osztogathatná a tartalmat.
   
  Nagy Csaba and jani22 like this.
 15. jani22

  jani22 Well-Known Member

 16. ms07

  ms07 Well-Known Member

  A ma esti F-35 roncs megtalálós cikkben javítani kellene az Atlanti-t, Csendes-óceánra, nem? :)
   
  Tcat likes this.
 17. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Google Spreadsheet megosztása miért nem lehetséges a fórumon? Azt írja ki, hogy nincs megosztva, amikor teszt jelleggel még a szerkesztési lehetőséget is megadtam, hátha azért nem megy át a fórum felületére.
   
 18. arcas

  arcas Well-Known Member

  Energiavámpir van a Magyar haderő fejlesztési irányaiban és terjed az Összefoglaló a légi harcászatról-ba, hagymát és keresztet kérek mert néhány nap után teljesen vérszegény lettem...,meg szerintem más is, pedig csak olvasunk és nem kommentelünk...
   
  ghostface likes this.
 19. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Mesélj mit hagytam ki?:D
  Tegnap elkezdtem a haderő fejlesztést olvasni,de fél óra múlva még mindig 1200+ hsz volt vissza így feladtam,pedig jellemzően akkor van ennyi komnent ha vettünk is valamit.
   
 20. arcas

  arcas Well-Known Member

  Ha belekezdtél és feladtad, akkor tudod miről beszélek...Téged is leszívott az az energiavámpír :p
   
  tonyo likes this.

Ezen oldal megosztása